Kayınvalidem bize taşınıyor

Tesadüftür olur, Allah bağışlasın, ne güzel işte, ama benimki fena yahu... Bi de suçlu beni bulmaz mı çıldırıyorummm

seninki çok fena canım.birde ikizi olan lohusa kadına naz,niyaz yapıyor:1:
allah yardımcınız olsun inşallah:50:

Şaka olsun diye söylemiştim zaten, tabi ki meslekle, memleketle vs hüküm verilmez. Allah rahmet eylesin sizin kayınvalidenize de. ama tabi bakılmaz. Nasıl bakılacak ya? Üç bebek bir kaynana. Onun operasyonu da ağır geçer. 25 yaşında kadın 2 günde ayaklanıyorsa o 15 günde ayaklanacak. Hiç yüz verm konu sahibi arkadaşım. Kapansın gitsin bu konu. doktora giderken filan ihtiyacı olursa yardım edersiniz, doğurunca alır altınınızı gidersiniz, senin bebeklerin küçülenlerinden verirsiniz. Daha fazlası zor. Ben hala doğurmamasından yanayım da... 47 yaş az değil. İleri yaş gebeliği deyince 35 sonrası kasdediliyor, 35 bile özel kontroller gerektiriyor. Çok büyük risk 47 yaş. Hayır 35 yaşındayım, yakında bir ikinci bebek düşünüyorum ondan bile korkuyorum ya.

Allah korusun o kadına da bi şey olsa bize üzüleceğiz, bebeğe de bi şey olsa biz üzüleceğiz, insan biraz da etrafını düşünür ya, çoluğunu çocuğunu düşünür...

Şaka olsun diye söylemiştim zaten, tabi ki meslekle, memleketle vs hüküm verilmez. Allah rahmet eylesin sizin kayınvalidenize de. ama tabi bakılmaz. Nasıl bakılacak ya? Üç bebek bir kaynana. Onun operasyonu da ağır geçer. 25 yaşında kadın 2 günde ayaklanıyorsa o 15 günde ayaklanacak. Hiç yüz verm konu sahibi arkadaşım. Kapansın gitsin bu konu. doktora giderken filan ihtiyacı olursa yardım edersiniz, doğurunca alır altınınızı gidersiniz, senin bebeklerin küçülenlerinden verirsiniz. Daha fazlası zor. Ben hala doğurmamasından yanayım da... 47 yaş az değil. İleri yaş gebeliği deyince 35 sonrası kasdediliyor, 35 bile özel kontroller gerektiriyor. Çok büyük risk 47 yaş. Hayır 35 yaşındayım, yakında bir ikinci bebek düşünüyorum ondan bile korkuyorum ya.

Alınmadım,hemşire kayınvalide deyince çağrıştırdığı için yazdım..:16: Ben ikizlerime 37 yaşında kavuştum....

Allah korusun o kadına da bi şey olsa bize üzüleceğiz, bebeğe de bi şey olsa biz üzüleceğiz, insan biraz da etrafını düşünür ya, çoluğunu çocuğunu düşünür...

Çok haklısın da işte sen kendi bebeklerine konsantre olmaya bak. Şimdi onlar melek gibi uyuyor ama 10., 15. günden sonra bağırsaklar çalışmaya başlayınca gazlanacaklar, uyku süreleri kısalacak. Bunu seni korkutmak için yazmıyorum. Tam tersine, hani bil bunları ki stresten oldu, bakamadım, edemedim ya da işte fesatlıktan nazar oldu vs diye üzülme. Her bebek böyledir. 15. gün civarı huyu değişir biraz. Sen o günler için güç topla. Bir hafta daha iyice dinlen. Lohusalığını yaşa. Millet de ne yaparsa yapsın. Cidden doğuracak olursa o zaman bulunur bir çaresi.

:53::53::53:
Allah kimseye böyle gelin nasip etmesin a dostlar, sen kalk ikiz doğurmasını bil ama iş hamile kayınvalideye bakmaya gelince efendim kenara çekil, kabul etme ..bunları ikizleri ayarlamadan önce düşünecektin.. :45:
bu kadın şimdi hasetinden üçüz doğurmasın da ne yapsın be arkadaş..
:1::1: Allahım kınamıyorum vallahi kınamıyorum :122:

Hissetsinler ama huzursuzum inanın şuraya bir kaç bi şey yazıyorum diye de eleştirildim ama inanın patlayacağım sıkıntıdan, çok doldum ...

Sıkıntılı olmanız çok normal ama hiç bişeyi takmayın kafanıza bebeklerinize odaklanın sadece,olacaklarıda zamana bırakın bence :34:

Alınmadım,hemşire kayınvalide deyince çağrıştırdığı için yazdım..:16: Ben ikizlerime 37 yaşında kavuştum....

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerine :nazar::nazar:çok uzun ömürlü olsunlar inşallah

Çok haklısın da işte sen kendi bebeklerine konsantre olmaya bak. Şimdi onlar melek gibi uyuyor ama 10., 15. günden sonra bağırsaklar çalışmaya başlayınca gazlanacaklar, uyku süreleri kısalacak. Bunu seni korkutmak için yazmıyorum. Tam tersine, hani bil bunları ki stresten oldu, bakamadım, edemedim ya da işte fesatlıktan nazar oldu vs diye üzülme. Her bebek böyledir. 15. gün civarı huyu değişir biraz. Sen o günler için güç topla. Bir hafta daha iyice dinlen. Lohusalığını yaşa. Millet de ne yaparsa yapsın. Cidden doğuracak olursa o zaman bulunur bir çaresi.

Çok teşekkür ederim, inşallah Allah sağlık versin de bakabileyim kendi çocuklarıma en iyi şekilde ...

:53::53::53:
Allah kimseye böyle gelin nasip etmesin a dostlar, sen kalk ikiz doğurmasını bil ama iş hamile kayınvalideye bakmaya gelince efendim kenara çekil, kabul etme ..bunları ikizleri ayarlamadan önce düşünecektin.. :45:
bu kadın şimdi hasetinden üçüz doğurmasın da ne yapsın be arkadaş..
:1::1: Allahım kınamıyorum vallahi kınamıyorum :122:

Müstehak bana bunlar az bile utanmadan ikiz doğurdum nasıl yaparım bunuuu :9: :22:

Son düzenleme:
İkiz çocuk sahibi olmak,ikiz annesi olmak üzülünecek ,hayıflanacak bir şey değil tam aksine çok gurur verici,imrendirici,büyük haz veren bir şey..:nazar: iki kat mutluluk....

Kayınvalidenizin sanki kötü birşeymiş gibi algılamasına şaşırdım...

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiz çocuk sahibi olmak,ikiz annesi olmak üzülünecek ,hayıflanacak bir şey değil tam aksine çok gurur verici,imrendirici,büyük haz veren bir şey..:nazar:

Kayınvalidenizin sanki kötü birşeymiş gibi algılamasına şaşırdım...

Yani onun için çok hoş bir durum olmasa da niye özenle ben istemişim, ben karar vermişim gibi davanıyor anlayamadım :19:

Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...

sakın arkadaşım sakkııııınnn benimde ikiz bebeklerim var tek başına daha güzel bakılıyor aman aman aranız bozulmasın.ben doğum için gittim iki ay kaldım birde doğumdan sonra on gün kaldım kaynana kaynanalığını muhakkak yapıyor tabi seste çıkartamıyorsun.hele ki kendi evinde hiç çıkartamazsın.her lafın herşeyin batar.

bırak uzaktan iyi olun daha iyi.sen açık açık söyle ileride kötü olmaktansa baştan kötü ol.hem olay olmaz hemde konu daha erken kapanır.ama yanında iken olaylar yıllar boyu sürer.lütfen en güzel günlerini bu şekilde heder etme.bak tecrübe konuşuyor.

anneciğim "ben kendim bakarım arada bir gelir torunlarını görürsün "de.açık açık söyle taşınırsa walla bu sefer okula başlayana kadar bırakmam der.ondan sonra ya kavgalı ayrılırsınız yada ömür boyu sesini çıkartmazsın.onun derdi bana göre torunlara bakmak değil.sizinle yaşamak taşınıcam dediyse.

bu arada senin annen yok mu ????

Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınmış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:

ne güzel işte birde ağzıyla söylüyormuş yaşlı kadınmış :1: ozaman ne çocuk doğuruyor yeni doğmuş 3 tane torunu varmış otursunda onları sevsin babanneliğin tadını çıkarsın bide kendine baktırmaya uğraşıyor ya kendini sizle bir tutuyor:19:

Back
X