Kayınvalidem bize taşınıyor

:53::53::53: resmen şok oldum...
herkes istediği kadar çocuk yapabilir, kendi hayatı falan ama burada
söz konusu çocuk değil ki... 47 yaşında, hemşire emeklisi, 2 çocuk
annesi bayan bu yaşta gebe kalmanın risklerini biliyor olmalı... Annem
şimdilerde normal sayılan bir yaşta 37 yaşında istenmeyen ve çok
geç farkettiği bir gebelik yaşadı ve inanılmaz sağlık sorunu oldu. Doğumu
zor oldu. Kardeşimi şükür sağlıkla aldık kucağımıza ama o da problemli
bebeklik geçirdi... Annem zor iyileşti. Hamileliğini rahmindeki rahatsızlıktan
dolayı 4. aya kadar anlamamıştı ve doğumdan sonra da o rahatsızlık arttı...

Bence siz ona baksanız da giden sağlık onunki olacak ama o olayın ciddiyetinin
hiç farkında değil... Hatta bakımı için ordu tutulsa brşey değişmeyecek...

Allah bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ve kusura bakmayın
ama kayınvalidenize de akıl versin... Hiç çocuğu olmayan bir bayan olsa
anlarım ama... Şoktan ne diyeceğimi bilemedim... Bir de ikiz
doğurursa tam olur :9::9::9:

Nasılsa etrafında çocuk büyüten iki gelin var hoş ben vefasızım ya onunki de büyür gider işte arada ne olacak :9:

Ama önce torun sahibi olmanız ardından gelinlere haset olmanız, çekememeniz, sonra da hamile kalıp gelinizin evine taşınıp çocuğuna bakma adı altında cee-ee ben de hamileyim demeniz gerek, durduk yere hamile kalınmaz şimdi :9:

Gelinim olsaydı neler ederdim ona varya yarışiçinde olurdum ( şaka tabi)

Kızım var bir tane rabbim uzunsağlıklı ömürler versinde tüm evlatlarımıza..

Bubnu yapma şansım yokkk hava atamayacağım yarışta yapamam gelinimle :52::52:

O zaman siz iyisi mi hemen bir oğlan doğurun şöye çabuk büyüyeninden, sonra evlendirin hemen bi gelin sahibi olun günah keçisi oluyorlar valla her derde deva her eve lazım bi tane :9:

ben rahatlıkla gelinlerle yarışabilirim:1:
50 yaşımda hamile kalıp bir kız doğursam ne güzel olurdu:52:

Nasılsa etrafında çocuk büyüten iki gelin var hoş ben vefasızım ya onunki de büyür gider işte arada ne olacak :9:

Tabi öyle sanıyor insan ama olmuyor işte :6:
Annemle kardeşimin arasındaki diyalog, bizim annemle olan
diyaloğumuzdan çok farklı. Eski hoşgörüsü kalmadı ki annem
bizi vurmayı bırakın bağırmadan büyüttü... Şimdi her gün evde
şenlik var. Kuşak çatışması ortasında kalıp siperlere koşuyoruz
sürekli :9::9::9:

Sizi hiç düşünemiyorum :)) Çocuklarınız bebeğe ' Dayı/teyze,
uslu dur, çok yaramazsın, aç ağzını bakayım mama geliyor.'
diyecekler :9::9::9: eğlenceli olur aslında :6:

Kayınvalidenizin bütün bu söylediklerini direk kendisinden mi duydunuz yoksa hepsi eltinizden duyduklarınız mı ? Eltiniz her şartta doğruyu söyleyen biri mi yoksa aranızda bir rekabet durumu var mı ? Çünkü her tür ihtimal var..İki gelini içinde sadece size karşı mı böyle ??

Sindirdi adamcağızı sindirdi :9:

Seside çıkmıyordur adamın şimdi kucağına alır pişpişler çocuğunu :1:

Evet abla, bak senden de bekliyoruz böyle bir atak :27: Veya bekle, senin kız evlensin aynı zamanda yaparsınız :27:

Beklersem menapoza girerim artık :27: olsun beaaa şansımı denerim gene ebrucum :emir_bebek: kızıda everirim beraber büyütürüzz :32:

O zaman siz iyisi mi hemen bir oğlan doğurun şöye çabuk büyüyeninden, sonra evlendirin hemen bi gelin sahibi olun günah keçisi oluyorlar valla her derde deva her eve lazım bi tane :9:

Ömrüm yetermi acaba bunu yaşamaya :27::27:

Bak şimdi hatırladım annemde ben orta okul mu lisedemıydım neydim hamile kalıp bebek aldırmıştı ama babam istememişti gezme zamanı artık ne çocuğu diye
bi kaç sene sonra annem bebek muhabbetı yapmaya başladı bende evlılık planları yapıyorum

hıııııı dedım 2 sene beklede birlikte doğuralım :27: sakinledi ondan sonra :33:

Kayınvalidenizin bütün bu söylediklerini direk kendisinden mi duydunuz yoksa hepsi eltinizden duyduklarınız mı ? Eltiniz her şartta doğruyu söyleyen biri mi yoksa aranızda bir rekabet durumu var mı ? Çünkü her tür ihtimal var..İki gelini içinde sadece size karşı mı böyle ??

Eşimi aramış az evvel :9: eltim de cadıdır falan da öyle fesat sokmaz aramıza yani yapmıyodur umarım :9:

Benim ailem İngiltere'de yaşıyor bi tek ablam var burada

ablanızında yardımı olur gelir gider.inanın iki bebeğe bi anda bakmak denildiği kadar zor değil sadece biraz yorucu.
annenizde torun sevdası ile yanıp tutuşuyordur.
ben tek başınıza bakacağınıza inanıyorum.kibarca ben bakarım torun sevmek isteyen gelsin de.

Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen :49: :111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96: :22:

Ben de sadece gelip bir yokladı düşüncelerinizi sanmıştım, inatla kendine baktıracak yani.

Hani kayınvaliden yaşlı olsa bakılır ama seninki hamile kalacak kadar genç maşallah, neyine baktıracak ki.

Ben de sadece gelip bir yokladı düşüncelerinizi sanmıştım, inatla kendine baktıracak yani.

Hani kayınvaliden yaşlı olsa bakılır ama seninki hamile kalacak kadar genç maşallah, neyine baktıracak ki.

Gözlem yapmaya gelmek istedi bence, unuttu ne de olsa bebek bakmayı, gözlem yapıp, çocuğu da doğurup gidecekti :9:

Back
X