- Konu Sahibi crownvetch
maaşallah,maaşallah canım.allah nazardan korusun inşallah hep böyle devam eder![]()
Amin canım ya inşallah Allah herkese böylesini nasip etsin yoksa iki taneyle baş edilmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallah,maaşallah canım.allah nazardan korusun inşallah hep böyle devam eder![]()
Bir şey diyecegim :)
Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş
Olmuyor degil yani![]()
Aksiyon, trajedi, dram, komedi hepsini yaşadık vallahi :111: devreler yandııııı :111:
Kazadır olmuştur da benimki haset haset![]()
Ben olsam acık acık söylerdim..Kırılcaklar diye sustukca tepene cıkıyorlar..Yardım etmek icin o kadar fedakarlık yapmasın arada gelsin etsin bu kadar düsünüyorsa.. Allah affetsin ben erkek tarafının iyi niyetle hareket ettiklerine inanamıyorum artık..
canım kayınvalıde hamıle cıktı bu yuzden tasınmak ıstemıs![]()
Son gelişmeler şöyle; kaynanam bütün gece ağlayıp bebeğime bi şey olursa o gelinle oğlan yüzünden diye çırpınmış durmuş, eşim kardeşine gitmiş gece ve durumdan habersiz olan insancıklara da bu haberi vermiş, eltim neredeyse bayılacakmış, sabah hiç bi şey olmamış gibi eşim işe gitti ben çocuklarımla kaldım yine tek başıma :111:
Son gelişmeler şöyle; kaynanam bütün gece ağlayıp bebeğime bi şey olursa o gelinle oğlan yüzünden diye çırpınmış durmuş, eşim kardeşine gitmiş gece ve durumdan habersiz olan insancıklara da bu haberi vermiş, eltim neredeyse bayılacakmış, sabah hiç bi şey olmamış gibi eşim işe gitti ben çocuklarımla kaldım yine tek başıma :111: