- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi crownvetch
belki de der ki "senaryo yazıyordum." veya "tez hazırlıyorum" veya "kitap yazıcam" filan. ben hala öyle bir sonuç bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sindirdi adamcağızı sindirdi![]()
bence insan anne olunca ne kadar zor olursa olsun bebeklerine bakabilir. herkesin k.validesi, annesi yardıma gelmiyor sonuçta. kimse anneye, k.valideye güvenip de çocuk yapmıyor. bence konusahibi arkadaşım kendisi zaten memnun halinden. kesinlikle kabul etmemeli; o evde Hamile bir kayınvalideye yer yok. kadın çocuklarına mı baksın onun hamilelik nazlarını mı çeksin. benim nacizane fikrim budur. yanlış anlamayın sataşmak değil maksadım.
Tabi herkesin düşüncesi farklıdır önce ona saygım var.mutlaka bakar 4üz olsa yine tek başına bakabilir ama benim anlamadığım bu kayınvalideye düşmanlık neden.İnsan evlenirken sadece eşiyle bir hayat kurmuyoki.eşimin ailesini kendi ailem gibi gibi görmezsen ne şüphe ederim eşime sevgimden.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama dünyanın binbir türlü hali var.belki çok bakıma muhtaç olacaklar ozmanda evinize kabul etmeyecekmisiniz mesela.İnsan aile büyüklerine ne yapar nasıl davranırsa kendi evlatlarıda aynısını yapar o durumlara geldiğinde diye düşünüyorum.tabi bu benim fikrim.
Tabi herkesin düşüncesi farklıdır önce ona saygım var.mutlaka bakar 4üz olsa yine tek başına bakabilir ama benim anlamadığım bu kayınvalideye düşmanlık neden.İnsan evlenirken sadece eşiyle bir hayat kurmuyoki.eşimin ailesini kendi ailem gibi gibi görmezsen ne şüphe ederim eşime sevgimden.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama dünyanın binbir türlü hali var.belki çok bakıma muhtaç olacaklar ozmanda evinize kabul etmeyecekmisiniz mesela.İnsan aile büyüklerine ne yapar nasıl davranırsa kendi evlatlarıda aynısını yapar o durumlara geldiğinde diye düşünüyorum.tabi bu benim fikrim.
Abla şimdi yapsan bir tane çocuk, senin gelinin olana kadar sen elinde baston, yerinden zor kalkıyor olursun, yani geline çektirme durumun olmaz maazallah gelin sana çektirir vallaBoşver o yüzden dur durduğun yerde ama Egem abla için aynı şeyi söyleyebilirmiyim bilemiyorum
![]()
O konu açıklığa kavuştu, kaynana hamileymiş. Gelini ona ve bebeğine baksın diye taşınacakmış yanlarına.
bende aynen valla sürekli girip okuyorum arkadaş şakaaa yaptımmmmm diyecekdiyecek diyeee
![]()
Kayinvalidene ac telefon soyle "Ne kadar dusuncelisin, evini, duzenini birakip yardimci olmak icin bize tasinmayi bile dusunebiliyorsun, sagol, eksik olma, ama inan gerek yok, ben hellediyorum, hic duzenini bozma, alistim bile simdiden, zaten cocuklar da uslu" gibi seyler soyle, ne gerek var simdi tasinmaya.. bugun olmasa yarin ille de anlasamadiginiz konular cikacak, huzurunuz bozulacak.
naptı acaba valide sultan en son veliahtına gebeyken gelini kendisine baktırmak isteyen hanımağa
naptı acaba valide sultan en son veliahtına gebeyken gelini kendisine baktırmak isteyen hanımağa
suan ikiz cocuk dogurmus hain vefasız gelin diger eltisiyle oturup konuyu konusuyorlar. zavallı k.valide ise yaslı haliyleee ortada kalmıs bekliyor :)))))
günümüz hürremi bu olsa gerek Allahım sen hürremlerden koru bizi AMİİİN![]()
suan ikiz cocuk dogurmus hain vefasız gelin diger eltisiyle oturup konuyu konusuyorlar. zavallı k.valide ise yaslı haliyleee ortada kalmıs bekliyor :)))))
hem o vefasız gelinler hem de kk kadınları çekemiyonuz kıskanıyonuz valide sultanı![]()