Kayınvalidem bize taşınıyor

ablacım senin fazlan var yaaa bende üçüz bile olur senden

ay hakkaten bende durim öle millet dogursun

Olmaz olmazzzz o kadarını beceremem :27:

Allah sağlık versin deneyin şansınızı en azından bi gelin olayını tadın :9:

Tadayım demi dünyayı dar edeyim gelinime :27::27:

Denersin tabi ablacım, olmazsa tüp bebek yaparsın bakarsın ikizlerin filan olur :27:

Olurmu olur demiiiiii yok ben almayım yaaa zaten yarı menapozdayım ateş basıyorrr şimdi :27::27:

ben diyorum ablam senden üçüz bile olurrr

O kadar yaniiiii :27::27:

Bu arada akrabalık ilişkilerini bile karıştırdım olay yüzünden :27::27:

Birini kayınvalidenize oyuncak bebek, komşu çocuğu, torun gibi
bilimum durumun kendi bebeklerinden farklı olacağını anlatmalı...
Aradan yıllar geçmiş, unutmuş olmalı. Gerçi pardon o size baktırmak
istiyordu ama 3-5 günle bitmiyor ki bebek bakımı... Siz işe başlayınca
ne olacak:18::18: nedense ben onun yerine panik yaptım :18::18:

Olmaz olmazzzz o kadarını beceremem :27:

Tadayım demi dünyayı dar edeyim gelinime :27::27:

Olurmu olur demiiiiii yok ben almayım yaaa zaten yarı menapozdayım ateş basıyorrr şimdi :27::27:

O kadar yaniiiii :27::27:

Abla şimdi yapsan bir tane çocuk, senin gelinin olana kadar sen elinde baston, yerinden zor kalkıyor olursun, yani geline çektirme durumun olmaz maazallah gelin sana çektirir valla :27: Boşver o yüzden dur durduğun yerde ama Egem abla için aynı şeyi söyleyebilirmiyim bilemiyorum :52:

Gözümde canlandıda kaygana lohusa yatağında kafasında kırmızı kurdalesiyle yatıyor :nazar::nazar: emirler veriyor lohusa şerbeti istiyor süt yapsın diye :52::52:

Bu arada akrabalık ilişkilerini bile karıştırdım olay yüzünden :27::27:

Birini kayınvalidenize oyuncak bebek, komşu çocuğu, torun gibi
bilimum durumun kendi bebeklerinden farklı olacağını anlatmalı...
Aradan yıllar geçmiş, unutmuş olmalı. Gerçi pardon o size baktırmak
istiyordu ama 3-5 günle bitmiyor ki bebek bakımı... Siz işe başlayınca
ne olacak:18::18: nedense ben onun yerine panik yaptım :18::18:

En iyisi eltim hem benimkilere hem kaynanamınkine baksın ben eltime taşınıyorum a dostlar :9:

Edin tabi ben bilenmeye başladım şimdiden mesela benim oğlum da evlenecek ne de olsa bir gün :9: :47:

İntikamımı alacam diyorsunuz yani hemde en katmerlisinden :27::27:

Abla şimdi yapsan bir tane çocuk, senin gelinin olana kadar sen elinde baston, yerinden zor kalkıyor olursun, yani geline çektirme durumun olmaz maazallah gelin sana çektirir valla :27: Boşver o yüzden dur durduğun yerde ama Egem abla için aynı şeyi söyleyebilirmiyim bilemiyorum :52:

Şeker tadında kaygana olurdum beaaaa :27: y0ok ben almayım genedeeeee yazık değilmi o gelinedee yaa ama gelinim olsaydı çok iyi anlaşırdım kesinnn :27::27:egem de yapmaz tanıyom onu ben :29:

Tüm bunlar sadece eltinizden duyduklarınızsa acabalarınız olsun...Bu sözlere çok fazla itibar edip üzmeyin kendinizi.....

Yapmaz eltim diyorsunuz da insanlar hiç belli olmuyor....İkili oynayan ama yüze melek görünen insanlar az değil.......

Son düzenleyen: Moderatör:
İntikamımı alacam diyorsunuz yani hemde en katmerlisinden :27::27:

Şeker tadında kaygana olurdum beaaaa :27: y0ok ben almayım genedeeeee yazık değilmi o gelinedee yaa ama gelinim olsaydı çok iyi anlaşırdım kesinnn :27::27:egem de yapmaz tanıyom onu ben :29:

Yapmaz mı? Aman yapmayın, sizde torun bakarsınız artık ablacım :27:

Bu arada abla şu avatarın beni benden alıyor yaaa :52:

Tüm bunlar sadece eltinizden duyduklarınızsa acabalarınız olsun...Bu sözlere çok fazla itibar edip üzmeyin kendinizi.....

Yapmaz eltim diyorsunuz da insanlar hiç belli olmuyor....İkili oynayan ama yüze melek görünen insanlar az değil.......

Yapar mı yapar vallahi siz de haklısınız, kaynanam da söylemiştir hani öfkesi bitmedi geceden beri belirli aralıklarla arayıp patlıyo konuşma fırsatı vermeden telefonu kapatıyo :111:

En iyisi eltim hem benimkilere hem kaynanamınkine baksın ben eltime taşınıyorum a dostlar :9:

Sen ve kayınvaliden taşınınca eltin de konu açar artık buraya
'İmdat' diye :52::52:

Çocuklarınızdaki lüksü düşünsenize :
-Geçen gün amcamı dövdüm, altına yapmıştı.
-:53::53::53::53:
-Hep ağlayıp duruyor zaten, sinirlerimi bozuyor.
-:53::53:
-Daha bezini de bırakmadı, alışamadı tuvalete.
-:53::53::27::27::27:

Ben karşıdaki çocuk olsam ağlardım herhalde, zaten aklım
almaz öyle akrabalık ilişkilerini, beynimi yedim sanırdım :9::9:

E oğluşa daha çok var, sabredemem ben o kadar, eltim benden sonra evlendi o da bizim gelinimiz sayılır, ben de ona taşınmaya karar verdim şu an off ama hemen yeniden hamile kalmalıyım :9:

Bu sefer üçüz olsun ama kadın iyice hırslansın :16:

Yapmaz mı? Aman yapmayın, sizde torun bakarsınız artık ablacım :27:

Bu arada abla şu avatarın beni benden alıyor yaaa :52:

Yapmazzz yapmazzzzz bakma sen öyle dediğine çok uyumludur kendiside :29: işin şakası tabi canım yaa torun bakacak yaşa geliyoruz artık bizler

Avatar güzel demiiiii beğenmeyenlerde var ama :27::27:

Back
X