Kayınvalidem bize taşınıyor

Hayatından çok mutlu kadın zaten, mutlu olunacak da bir durum hani de bu rahatlık fazla...

Çok fazla rahat evet te nasıl geçirecek hiç mi sıkıntı yaşamayacak bu döenmlerde :ssz:

gerçekten film olacak konu buuuu

Aynen öyle yaaaaa :30:

Ablam hamile kaldığı yaşta sorun yok, bir kadın menepoza girmemişse ve korunma yöntemlerine uzaksa gebe kalabilir...
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmayacaksa (anne ile ilgili, bebek ile ilgili) doğurur elbet...
56 yaşında doğuran bir kadın görmüştüm tvde....
Ancak kendine ikiz doğurmuş 1 haftalık loğusa gelini baktırmak için seçmesi sıkıntı...

Ha bu işin bir de sağlık boyutu sorunsuz olsun (inşallah öyle olur, Rabbim nasip etmiş, sağlıkla kucaklarına almayı, büyütmeyi de nasip etsin)

Birtanem öylede kadının yaşı az değil ama gebe kalabilir sorun yok tabi ama anlamadığım niye hamile kalıyor kadın rekabet desem oda olabilir yada kadın gençlik havasından kurtulamıyor :28:
Menapoza giren kadın bile doğum yapıyor artık tıp o kadar ilerledi artık..
Aldığı karar yanlıiş tabi yeni doğum yapmış gelinine gelip yerleşme yapmazki hatası buradazatenk.validenin eşide sesiz kalıyor demekki

ay bi dakika ben konun içine girememişim :53: kayınvalidene maşallah diyeyim nazar deymesin :53: :53: bu nasıl iş yahu :53: kayınpederide tebrik ediyorum :52: biz 1 senedir bekliyoruz çocuk sahibi olmak için hey güzel Allahım verdimi veriyorr :37::37:

kaynananın istegi bana göre geline hem kendini hem dogacak bebegini hem oglunu hem torunlarını baktırmak :)))) seneye konu acacak buraya kızcagız YARDIM EDİN CILDIRDIM diye :))))

ayy yuh yani kendisininki can da gelininki patlıcan mı :S ya valla hala şoktayım inanamıyorum böyle bir insan olabileceğine

bebeğim çok içtenlikle söylüyorum Allah yardımcın olsun aman sen kafana takma sütün kesilmesin haa..İkizlerini benim için öpermisin miss kokulu çok içimden geldi belki benimde ikizim olur :16:

Sağol canım benim Allah hayırlısıyla versin sana da :) :54: öptüm kocaman kocaman, sütüm kesilse yine kabahatlisi ben olurum, çocukları doyurmamak için bile bile yaptı olurum, aman Allah korusun :111:

harbiden de kayınpeder de az değil ha sen torunların bu yaşta çocukların varken :27: yalı çapkını kayınpeder vayy

Belli bi yaştan sonra çoğul gebelik ihtimali de artıyormuş o da ikiz doğursun da tam yaşayalım artık :49: :nazar:

Son düzenleme:
ayy yuh yani kendisininki can da gelininki patlıcan mı :S ya valla hala şoktayım inanamıyorum böyle bir insan olabileceğine

var işteeee var film gibi

harbiden de kayınpeder de az değil ha sen torunların bu yaşta çocukların varken :27: yalı çapkını kayınpeder vayy

diyorumya iş bitmemiş adamdaaaa

valla benim de annem beni 45 yaşında doğurmuş en büyük abimle 24 yaş fark var aramızda düşünün:53:

ben bunu resmen bencillik olarak görüyorum ne oldu erken yaşta hem annemi hem babamı kaybettim resmen sığıntı durumunda yaşadım yine Allah' ın hikmeti elbet vardır hayır diyorum ama hep kızmışımdır anneme babama da.

o doğacak çocuk da böyle düşünecek görenler annesine babasına ' torunun mu ' diye sorduklarında o anne baba utanmıyor ama çocuk utanıyor ben utanıyordum, kaç kuşak fark vardı aramızda ne çocukluğumu bildim ne gençliğimi. böyle sorumsuz insanlara çok kızıyorum.

hem konu sahibinin kaynanası duble bencil maaşallah utanmadan lohusa kadına kendini baktıracak ikiz çocuklarıyla mı ilgilensin kaynanasının kendisini ispatlama çabasından ibaret hamileliğiyle mi uğraşsın bu ne yüzsüzlük ya

asla ama asla kabul etme konu sahibi varsın kırılsın gücensin kendi karnındaki çocuğun geleceğini bile düşünmeyen bir bencil kadın seni de senin ikizlerini de hiç düşünmez

valla benim de annem beni 45 yaşında doğurmuş en büyük abimle 24 yaş fark var aramızda düşünün:53:

ben bunu resmen bencillik olarak görüyorum ne oldu erken yaşta hem annemi hem babamı kaybettim resmen sığıntı durumunda yaşadım yine Allah' ın hikmeti elbet vardır hayır diyorum ama hep kızmışımdır anneme babama da.

o doğacak çocuk da böyle düşünecek görenler annesine babasına ' torunun mu ' diye sorduklarında o anne baba utanmıyor ama çocuk utanıyor ben utanıyordum, kaç kuşak fark vardı aramızda ne çocukluğumu bildim ne gençliğimi. böyle sorumsuz insanlara çok kızıyorum.

hem konu sahibinin kaynanası duble bencil maaşallah utanmadan lohusa kadına kendini baktıracak ikiz çocuklarıyla mı ilgilensin kaynanasının kendisini ispatlama çabasından ibaret hamileliğiyle mi uğraşsın bu ne yüzsüzlük ya

asla ama asla kabul etme konu sahibi varsın kırılsın gücensin kendi karnındaki çocuğun geleceğini bile düşünmeyen bir bencil kadın seni de senin ikizlerini de hiç düşünmez

Çok haklısınız, Allah gecinden versin ama bu çocuk da bunları yaşayacak, elbet bakacağız bizler ona ama ya kendi psikolojisi ne olacak ben neredeyse 30 yaşıma geldim kendi çocuklarımla aramdaki yaş farkına ne olur acaba ileride diye endişeyle bakıyorum çünkü bir süre sonra ister istemez sorunlar yaşanmaya başlayacak... Onlar bizleri anlamayacak, biz onları, peki ya bu evlat 50yaşında bir çiftin minik bebeği...

Son düzenleme:
Back
X