Kayınvalidem bize taşınıyor

Destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, şaşkın gelin çılgın kaynansının yeni gelişmeleriyle yarın sizlerle olacak, dua edin de kocam eve gelsin artık ... İyi geceler hepinize tekrar teşekkürler :54:

aslında yaş itibarıyla tam kazaya kurban gidecek yaşta. menepoz belirtileri, yumurtlama ve reglin ne zaman olacağının düzensizlikten dolay belli olmaması.. eşimin amcası da büyük kaynımdan küçük, oluyor yani :)

Bir şey diyecegim :)

Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var :D
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş :D

Olmuyor degil yani :1:

benımde dayım ıkıncı evlılıgı yaınca kuzenım dogum yaptı sonrada uvey annesı dogum yaptı sımdı kuzenımın kızına teynı cagır deyınce bı sınırlenıyorkı kendınden kucukya :1:

Aksiyon, trajedi, dram, komedi hepsini yaşadık vallahi :111: devreler yandııııı :111:

hahahahah cok tatlısın yaaaa :1:
Kazadır olmuştur da benimki haset haset :22:

kıskaaaaannnnnnnncccccccccc :32:

şaka gibi yaaaa inanamadım :53: gerçektenmi peki doğurcakmı ????? 47 yaş bence doğurmak için çok geç belki değildir kesinmi ???

Ben olsam acık acık söylerdim..Kırılcaklar diye sustukca tepene cıkıyorlar..Yardım etmek icin o kadar fedakarlık yapmasın arada gelsin etsin bu kadar düsünüyorsa.. Allah affetsin ben erkek tarafının iyi niyetle hareket ettiklerine inanamıyorum artık..

Ben olsam acık acık söylerdim..Kırılcaklar diye sustukca tepene cıkıyorlar..Yardım etmek icin o kadar fedakarlık yapmasın arada gelsin etsin bu kadar düsünüyorsa.. Allah affetsin ben erkek tarafının iyi niyetle hareket ettiklerine inanamıyorum artık..

canım kayınvalıde hamıle cıktı bu yuzden tasınmak ıstemıs :1:

Son gelişmeler şöyle; kaynanam bütün gece ağlayıp bebeğime bi şey olursa o gelinle oğlan yüzünden diye çırpınmış durmuş, eşim kardeşine gitmiş gece ve durumdan habersiz olan insancıklara da bu haberi vermiş, eltim neredeyse bayılacakmış, sabah hiç bi şey olmamış gibi eşim işe gitti ben çocuklarımla kaldım yine tek başıma :111:

Son gelişmeler şöyle; kaynanam bütün gece ağlayıp bebeğime bi şey olursa o gelinle oğlan yüzünden diye çırpınmış durmuş, eşim kardeşine gitmiş gece ve durumdan habersiz olan insancıklara da bu haberi vermiş, eltim neredeyse bayılacakmış, sabah hiç bi şey olmamış gibi eşim işe gitti ben çocuklarımla kaldım yine tek başıma :111:

47 yaşında doğum yapmayı göze almışta, çıkabilecek olumsuzluklara daa (allah korusun) bahaneyi bulmuş maşallah valla ne deyim

Ayyyy bide hamile kaprislerimi yapiyooooooooor.yok artik.Karnindaki evladi da oburude evladi.
Hic prim vermeyin kayinvalidenize.simarik bide ustelik:ssz:

öncelikle ikizlerinizi Allah bağışlasın ve Allah size kolaylık versin.

tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum ben. ama bu tesadüfü iyi kullanmak istiyor anlaşılan.

yani 47 yaşında bir kadının hamile kalması hiç kolay değildir.

ama Allah vermiş, hayırlısı olsun demekten başka çare yok.

kızlar bence dalga geçmeyin, kınamayın. kınanan şey başa gelir unutmayın. bu k.valide değil de anne olabilirdi. ya da hala olabilir. Allah vermiş, kadın ne yapsın? takıldığım, şaşırdığım şey haber verme şekilleri. sürpriiiiz ben geldim, karnımda bebeğimle. bu kısmı bana çok tuhaf geldi. kocanın yerinde olmayı hiç istemezdim. Allah yardımcınız olsun.

ee pes doğrusu :53: suçlu oldunuz bide :1: valla sizi gerçekten olaylı bir 1 yıl bekliyor anlaşılan.. ve de yorucu :111:

Ay çok güldüm okuyunca.Ne doğurgan bir aile.Sizde ikizler,eltiniz yeni doğum yapmış,kayınvalide hamile...Akrabalar kime altın takacaklarını şaşırmışlardır :52::52::52:
Şaka bir yana bence ucuz kurtulmuşsunuz.Sizde kalamayaağı kesinleşti.Size yerleşmek şöyle dursun,kendi çocuğuyla uğraşmaktan size bulaşamayacaktır bundan sonra.Bebişlerinize de ALLAH sağlık sıhat versin.:16::16::16:

Back
X