Kayınvalidem bize taşınıyor

Alem kadınsın annem alem :9:
Şimdi de eşimi aramış, dün gece daha biz hamilelik haberini almadan evvel eşimle konuşuyorlardı, eşim de dedi ki anne bak biz oturma odamızı da iptal ettik sen de yatak istemişsin nereye yatak koyacağız yer kalmadı falan diye takılıyodu kayınvalidem de güldü ben Burçakla sizin odada kalırım sen gençsin oğlum salonda yat dedi, eşim de ben özlerim karımı olmaz öyle şey dedi takıldılar birbirlerine güldüler falan şimdi telefonda da bu konuşmayı hatırlatıp siz böyle giderseniz seninki yarın da üçüze hamile kalır diyomuş alem kadın alem :46:

Müstehak bana bunlar az bile utanmadan ikiz doğurdum nasıl yaparım bunuuu :9: :22:

ne kadar iyi niyetlisiniz ya. o kadar laf etmiş bir de doktordan randevu almışsınız.
farkında mısınız şimdiden kendisine baktırmaya ufaktan ufaktan başlıyo. lütfen dikkatli olun.
eltinizi arayıp öyle diyince eltiniz bir şey dememiş mi?

ne kadar iyi niyetlisiniz ya. o kadar laf etmiş bir de doktordan randevu almışsınız.
farkında mısınız şimdiden kendisine baktırmaya ufaktan ufaktan başlıyo. lütfen dikkatli olun.
eltinizi arayıp öyle diyince eltiniz bir şey dememiş mi?

Aradı bana söyledi sadece ses etmemiştir o...

Son düzenleme:
Müstehak bana bunlar az bile utanmadan ikiz doğurdum nasıl yaparım bunuuu :9: :22:

Şimdi de eşimi aramış, dün gece daha biz hamilelik haberini almadan evvel eşimle konuşuyorlardı, eşim de dedi ki anne bak biz oturma odamızı da iptal ettik sen de yatak istemişsin nereye yatak koyacağız yer kalmadı falan diye takılıyodu kayınvalidem de güldü ben Burçakla sizin odada kalırım sen gençsin oğlum salonda yat dedi, eşim de ben özlerim karımı olmaz öyle şey dedi takıldılar birbirlerine güldüler falan şimdi telefonda da bu konuşmayı hatırlatıp siz böyle giderseniz seninki yarın da üçüze hamile kalır diyomuş alem kadın alem :46:

ya ona ne ya ! bebişlere o bakmıyor yardımcı olmuyo. 2 aydır hamileydi hamile olduğunu duyurana kadar trip atmayan k.valide duyurur duyurmaz trip atmaya başladı. ay ne kadar sinir bozucu bir şey bu ya. siz iyi insandır filan diyodunuz ama baksanıza kurduğu cümleye.

sakın arkadaşım sakkııııınnn benimde ikiz bebeklerim var tek başına daha güzel bakılıyor aman aman aranız bozulmasın.ben doğum için gittim iki ay kaldım birde doğumdan sonra on gün kaldım kaynana kaynanalığını muhakkak yapıyor tabi seste çıkartamıyorsun.hele ki kendi evinde hiç çıkartamazsın.her lafın herşeyin batar.

bırak uzaktan iyi olun daha iyi.sen açık açık söyle ileride kötü olmaktansa baştan kötü ol.hem olay olmaz hemde konu daha erken kapanır.ama yanında iken olaylar yıllar boyu sürer.lütfen en güzel günlerini bu şekilde heder etme.bak tecrübe konuşuyor.

anneciğim "ben kendim bakarım arada bir gelir torunlarını görürsün "de.açık açık söyle taşınırsa walla bu sefer okula başlayana kadar bırakmam der.ondan sonra ya kavgalı ayrılırsınız yada ömür boyu sesini çıkartmazsın.onun derdi bana göre torunlara bakmak değil.sizinle yaşamak taşınıcam dediyse.

bu arada senin annen yok mu ????

Benim ailem İngiltere'de yaşıyor bi tek ablam var burada

ya ona ne ya ! bebişlere o bakmıyor yardımcı olmuyo. 2 aydır hamileydi hamile olduğunu duyurana kadar trip atmayan k.valide duyurur duyurmaz trip atmaya başladı. ay ne kadar sinir bozucu bir şey bu ya. siz iyi insandır filan diyodunuz ama baksanıza kurduğu cümleye.

Pişman oldum vallahi iyi dediğime diyeceğime...

yarıs halinde bu yaaaa dogurgan hatun

sen 2 tane dogurdun ben tam 4 tane derrr :))))))

Kadın rekabetine girecek zaten kayganada :27::27:

Kadındaki azime bak yaa odaları ayırmaya kalkıyor :30: bide laf sokuyor korkulur bu kayganandan

Bide kocası var o nerede kalacak pekiiii onada yer yatağı yapılır artık :1: baba oğul yerde yatarlar artık

Kadın rekabetine girecek zaten kayganada :27::27:

Kadındaki azime bak yaa odaları ayırmaya kalkıyor :30: bide laf sokuyor korkulur bu kayganandan

Bide kocası var o nerede kalacak pekiiii onada yer yatağı yapılır artık :1: baba oğul yerde yatarlar artık

Kocasını düşünen kim hanım dün kendi valizlerini hazırlamış gelmiş :10:

Bence sıkılmanıza hiç gerek yok isteyerek veya kazayla :27: herkesin kendi evi kendi düzeni
bu devirde kimse 1 taneye yetişemezken sizin 2 tane eltinizin 1 tane kaynananızın gunahını almayalım belkide oda olmaz sandı ama oldu işte :9:
ama kımsenınde kalkıp aaaaaaa kaynanası hamile ilgilenmiyo bakmıyo koşsun ilgilensin ne var diyeceğini sanmıyorum
çoğu kişide bu yaşta doğurmaya karar verdiği için kayınvalidenizi kınıycaktır
siz kendinize anca yetişirsiniz k.peder emeklidir heralde taksın koluna gıtsın kontrollerıne :4: :23: mutlu meut süzülür ortalıkta içi soğur hamileliklerinide gıyer
siz ancak arada gıdıp gelıp yoklarsınız
bide unutmuştur o şimdi siz tecrübeli oldunuz ya yönlendirirsiniz :90: :52: :27: anne öyle tutma şöyle bakma sütün mü az ne şunu ye

yani bence kaynananızın tavırları kendini bilmezlık herkeste bunun farkında olucaktır otekı gelın cadı dıye siz niye ezılesınızkı

kendi bebişlerinizle ilgilenın anneliğin tadını çıkarın bence :emir_bebek: :nazar:

kaynanaya selamlar :49: :27:

48 yaşındayım artıkkkk olurmu acaba kocamı kandırmam lazım ilk önce kızıma kardeş yapma zamanın geldi :27:

K.valideyi kıskandım şimdiii benim neyim eksik demi :24:

Ama önce torun sahibi olmanız ardından gelinlere haset olmanız, çekememeniz, sonra da hamile kalıp gelinizin evine taşınıp çocuğuna bakma adı altında cee-ee ben de hamileyim demeniz gerek, durduk yere hamile kalınmaz şimdi :9:

yarıs halinde bu yaaaa dogurgan hatun

ne kadar bencil biri ya. o çocuğa o kadar üzülüyorum ki. benim annem doğduğunda anneannem 42 yaşındaymış. kuşak farklılığını siz düşünün doğru düzgün iletişim kurmamışlar. annem parka gitmek istermiş anneannem evde oturmak istermiş. sonra annem 10 yaşındayken dedem kanser olmuş anneannem kalp hastası olmuş. annemin tüm erkek kardeşleri isviçreye gitmiş annem 13 yıl boyunca evde oturup ikisine bakmış :50:

bir bayan yıllarca tedavi olur çocuğu olmaz 47 yaşındayken tedavisi sonuç verir çocuğu olur ben bunu anlarım. evlat isteği bambaşka birşeydir
ama iki tane yetişkin oğlu olan birinin -torunlarda var- hamile olup böyle şen şakrak gezip bir de gelinlerden birine kendisini baktırmak istemesini anlamıyorum anlamayacağım.

yaptığı resmen bencillik. karnındakini bile düşünmemiş. bir de trip atıyor.

Bence sıkılmanıza hiç gerek yok isteyerek veya kazayla :27: herkesin kendi evi kendi düzeni
bu devirde kimse 1 taneye yetişemezken sizin 2 tane eltinizin 1 tane kaynananızın gunahını almayalım belkide oda olmaz sandı ama oldu işte :9:
ama kımsenınde kalkıp aaaaaaa kaynanası hamile ilgilenmiyo bakmıyo koşsun ilgilensin ne var diyeceğini sanmıyorum
çoğu kişide bu yaşta doğurmaya karar verdiği için kayınvalidenizi kınıycaktır
siz kendinize anca yetişirsiniz k.peder emeklidir heralde taksın koluna gıtsın kontrollerıne :4: :23: mutlu meut süzülür ortalıkta içi soğur hamileliklerinide gıyer
siz ancak arada gıdıp gelıp yoklarsınız
bide unutmuştur o şimdi siz tecrübeli oldunuz ya yönlendirirsiniz :90: :52: :27: anne öyle tutma şöyle bakma sütün mü az ne şunu ye

yani bence kaynananızın tavırları kendini bilmezlık herkeste bunun farkında olucaktır otekı gelın cadı dıye siz niye ezılesınızkı

kendi bebişlerinizle ilgilenın anneliğin tadını çıkarın bence :emir_bebek: :nazar:

kaynanaya selamlar :49: :27:

Yeni anne adayımızın stresten ötürü böyle davrandığına inanıyorum ben öpücükler yolluyorum dünden beri bol bol :54: :9:

:53::53::53: resmen şok oldum...
herkes istediği kadar çocuk yapabilir, kendi hayatı falan ama burada
söz konusu çocuk değil ki... 47 yaşında, hemşire emeklisi, 2 çocuk
annesi bayan bu yaşta gebe kalmanın risklerini biliyor olmalı... Annem
şimdilerde normal sayılan bir yaşta 37 yaşında istenmeyen ve çok
geç farkettiği bir gebelik yaşadı ve inanılmaz sağlık sorunu oldu. Doğumu
zor oldu. Kardeşimi şükür sağlıkla aldık kucağımıza ama o da problemli
bebeklik geçirdi... Annem zor iyileşti. Hamileliğini rahmindeki rahatsızlıktan
dolayı 4. aya kadar anlamamıştı ve doğumdan sonra da o rahatsızlık arttı...

Bence siz ona baksanız da giden sağlık onunki olacak ama o olayın ciddiyetinin
hiç farkında değil... Hatta bakımı için ordu tutulsa brşey değişmeyecek...

Allah bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ve kusura bakmayın
ama kayınvalidenize de akıl versin... Hiç çocuğu olmayan bir bayan olsa
anlarım ama... Şoktan ne diyeceğimi bilemedim... Bir de ikiz
doğurursa tam olur :9::9::9:

Back
X