Kayınvalidem bize taşınıyor

Allah bebeklerinizi sağlık ve sıhatle büyütmeyi nasip etsin İşallah. Anlamadığım noktaysa niçin Kayınvalidenize direk olarak onlarla birlikte yaşayamayacağını Sizinde bir düzeniniz olduğunuz söylemeye çekiniyorsunuz ,Zira orası sizin eviniz eşiniz ve kendinizi boş yere strese sokuyorsunuz ,bir başkası bu kayınvalideniz bile olsa düşüncesi ne hissettiği önemli mi ? siz bu kadar hassas bir dönemden geçerken 2 bebekle ..Onlar sizin bu süreçte neler hissettiğinizi düşünüyorlarmı acaba ? Bence açık açık konuşun ve Keyfinize bakın .

Allah bebeklerinizi sağlık ve sıhatle büyütmeyi nasip etsin İşallah. Anlamadığım noktaysa niçin Kayınvalidenize direk olarak onlarla birlikte yaşayamayacağını Sizinde bir düzeniniz olduğunuz söylemeye çekiniyorsunuz ,Zira orası sizin eviniz eşiniz ve kendinizi boş yere strese sokuyorsunuz ,bir başkası bu kayınvalideniz bile olsa düşüncesi ne hissettiği önemli mi ? siz bu kadar hassas bir dönemden geçerken 2 bebekle ..Onlar sizin bu süreçte neler hissettiğinizi düşünüyorlarmı acaba ? Bence açık açık konuşun ve Keyfinize bakın .

O konu açıklığa kavuştu, kaynana hamileymiş. Gelini ona ve bebeğine baksın diye taşınacakmış yanlarına.

kadınlar aaah kadınlar özellikle de bazı kayınvalideler neyine lazım senin bebek ya! benim k.validem 53 yaşında artık menopoza giriyor, bilirsiniz adet gecikir az gelmeye başlar ... yine bi gün adeti gecikmiş. diyo ki bana ''ayy yine adet olmadım ben '' dedim anne kesiliyorsun sen artık gecikecek azalacak ve bitecek zamanla normal şeyler bunlar. ne dedi biliyor musunuz ? '' eğer hamileysem kayınpederini öldürürüm.'' :52: dedim tabi öldür hamileysen hak ediyor nede olsa tek başına yaptı tövbe tövbe yaa !!

o da bonusu :51: olsun da görsün inşallah beşizleri olur. bu seferde gelinlerini kendilerine taşınmaya davet eder artık.

hahahaha alemsin kız çok güldürdün :9::9:

berilinannesi, şu kayganayı tın lamama olayında bir fikir ver,bir tın lamıyorum iki tın lamıyorum 3. de sabrım taşıyor.en son tavayı kafasına tıınnnn diye geçirecem kendini son tın latışı olacak.

Son düzenleme:
eşine bişey deme bence eğer anneciyse.yanlış anlıyorlar iyiliğinede bişey desen.gelsin hem inan sanada yardımı olur.zaten bi zaman sonra yaşlılığın verdiği yorgunluk kendisi gitmek isteyecek.her insan kendi düzenini arar.senin gibi genç değil çabuk yorulacak.eşini kırdığınla kalırsın.benim kayınvalidemde geldi 4 gün sonra topuk!!! arkasına bile bakmadı desem yeridir:))) bişey yapmadım valla.kaldığı süreyi iyi değerlendirdim.yattım uyudum dinlendim nazlandım birazcıkta:))

ne yaşlısı hayatım ya.kadın daha 47 yaşında
orta yaş bile zor sayılır

açayım arkadaşlar sizi mi kırayım. adı ne olsun? adını siz koyun. geyik yapar kaynanaları çekiştirirz. nasıl olsa kimse kimsenin kayınvalidesini tanımıyo değil mi? :)))))))):52:

sabahtan beri işi gücü bıraktım,roman okur gibi konuyu okuyorumm şimdi bitirdim okumayı, hadi bakalım nasıl geçecek kv'nin doktor randevusu, dr. ne diycek sağlığı yaşıyla ilgili..:49: gelişmeleri yaz sürekli canım :ssz:

Bence kendini şanslı hissetmelisin ikiz bebek büyütmek baya zor ve yorucu.şimdi çok küçükler anlamazsın ama 2-3 aylık olduklarında tek bakmak yorar seni.kayınvalidende iyiyse ne güzel işte yardımcı olur sana.Biraz yükünü hafifletir.Bebişlerinle daha çok vakit geçirirsin.

Bence kendini şanslı hissetmelisin ikiz bebek büyütmek baya zor ve yorucu.şimdi çok küçükler anlamazsın ama 2-3 aylık olduklarında tek bakmak yorar seni.kayınvalidende iyiyse ne güzel işte yardımcı olur sana.Biraz yükünü hafifletir.Bebişlerinle daha çok vakit geçirirsin.

bence insan anne olunca ne kadar zor olursa olsun bebeklerine bakabilir. herkesin k.validesi, annesi yardıma gelmiyor sonuçta. kimse anneye, k.valideye güvenip de çocuk yapmıyor. bence konusahibi arkadaşım kendisi zaten memnun halinden. kesinlikle kabul etmemeli; o evde Hamile bir kayınvalideye yer yok. kadın çocuklarına mı baksın onun hamilelik nazlarını mı çeksin. benim nacizane fikrim budur. yanlış anlamayın sataşmak değil maksadım.

yabancı bir film vardı "eyvah kızım büyüdü" müydü neydi adı?

kızla annesi aynı gün doğum yapıyolardı. sizinki de ona benzer bişi olmuş. :37:

Kayınvaliden gençmiş ama çocuk doğuracak kadar değil :49:

konunun biraz ilerisini bi okusan eşeğin büyüğü ahırda ;))

Back
X