Kayınvalidem bize taşınıyor

daha bir haftalık ikizleriniz var, üstelik ciddi bir travma yaşıyorsunuz. buna rağmen nasıl bu kadar rahat olup, internet başında böyle vakit geçirebiliyorsunuz? bebekler hiç ağlamıyor mu, uyuyorlarsa evde hiç işiniz yok mu?

Ağlıyolar da ben bakmıyorum öyle ilgisiz, sorumsuz anneyim ben de naparsınız :111:

Kadın çocuk baktırmaya geliyomuş anacım, hamileymiş hamile :49:

daha bir haftalık ikizleriniz var, üstelik ciddi bir travma yaşıyorsunuz. buna rağmen nasıl bu kadar rahat olup, internet başında böyle vakit geçirebiliyorsunuz? bebekler hiç ağlamıyor mu, uyuyorlarsa evde hiç işiniz yok mu?

40'ından sonra bebek dünyaya getirmek ayıp değil, Rabbim sağlık ve imkan verdikten sonra niye dünyaya bir can daha getirmenin ulviyeti yaşanmasın ki?
Çok da güzel aslında, çok da sevinilesi bir durum...
Ancak mantık çok enteresan, hamile kalıyorsunuz ve ikiz bebeklerini yeni dünyaya getiren 1 haftalık taze anne gelininize taşınıp ona kendinize baktırmaya karar veriyorsunuz, eşyalarınızı toplayıp geliyorsunuz...
Gelininize sormuyorsunuz bile, sabrın, halin var mı diye, olumsuz karşılayınca da ondan kötüsü olmuyor...
Siz o gelin doğurduğunda onun zorluk çekme ihtimalini umursamıyorsunuz ama....
İşte rahatsızlık verek kısmı bu, yoksa kimse kimsenin kaç yaşında bebek sahibi olduğuna karışamaz, isterse 55 olsun kısmet etmişse Rabbim kimse bir şey diyemez dışarıdan....
İsterse her yıl bir bebek dünyaya getirsin, bakabilirim diyorsa ne ala, ancak gelinine yıkmaya çalışması çok rahatsız edici....

Tam traji komik derler ya aynen buna benziyor durumlar :1::1:

İnsan biraz çekinir bu yaşta hamile kalmaya demekki kadın son derece rahat birisi gerile gerile gezer karnı büyüyünce :52::52:

yani tabiki bu senin kararın ama ben sana faydası olacağını düşünüyorum 2 çocuğun bakımı hiç kolay olmasa gerek .. hem bakarsın düşündüğün gibi olmaz ve bi kaç ay kalıp döner evine oda ..

40'ından sonra bebek dünyaya getirmek ayıp değil, Rabbim sağlık ve imkan verdikten sonra niye dünyaya bir can daha getirmenin ulviyeti yaşanmasın ki?
Çok da güzel aslında, çok da sevinilesi bir durum...
Ancak mantık çok enteresan, hamile kalıyorsunuz ve ikiz bebeklerini yeni dünyaya getiren 1 haftalık taze anne gelininize taşınıp ona kendinize baktırmaya karar veriyorsunuz, eşyalarınızı toplayıp geliyorsunuz...
Gelininize sormuyorsunuz bile, sabrın, halin var mı diye, olumsuz karşılayınca da ondan kötüsü olmuyor...
Siz o gelin doğurduğunda onun zorluk çekme ihtimalini umursamıyorsunuz ama....
İşte rahatsızlık verek kısmı bu, yoksa kimse kimsenin kaç yaşında bebek sahibi olduğuna karışamaz, isterse 55 olsun kısmet etmişse Rabbim kimse bir şey diyemez dışarıdan....
İsterse her yıl bir bebek dünyaya getirsin, bakabilirim diyorsa ne ala, ancak gelinine yıkmaya çalışması çok rahatsız edici....

Ben de ayıplamıyorum vallahi olur mu olur yani Allah bağışlasın, sağlık uzun ömür versin de bu tavır yanlış geliyor ve üşenmeden hala her şeye rağmen ben doktor araştırıyorum bin türlü yazı okudum internetten ileriki yaşlardaki hamileliklerle ilgili ...

onun amacı sende oturmak kesin gibi gelio bana diger eltiyle arası nasıl neden onlarada yönelmiyor

Tam traji komik derler ya aynen buna benziyor durumlar :1::1:

İnsan biraz çekinir bu yaşta hamile kalmaya demekki kadın son derece rahat birisi gerile gerile gezer karnı büyüyünce :52::52:

Ablam hamile kaldığı yaşta sorun yok, bir kadın menepoza girmemişse ve korunma yöntemlerine uzaksa gebe kalabilir...
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmayacaksa (anne ile ilgili, bebek ile ilgili) doğurur elbet...
56 yaşında doğuran bir kadın görmüştüm tvde....
Ancak kendine ikiz doğurmuş 1 haftalık loğusa gelini baktırmak için seçmesi sıkıntı...

Ha bu işin bir de sağlık boyutu sorunsuz olsun (inşallah öyle olur, Rabbim nasip etmiş, sağlıkla kucaklarına almayı, büyütmeyi de nasip etsin)

Ablam hamile kaldığı yaşta sorun yok, bir kadın menepoza girmemişse ve korunma yöntemlerine uzaksa gebe kalabilir...
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmayacaksa (anne ile ilgili, bebek ile ilgili) doğurur elbet...
56 yaşında doğuran bir kadın görmüştüm tvde....
Ancak kendine ikiz doğurmuş 1 haftalık loğusa gelini baktırmak için seçmesi sıkıntı...

Ha bu işin bir de sağlık boyutu sorunsuz olsun (inşallah öyle olur, Rabbim nasip etmiş, sağlıkla kucaklarına almayı, büyütmeyi de nasip etsin)

Amin inşallah amin... Olumsuzluklar da olacak elbet de neden sorumluluğu bana yüklensin...

kendi dertlerimi unuttum gerçekten.özür diliyorum sizin canınız sıkkınken bencillik oluyor ama
çoooookkkkkk koooooommmmiiiikkk ve de çokkkkk trajiiiiiiiiiiik bir olay
yüzsüzlüğe bak
o yaşta hamile kalan bir çok kadın utanç tan ne yapacağını şaşırırken
heme gerinerek söylüyor hem de bana bakacaksın diyor
allah akıl fikir versin
ne diyeyim sakın taviz verme bence
akla mantığa sığar yani yok bu olayın

aaa kaynana da mı hamile :53: ee sen mi ona bakacaksın o mu çocuklara ve sana bakacak :53:

kaynananın istegi bana göre geline hem kendini hem dogacak bebegini hem oglunu hem torunlarını baktırmak :)))) seneye konu acacak buraya kızcagız YARDIM EDİN CILDIRDIM diye :))))

kaynananın istegi bana göre geline hem kendini hem dogacak bebegini hem oglunu hem torunlarını baktırmak :)))) seneye konu acacak buraya kızcagız YARDIM EDİN CILDIRDIM diye :))))

Sükunetimi korumaya çalışıyorum inatla ve olayın çok da içler acısı olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi ve eşimi, ama gelin görün ki gerçek çok fena, kabullenilesi değil hani :20:

Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınmış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:

Allahım sana geliyorum :53:

bebeğim çok içtenlikle söylüyorum Allah yardımcın olsun aman sen kafana takma sütün kesilmesin haa..İkizlerini benim için öpermisin miss kokulu çok içimden geldi belki benimde ikizim olur :16:

Back
X