Kayınvalidem bize taşınıyor

aaayyyyy şoktayıııııımmmmmm. :53::53::53:

hepsinini okuyamayacam valla birisi yazsın. kayınvalide kaç yaşındaymış

Eşim gitmeni istemiyorum, orda olmak da istemiyorum dedi, gitmiyoruz...

bence de...
o kadar lafın üstüne doktora gitseydiniz ağlayarak her şeyi yaptıracağına inanırdı diye düşünüyorum.
yanlış anlaşılmasın hamileler duygusal olur fakat bahsettiğimiz bayanın ben pek normal olduğunu artık düşünmüyorum.
o bebişe de çok üzülüyorum. kendisinden büyük çocuklar babasına dede derken o baba diyecek.
(benim yaşam tarzıma oldukça ters bir durum bu bu yüzden de lütfen yargılamayın bu tür örnekler çevrenizde çoksa normal karşılayabilirsiniz...)

bence de...
o kadar lafın üstüne doktora gitseydiniz ağlayarak her şeyi yaptıracağına inanırdı diye düşünüyorum.
yanlış anlaşılmasın hamileler duygusal olur fakat bahsettiğimiz bayanın ben pek normal olduğunu artık düşünmüyorum.
o bebişe de çok üzülüyorum. kendisinden büyük çocuklar babasına dede derken o baba diyecek.
(benim yaşam tarzıma oldukça ters bir durum bu bu yüzden de lütfen yargılamayın bu tür örnekler çevrenizde çoksa normal karşılayabilirsiniz...)

Olan olmuş tabi o bir gerçek ne yapsak boş da usulünce söylese eyvallah edecek herkes...

ben 46 yaşındayım 24 yaşında kızım 22 yaşında oğlum var daha rtada bişi yokken şimdiden toruna özeniyoruz.bazen rüyamda görürdüm de hamile olduğumu resmen kabusdan uyanıyor gibi oluyor insan...ama bu bir tercih meselesi....sizin ve eşinizin yapabileceği bişi yok canım.kabulleneceksiniz kadının kocası var ve doğuracak demek...kimseyi ayıplamamak lazım...zor tabii ama ...

Kızlar eltim geliyormuş bana, ben kaçayım yavaştan, teşekkür ederim hepinize, kafamı dağıttınız, destek oldunuz, gelişme olursa haberdar ederim ben sizleri dua edin de sağlık problemi bari çıkmasın... Onca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin, tekrar teşekkürler hepinize desteğiniz esirgemediğiniz için :54:

Son düzenleme:
sen o şoku bana soooooor bacııım çıkamıyorum yarım saat oldu daha ekrana baka kaldım beeen :52::52::53::9:

ben sabahtan beri çıkamadım :))))))

Kızlar eltim geliyormuş bana, ben kaçayım yavaştan, teşekkür ederim hepinize, kafamı dağıttınız, destek oldunuz, gelişme olursa haberdar ederim ben sizleri dua edin de sağlık problemi bari çıkmasın... Onca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin, tekrar teşekkürler hepinize desteğiniz esirgemediğiniz için :54:

helal olsun cnm bnmmm bizde dünyadaki bir gelişmeyi ögrenmiş olduk bakalım eltin nasıl karsılamıs :)

crownwtech sen işine bak biz devam edelim azcık çekiştirmeye. :1: sende sonra okursun.bir gün iş çıkışı minibüsteyim ikizleri olan bir bayan oturdu yanıma çocuklar da çok tatlıydı sevdim biraz derken sohbete başladık. onun da k.validesi taşınmış kendilerine aynen konusahibi arkadaş gibi. kadın çocukları kendi iş yerine yakın bir kreşe yeni yazdırmıştı o gün ilk günleriymiş kreşte. kayınvalidesi artık evden gitsin diye erken yazdırmış hemde. ama o kadar bıkmıştı ki düşünün artık yarım saatlik yolda içini döktü bana.

crownwtech sen işine bak biz devam edelim azcık çekiştirmeye. :1: sende sonra okursun.bir gün iş çıkışı minibüsteyim ikizleri olan bir bayan oturdu yanıma çocuklar da çok tatlıydı sevdim biraz derken sohbete başladık. onun da k.validesi taşınmış kendilerine aynen konusahibi arkadaş gibi. kadın çocukları kendi iş yerine yakın bir kreşe yeni yazdırmıştı o gün ilk günleriymiş kreşte. kayınvalidesi artık evden gitsin diye erken yazdırmış hemde. ama o kadar bıkmıştı ki düşünün artık yarım saatlik yolda içini döktü bana.

bu kaynananın bideee bebegi olcakkk

Crownvetch'ler ilerde ailece kendileri açabilir kreş bence. 2 kendisinde, 1 eltide, 1 kayınvalidede. Etti 4; 3-4 tane daha etraftan konu komşudan çocuk gelse zaten ideal bir 2-4 yaş grubu sınıf olur.

kadınlar aaah kadınlar özellikle de bazı kayınvalideler neyine lazım senin bebek ya! benim k.validem 53 yaşında artık menopoza giriyor, bilirsiniz adet gecikir az gelmeye başlar ... yine bi gün adeti gecikmiş. diyo ki bana ''ayy yine adet olmadım ben '' dedim anne kesiliyorsun sen artık gecikecek azalacak ve bitecek zamanla normal şeyler bunlar. ne dedi biliyor musunuz ? '' eğer hamileysem kayınpederini öldürürüm.'' :52: dedim tabi öldür hamileysen hak ediyor nede olsa tek başına yaptı tövbe tövbe yaa !!

Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...

SONUÇ: Kaynanam çok hoş bir sürprizle hamile olduğunu ve kendisine baktırma niyetinde olduğunu açıkladı.

hamilemi?inanmıyorum kendisine bakıtmak için güzel bir bahane bulmuş bence kabul etme aynı evde yaşadığınızda herşeyinize müdahale edecek özel bir haytınız olmayacak belki yardımcı olck ama ynde hoş değil

Back
X