Kayınvalidem bize taşınıyor

Bir şey diyecegim :)

Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var :D
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş :D

Olmuyor degil yani :1:

kardes gelıyor deyınce bende esının kardeslerınden bırı yanına yerlesıcek sandım ama olay degısmıs :52:

buda sana fırsat canım :34:

dogursun dedın sahıden hemde bır kac saat once baska sey dıleseydın cıkıcakmıs :1:

adamda sokda ne yapsın :53:

ınanılır gıbı degıl yaaa :52:

konu degıstı arkadasım kayınvalıde hamıle cıktı :ssz:

foruma gırerken bı yandan bu konuyu merak edıyordum ama sız sabah yazarım dedıgınız ıcın haber alıcagımdan pek umutlu degıldım acıkcası ama keske daha erken gelseydım baya bı aksıyon varmıs :27:

ne demelıyım bılmıyorum dogurucakmı acaba sahıden

bırde esın ne dusunuyor ay nasıl bır duygu acaba gelısmelerı yazarsan sevınırım aksıyonlu konularda bıraz meraklıyımda :27:

Aksiyon, trajedi, dram, komedi hepsini yaşadık vallahi :111: devreler yandııııı :111:

Son düzenleme:
vay be
bizim kaynana da kıskançlığından eltimin kızını emzirmiş
hem de bir kaç kere
allahtan menapozlu da
ayyyy bir kayın daha istemem tövbe yarabbim

Bir şey diyecegim :)

Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var :D
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş :D

Olmuyor degil yani :1:

Bu arada benim de annem 40ından sonra 2 çocuk doğurdu, Allaha şükür zeka geriliğimiz yok ya da şu ana dek farkeden çıkmadı:27:

Hamileliği de zor geçmedi, yalnızca bünyesi zayıf olduğundan bazı besin gruplarının ekstra takviyesine ihtiyaç duymuştu bildiğim kadarıyla.

:1::1::1::1::1::1:

Benimde bir tanıdığım dayısıyla aynı yaştaydı, beraber aynı liseye gidiyorlardı ben ilkokuldayken :27:

Benim annem de teyzelerinden küçük, dayılarıyla falan yaş. Ama üvey anne meselesi var. Anneannem üvey annesiyle yarışmış bu konuda sanırım.

Eltim doğuralı oldu bi ay ben desen bi hafta sen de neyin nesisin be kadın diyo insan...

ikizlerinizi allah bağışlasın,analı babalı büyüsünler inşallah:16:

ikizlerinize de maaşallah,çok sakinler demekki:nazar::nazar::nazar:

ikizlerinizi allah bağışlasın,analı babalı büyüsünler inşallah:16:

ikizlerinize de maaşallah,çok sakinler demekki:nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim, nazar değmesin uyutana kadar zorluk çekiyoruz bi uyudular mu rahat bi üç dört saati buluyo ya acıkacaklar ya altlarını kirletecekler... :emir_bebek:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, nazar değmesin uyutana kadar zorluk çekiyoruz bi uyudular mu rahat bi üç dört saati buluyo ya acıkacaklar ya altlarını kirletecekler... :emir_bebek:

maaşallah,maaşallah canım.allah nazardan korusun inşallah hep böyle devam eder:nazar::nazar::nazar:

Back
X