Kayınvalidem bize taşınıyor

Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen :49: :111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96: :22:

Yazıklar olsun bu kadına :22::22: ikiz çocuk doğurmak kadının elide sanki hiçmi erkeğin rolü yok acaba bunu bir bilse oğlunada söylense yemez tabi bunu söylemek ..

Üzmeyin kendinizi artık sütünüz kesilmesin bebeklerinizi düşünün artık onalara verin ilginizi kayınvalideyi de allaha havale edin artık...

Benşm yerimede koklayın bebeklerinizi süt kokar mis kokar şimdi onlar :nazar::nazar:

Eltim zar zor misfirliğe kabul eder, hele ki bebekten sonra hep vardır bişi gücü, bi de lafını esirgemez hiç, önce onlara haber verselerdi çocuğu kim bilir neler olurdu...

hee çocuğu doğurduktan sonra da menopoza girip bi de onun nazını kaprisini yapacak ha.

menopozdayım psikolojim çocuk bakmaya uygun değil deyip çocuk okula gidene kadar bile sizde kalmaya yeltenirse hiç şaşırmam

Ay geçen gün bir konu vardı. Arkadaşın emekli hemşire kaynanası tutturmuştu torunu görümce emzirsin bir kere, sesi güzel olur bilmem ne diye... Aynı kişi misiniz? Hatırlayamadım nicki. Eğer değilseniz demek ki emekli hemşire kaynanalardan sakınmak lazım. :))))

Yazıklar olsun bu kadına :22::22: ikiz çocuk doğurmak kadının elide sanki hiçmi erkeğin rolü yok acaba bunu bir bilse oğlunada söylense yemez tabi bunu söylemek ..

Üzmeyin kendinizi artık sütünüz kesilmesin bebeklerinizi düşünün artık onalara verin ilginizi kayınvalideyi de allaha havale edin artık...

Benşm yerimede koklayın bebeklerinizi süt kokar mis kokar şimdi onlar :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim, sağolun teyzesi :54:

Ay geçen gün bir konu vardı. Arkadaşın emekli hemşire kaynanası tutturmuştu torunu görümce emzirsin bir kere, sesi güzel olur bilmem ne diye... Aynı kişi misiniz? Hatırlayamadım nicki. Eğer değilseniz demek ki emekli hemşire kaynanalardan sakınmak lazım. :))))

Ben de okumuştum da değilim benimki farklı da yakın arkadaş falan çıkarlarsa şaşırmam :111:

Görümceyi emzirirken odada yakalamıştı hattta :30::30:

Çok teşekkür ederim, sağolun teyzesi :54:

Rica ederim ne demek,siz huzurlu olursanız bebeklerinizde bunu hisseder annesi :nazar::nazar:

Benim kayınvalidem de emekli ebe hemşire..İkizlerime hamile kalmadan önce vefat etti..Hiç bir kötülüğü olmadı bana..Belki de annemden daha anne oldu bana ama böyle bir durumda ne kadar seversem seveyim ben de bakamazdım.Kabul etmezdim...

Benim kayınvalidem de emekli ebe hemşire..İkizlerime hamile kalmadan önce vefat etti..Hiç bir kötülüğü olmadı bana..Belki de annemden daha anne oldu bana ama böyle bir durumda ne kadar seversem seveyim ben de bakamazdım.Kabul etmezdim...

Allah rahmet eylesin, ben de dün kayınvalidem iyi kadındır, yazıktır derken kadın bana bombayı patlatıverdi...

ben evlendiğimde eşimin bir akrabasıyla tanıştım.kadının minik bir kızı vardı.şaşırdım,çünkü 27 yaşında oğlu,6-8 yaşlarında da 2 torunu vardı.bu akrabanın oğlu olmuş ama o kadar istemelerine rağmen bir daha çocuğu olmamış.tabii yaş ilerlemiş,regli kesilmiş,menepoza girdim diye umursamamış,zamanla karnı büyümüş ve dr gitmiş,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş.kadın mahvolmuş.hiç dışarıya çıkmamış.kaynanaya gelin bakmış,ilgilenmiş ve doğum yapmış.şimdi kız büyüdü çalışıyor anne ve babasına bakıyor.:34:

Hissetsinler ama huzursuzum inanın şuraya bir kaç bi şey yazıyorum diye de eleştirildim ama inanın patlayacağım sıkıntıdan, çok doldum ...

Boşverin bu tarz yorumları..İkiz annelerinin nefes almaya ,kafalarını dağıtmaya,dertlerini paylaşmaya hiç ihtiyaçları yoktur sanıyorlar.......:19: İnternete giren dolu ikiz üçüz anneleri var...Kalksınlar hepsini eleştirsinler teker teker....:51:

Aslında böyle durumlarda gelini hiç araya sokmadan o işi direk oğlu halletmeli de ama nerde öyle oğlanlar.Çoğunluğu anneleriyle oturmaya dünden razı..

eşiniz sizin ikizlerle birlikte doğacak kardeşini bir parka götürüp oynattığında
-maaşalah evladım 3üdesenin mi diye soran meraklı gözlere
- bu ikisi benim bu tek olanda kardeşim :53::52::52::52::52: derse
gelsin cümbüş.....
Allah yardımcınız olsun ne diyim
neyse anne adayımızı fazla kızdırmayın nede olsa hormanlar tavan yapmış
vücut menopoza mı girsem diye düşünürken paattt hamile kalmış
farklı bir ruh hali olsa gerek:36::36::36::36::36:

ben evlendiğimde eşimin bir akrabasıyla tanıştım.kadının minik bir kızı vardı.şaşırdım,çünkü 27 yaşında oğlu,6-8 yaşlarında da 2 torunu vardı.bu akrabanın oğlu olmuş ama o kadar istemelerine rağmen bir daha çocuğu olmamış.tabii yaş ilerlemiş,regli kesilmiş,menepoza girdim diye umursamamış,zamanla karnı büyümüş ve dr gitmiş,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş.kadın mahvolmuş.hiç dışarıya çıkmamış.kaynanaya gelin bakmış,ilgilenmiş ve doğum yapmış.şimdi kız büyüdü çalışıyor anne ve babasına bakıyor.:34:

Tesadüftür olur, Allah bağışlasın, ne güzel işte, ama benimki fena yahu... Bi de suçlu beni bulmaz mı çıldırıyorummm

Şaka olsun diye söylemiştim zaten, tabi ki meslekle, memleketle vs hüküm verilmez. Allah rahmet eylesin sizin kayınvalidenize de. ama tabi bakılmaz. Nasıl bakılacak ya? Üç bebek bir kaynana. Onun operasyonu da ağır geçer. 25 yaşında kadın 2 günde ayaklanıyorsa o 15 günde ayaklanacak. Hiç yüz verm konu sahibi arkadaşım. Kapansın gitsin bu konu. doktora giderken filan ihtiyacı olursa yardım edersiniz, doğurunca alır altınınızı gidersiniz, senin bebeklerin küçülenlerinden verirsiniz. Daha fazlası zor. Ben hala doğurmamasından yanayım da... 47 yaş az değil. İleri yaş gebeliği deyince 35 sonrası kasdediliyor, 35 bile özel kontroller gerektiriyor. Çok büyük risk 47 yaş. Hayır 35 yaşındayım, yakında bir ikinci bebek düşünüyorum ondan bile korkuyorum ya.

Boşverin bu tarz yorumları..İkiz annelerinin nefes almaya ,kafalarını dağıtmaya,dertlerini paylaşmaya hiç ihtiyaçları yoktur sanıyorlar.......:19: İnternete giren dolu ikiz üçüz anneleri var...Kalksınlar hepsini eleştirsinler teker teker....:51:

Beni anlayan insanlar olduğunu görmek güzel çok güzel çok teşekkür ederim :54:

Back
X