Kayınvalidem bize taşınıyor

ayy dun gece 23.sayfada bırakmıstım bır geldım 65 olmus offf hepsını okuyamadım kusura bakmayın.:34:
ama sanırım bugun yıne aksıyon var hahaha aaaayyyyyyyy nolur gece olanları bıze haber ver fazla bekletme :1:

Başlı başına kötü bir durum da anlamadığım , hamile kayınvalideniz neden eşiyle yaşamak yerine sizi seçiyor ya da baba adayı bu hanımı nasıl 1 seneliğine bırakabiliyor ? :26::50:

e işte görümceler de hoşnutmuş bu hamilelikten buyursun onlar baksın.
eltiye bak ya bebeği enfeksiyon kapmışmış da bulaştırırmış. daha zekice bir yalan bulamamış mı :)
47 yaşında torun torba sahibi bir bayanın hamile kalması normalse o bebeği kendi başına büyütmesi daha normal.
insanda biraz gurur olur ya baktırcak insan arıyo kendine.

okuya okuya bitiremedim. neler gelmiş başına yahu :52:
öncelikle ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı hayırlı olmalarını nasip etsin. :nazar:
kaynanana baya şaşırdım da valla ben en çok eltine kızdım yaww. :47: hadi kaynana hazretleri yapmış bi delilik de
eltine ne oluyor da sana kızıyor. oturmuş düşünmüş benim başıma kalcak diye. baskın basanındır hesabı üste çıkmaya çalışıyo.:28: ve sen hala nasıl bu kadar sakinsin :S
çok merak ettim bu işin devamını şekerim. heyecanla bekliyoruz :))) :54:

Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı :30: :9:

ayyy yandın caanım bu kadın yanına taşınana kadar sana rahat yok:1::1:sülalaeyi toplayıp gelecek seni ikna edene kadar ama anlamadığım niye yanına gelmek istiyor sonuçta hamile hasta değilki kocasıyla başbaşa yaşasın hamileliğini inş hemen olayları yazarsın çok merak ettim :1::1::1::1:

Şoke girdim manidar :52:

Ama ben eltinin dediğine şoka girdim.
Kaynanan onun başına gelmesin diye sana utanmadan
vicdan azabı cektirip kurtulacak güya.
Millet akıllı anam pehhhh!

Öffff daraldım yaa. :19:

anaaaammm kızlar napmışınız ben yokken 20 sayfaya yakın yazı yazılmış. Birisi özet geçsin ya huuu lütfen ama :)

:7:

valla hanımağa salladı siteyi :52::52:
bir de demiş ya "ben sizden daha kadınımm ben sizden daha anneyimm"
doktor da kadına teyze demiş hahahahha

başına gelecekler daha yeni başlıyor herkes torununmu diye soracak:1: çocuk büyüynce biraz annen yaşlı diyecekler üzülecekk belkide annesine diğer çocuklarla birlikte babanne diyecek oooooo bu konu daha bitmezzz:1::1::1::1::1::1:

Back
X