Kayınvalidem bize taşınıyor

ne tepkisi verdiniz... anne gerek yok 1 seneye 1 sene niye yerinden yurdundan ayıralım seni olmaz sen kal evinde rahatını bozma deyin ne demek 1 yıl yha :53:

sen ve kayınvaliden taşınınca eltin de konu açar artık buraya
'imdat' diye :52::52:

çocuklarınızdaki lüksü düşünsenize :
-geçen gün amcamı dövdüm, altına yapmıştı.
-:53::53::53::53:
-hep ağlayıp duruyor zaten, sinirlerimi bozuyor.
-:53::53:
-daha bezini de bırakmadı, alışamadı tuvalete.
-:53::53::27::27::27:

Ben karşıdaki çocuk olsam ağlardım herhalde, zaten aklım
almaz öyle akrabalık ilişkilerini, beynimi yedim sanırdım :9::9:

en güzel acıklama bu olmus bence :9:

Bu sefer üçüz olsun ama kadın iyice hırslansın :16:

Yapmazzz yapmazzzzz bakma sen öyle dediğine çok uyumludur kendiside :29: işin şakası tabi canım yaa torun bakacak yaşa geliyoruz artık bizler

Avatar güzel demiiiii beğenmeyenlerde var ama :27::27:

Annemle hemen hemen aynı yaştasın abla :27:

Kim beğenmiyor avatarı yaa, bence 10 numara :52:

Doktora ben de gitmeli miyim görümcemin (kaynımın) sağlık durumunu öğrenmeye ... :9:

gitme. gidersen devamı gelcek.
doktora götürürsün
ilaç verir onu alırsın
tekrar doktora götürürsün
arar sana trip atar
kapris yapar
baktı sen tepki vermedin
eşyalarını alıp eve gelir
diğer eltiniz gitsin siz gitmeyin. hem o kadar laf etmiş bir de doktora mı götürceksiniz :S

gitme. gidersen devamı gelcek.
doktora götürürsün
ilaç verir onu alırsın
tekrar doktora götürürsün
arar sana trip atar
kapris yapar
baktı sen tepki vermedin
eşyalarını alıp eve gelir
diğer eltiniz gitsin siz gitmeyin. hem o kadar laf etmiş bir de doktora mı götürceksiniz :S

Diğer eltinin günahı ne? Ona da bunları yapabilir bence.. :44:

Ayy abla sus yaa :9::9::9::9::9: Hayal edemiyorum bilee :9::9:

Daha bebeğin kırkı çıkacak yıkanacak ohoooooo sırada neler var nelerrrr :27::27::27::16:

Bakınız ben fazlasını da anlatayım size, ipek gecelikleriyle yatıyor hem de o yatakta çocuk bir mi iki mi tam göremiyorum ama haset işte üç bile olabilir :9: Etrafa direktifler yağdırıyor bir de hiç durmadan :9:

Geceliğini almıştır bileee önden düğmeli açıp emzirecek yaa :52::52: bide tüylü terliği vardır kesin kokoş kaynanaya :30::30:

Sen ve kayınvaliden taşınınca eltin de konu açar artık buraya
'İmdat' diye :52::52:

Çocuklarınızdaki lüksü düşünsenize :
-Geçen gün amcamı dövdüm, altına yapmıştı.
-:53::53::53::53:
-Hep ağlayıp duruyor zaten, sinirlerimi bozuyor.
-:53::53:
-Daha bezini de bırakmadı, alışamadı tuvalete.
-:53::53::27::27::27:

Ben karşıdaki çocuk olsam ağlardım herhalde, zaten aklım
almaz öyle akrabalık ilişkilerini, beynimi yedim sanırdım :9::9:

:60: :60. :60: :60.

Annemle hemen hemen aynı yaştasın abla :27:

Kim beğenmiyor avatarı yaa, bence 10 numara :52:

Anneye hürmetler benden :38:

Öylede var işte hata şikayet edilsin bile yazıldı :27::27: 2 sene önce enlerde 1.olmuştu nenm :8::8:

bence iyi niyetinizle siz onu fıtık edin ve gidin görümcem mi olcak kaynım mı acaba diye :27:

Ama bir tarafdanda elinizi vicdanınıza koyun öyle düşünün sonucta gelen bir bebek :34: Ne bilim garip bir duygu eminim fakat bebek olunca söz konusu kimin hamile oldugu kafama pek takılmıyor .

Allah size bir fırsat vermiş o sana nasıl davrandıysa hamileliğinde sen de ona öyle davran diye işte :27:

Daha bebeğin kırkı çıkacak yıkanacak ohoooooo sırada neler var nelerrrr :27::27::27::16:

Geceliğini almıştır bileee önden düğmeli açıp emzirecek yaa :52::52: bide tüylü terliği vardır kesin kokoş kaynanaya :30::30:

:60: :60. :60: :60.

Anneye hürmetler benden :38:

Öylede var işte hata şikayet edilsin bile yazıldı :27::27: 2 sene önce enlerde 1.olmuştu nenm :8::8:

:42::42::42:

Şikayet edilsin mi :27: Boşver abla bakma sen onlara.. :27:

Diğer eltinin günahı ne? Ona da bunları yapabilir bence.. :44:

konu sahibi farklı bir bakış açısı kazansın diye öyle dedim. kesinlikle haklısınız onun da bir günahı yok ve küçük bir bebişi var.
kayınvalide hem herkesi azarlıyı hemde yanında gitcek adam arıyo çok tuhaf ya

Ilk cocuklarin mi merak ettim? Gercekten yardima ihtiyacin olsada istesen yardimci olmasini o baska, ama sen teklif etmeden boyle birseye karar vermesi garip hemde cok garip..peki esin ne diyor bu konuda???

Fazla muhabbet tez ayrilik getirir sozunede ayrica katiliyorum, herkes evinde sag olsun.

Ben kayinvalimden uzagim ama bebegim dogduktan bir kac ay sonra belki 6 ay belki 1 sene sonra bilemiyorum 2-3 ayligina yanimizda kalmasini istiyorum…tabii kayinvalidemde islerini halledebilirse..
Bunu sadece kayinvalidem icin degil kendim icinde istiyorum..hani hem hasret giderir o zaman torunuyla, buyuturken az da olsa yaninda olmus olur hemde bana yardimci olur diye dusunuyorum. Simdiden tabii dereyi gormeden pacalari sivamak kolay belkide..bebegim dogduktan sonra Allah kismet ederse bir kac ay nasilsa yanindayim…sonrasindada bu sekilde cozumler uretmeye calisiyorum. Haftanin 5 gunu calisan biri oldugum icin, cocugumu onca gun kime emanet ederim diyede kara kara dusunuyorum. Ama Allah Kerim Rabbim illaki bir hale suya koymustur.

Is esinde bitiyor bana kalirsa canim, once onu ikna etmelisin nasilsa o annesini ikna eder :34:

en güzel acıklama bu olmus bence :9:

Aslında çok daha komik diyaloglar geliyor aklıma ama
konuyu geyiğe çevirmek istemiyorum...

Bir de gülüp eğleniyoruz ama mesela benim bir arkadaşımı
annesi 45 yaşındayken doğurmuştu. Sürekli annesini
kaybetme korkusu yaşarken bir yandan da arkadaşlarının
genç annelerine özendiği için hep ablasını anne diye
tanıtmış... Onun pişmanlığını yaşıyordu ve çok üzücü
olan da annesini daha üniversiteye girmeden kaybetmişti...
Her gün oturup ağlardım onunla çünkü aynı şeyleri
kardeşimin yaşamasından korkardım aynı zamanda.

eşine bişey deme bence eğer anneciyse.yanlış anlıyorlar iyiliğinede bişey desen.gelsin hem inan sanada yardımı olur.zaten bi zaman sonra yaşlılığın verdiği yorgunluk kendisi gitmek isteyecek.her insan kendi düzenini arar.senin gibi genç değil çabuk yorulacak.eşini kırdığınla kalırsın.benim kayınvalidemde geldi 4 gün sonra topuk!!! arkasına bile bakmadı desem yeridir:))) bişey yapmadım valla.kaldığı süreyi iyi değerlendirdim.yattım uyudum dinlendim nazlandım birazcıkta:))

Ne derim ben şimdi bu kadıcağıza kızlar, bir akıl verin...

Arkadaşım daha bebeklerin ufak hem yaşına kadarmış zor zamanlarında sana yardımcı olmak istemiş bence kötü niyetli düşünme aksine mutlu olki seni düşünüp seven bir kayınvaliden var emin ol çok rahat ediceksin bebeklere tek bakmak neredeyse imkansız aklını kullan derim biraz üzme kendini böyle bişey için bu senin için iyi bişey kanımca :34::54:

Back
X