Kayınvalidem bize taşınıyor

anaaaammm kızlar napmışınız ben yokken 20 sayfaya yakın yazı yazılmış. Birisi özet geçsin ya huuu lütfen ama :)

:7:

bu görevi ben almak istiyorum

hanımağa hamile kaldı, güle oynaya haber verdi, konu sahibinin eşi tepki gösterdi evden kovdu, hanımağa sabaha kadar bebeğime bir şey olursa gelin ve oğlum yüzündendir diye ağladı, sabah oldu hanımağa oğlunu aradı "sen karınla bu kadar vakit geçirirsen 3üz bile doğurur, " gibi birşeyler saçmaladı, konu sahibinin eltisini arayıp konu sahibini şikayet etti, elti öğleden sonra konu sahibinin evine gelip azarlamaya kalktı ne olur ki baksan dedi vicdan yok mu sende dedi. konu sahibi eltiye "sen bak o zaman senin bebiş de büyüdü" dedi elti "benimki hastaa :((" diye bahane uydurdu.
şu anda da tüm aile konu sahibinin evinde. hanımağayı konu sahibinin evine sokmaya çalışıyorlar.

bu arada k.v. doktora gitti doktor da ona teyze dedi iyice sinirlendi.

eksik oldu azcık ama :)

başına gelecekler daha yeni başlıyor herkes torununmu diye soracak:1: çocuk büyüynce biraz annen yaşlı diyecekler üzülecekk belkide annesine diğer çocuklarla birlikte babanne diyecek oooooo bu konu daha bitmezzz:1::1::1::1::1::1:

doğru valla. annemle anneannem arasında da 42 yaş mı ne var. annemin tüm arkadaşları anneannem için "ninen niye geliyo annen yok mu" diyomuş.
benden büyükler sana babaanne diyo ben neden anne diyorum dicek
yahu annemle aramda 26 yaş var ilkokulda annem yaşlı diye ağladığımı bilirdim. arkadaşlarımın anneleri 18-19da bebek sahibi olmuşlardı annemi yaşlı sanardım.

yalnız varya herkes de kurnaz. konu sahibinin başına yıkmaya çalışıyorlar

bu görevi ben almak istiyorum

hanımağa hamile kaldı, güle oynaya haber verdi, konu sahibinin eşi tepki gösterdi evden kovdu, hanımağa sabaha kadar bebeğime bir şey olursa gelin ve oğlum yüzündendir diye ağladı, sabah oldu hanımağa oğlunu aradı "sen karınla bu kadar vakit geçirirsen 3üz bile doğurur, " gibi birşeyler saçmaladı, konu sahibinin eltisini arayıp konu sahibini şikayet etti, elti öğleden sonra konu sahibinin evine gelip azarlamaya kalktı ne olur ki baksan dedi vicdan yok mu sende dedi. konu sahibi eltiye "sen bak o zaman senin bebiş de büyüdü" dedi elti "benimki hastaa :((" diye bahane uydurdu.
şu anda da tüm aile konu sahibinin evinde. hanımağayı konu sahibinin evine sokmaya çalışıyorlar.

bu arada k.v. doktora gitti doktor da ona teyze dedi iyice sinirlendi.

eksik oldu azcık ama :)

Yav ne kadar itici bir insanmış bu hanımağa müsfettesi.
Hiç utanma düşünce yok, kızın ikizleri var eşi var bir
hamile kaynana eksikti başında :19:

İnşallah kaynana galip gelmez bu savaşta :ssz:

heliconia teşekkür ederim bebeğim. :29:

Yani süper kaynana doğuracak bebeği desene. :53:

konu sahibi kadıncağız 2 bebişle nasıl uğraşsın. konu sahibinin eşi istemiyosa sıkar biraz :51:

Son düzenleme:
Yav ne kadar itici bir insanmış bu hanımağa müsfettesi.
Hiç utanma düşünce yok, kızın ikizleri var eşi var bir
hamile kaynana eksikti başında :19:

İnşallah kaynana galip gelmez bu savaşta :ssz:

bir keresinde konu sahibi ile eşi yatak odasında sohbet ediyolarmış. hanımağa kapı mapı çalmadan direk girmiş odaya "sessiz olun uyuamıyorum" diyip çıkmış

şeyi söylemeyi unuttum
hanımağa görümceleri ve eltileri ile bebek için kazak örmeye başlamışlar.

hanımağa doktora giderken de konu sahibi onlarla gitmedi. tüm bilgileri doktoru arayıp öğrendi.

konuya şöyle baştan sona bi gözgezdirdimde aman allahımmmm!!! k.valide hamile:))) ay allahtan benimki menepozlu.nişanlandığımızdan beri saçı evi aşyası hep beni taklit eder.ne yaparsam onu yapar öyleki saçımı sarı yaparım oda yapar çikolata yaparım oda yapar geçenlerde denedim sarı yaptım anammm ne göriiim oda sarı yapmış tekrar:)) e anne dedim hani sana kahveyi daha çok yakıştırmışlardı?:)) değişiklik olsun dedim dio.bende yeni doğum yaptım şimdi tüylerim ürperdi korku filmi gibi:))) ( bu arada bebek dğil k.v. sizin bakacak olmanız::))) eltiye sevgilerimi görümcelere saygılarımı k.pederede hayretlerimi sunuyorum:))

heliconia teşekkür ederim bebeğim. :29:

Yani süper kaynana doğuracak bebeği desene. :53:

konu sahibi kadıncağız 2 bebişle nasıl uğraşsın. konu sahibinin eşi istemiyosa sıkar biraz :51:

uykum geldi bekle bekle yaa :(
kızlar ben gidiyorum muhtemelen yarın uyandığımda bir 20 sayfa daha eklenmiş olcak özet geçin bana da tamam mııı :kkk::38:

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

yazık ya hala daha diretiyolar. yalnız gerçekten eşini çok takd,r ettim. söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. bravo ona. bu açıdan çok şanslısın cnm.:nazar:

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

anammm her yolu deniyo kayganatör :52: simdide gözyasi silahini kullaniyo

kayinpederine de sasdim kaldim :53: madem öyle niye karisini yolluyo size, otursun baksin karisina ozaman
ay nekadar ayip ya, koca koca insanlarin gelip cocuklariyla nasil böyle seyler konusabiliyor:53:
herseyden önce vicdanli olmalilar , hic düsünüyorlar mi bu kadin ikiz bebekleriyle bide kaynanaya nasil baksin
yok yok ben kafayi yicem artik , resmen zorluyorlar ya, insan bidefa sorar yok deyisede cekilir kenari, gurur olur insanda azicik:25:

ayip ayip ayip ayip

Kaynanam, eltim, ben evde kalınca kaynana yine bi ağlama koyverdi sonra demesin mi; Burçak yavrum siz çocuklara ne güzel iki oda açtınız ama daha erken gel bi beşik daha alalım seninkiler bi odada kalsın bu oda takımlarından birini de bize gönderelim kardeşinizin odası olsun diye... Bakakalmışım bi an... Anne benden bi şey iste ama onlar benim çocuklarımın ya, diyebildim öfkeden çıldırdım resmen, kötü şeyler söylememek için o kadar zor dayandım ki, seninki evlatsa benimki de canımdan can işte anne sen daha iyi bilirsin ne sen bunu söylemiş ol ne ben duymuş olayım, hem babamı da duydun bizi ilgilendirmezmiş, ben artık hiç bi konuda bi şey söyleyemem bu lafın üstüne dedim...

vayyyyy bide isteyerekmi hamile kalmışşş çok istiyorlamışşş ya insan utanır bari kazayla oldu falan der torun beklerken çocuk yapma derdine düşmüş kadın bence kendini sizle bir tutmuş :1: yaşlılık fobisi var galiba

Kaynanam, eltim, ben evde kalınca kaynana yine bi ağlama koyverdi sonra demesin mi; Burçak yavrum siz çocuklara ne güzel iki oda açtınız ama daha erken gel bi beşik daha alalım seninkiler bi odada kalsın bu oda takımlarından birini de bize gönderelim kardeşinizin odası olsun diye... Bakakalmışım bi an... Anne benden bi şey iste ama onlar benim çocuklarımın ya, diyebildim öfkeden çıldırdım resmen, kötü şeyler söylememek için o kadar zor dayandım ki, seninki evlatsa benimki de canımdan can işte anne sen daha iyi bilirsin ne sen bunu söylemiş ol ne ben duymuş olayım, hem babamı da duydun bizi ilgilendirmezmiş, ben artık hiç bi konuda bi şey söyleyemem bu lafın üstüne dedim...

hani kayinpeder maddi durumumuz iyi sizene demisti , senin bu kaynana ne yapmaya calisiyor :53:

bacim kapiyi kitleyin birdaha eve almayin o insanlari, surda bebeklerinin keyfini cikaracagina ugrastigin seylere bak:53: sanada yazik ama, konus esinle yeter bukadar stress lütfen biseyler yap sütüm kesilecek de:53:
ve kaynananida acil kocasi bir psiyatira götürsün :4:

bizim toplumumuzda kadına değer verilmiyor.kadına bir tek "anne" olunca değer veriliyor o zaman kutsal oluyor.kaynanalar da gelinleri doğurunca kıskançlık krizine giriyor.bunu ben de yaşadım,böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim ama k.validemin garip tavırlarını şaşkınlıkla izledim.yalnız sizinki aşmış kendini.47 yaşında hamile kalmak ???kıskançlııktan yapılacak iş mi bu?ha artık çocukları büyümüştü anneliği tozlanmıştı,yeni bir cilayla ilgiye ve 1.kadın olmaya devam.yaşın gelmiş elliye sen o çocuğa ne verebilirsin 3-5 seneye hastalıkların başlar,çocuğunun düğününü bile görmeyeceksin büyük ihtimalle o çocuğa da yazık değil mi ömrünün büyük bir kısmını annesiz babasız yaşayacak üstelik bile bile...bu kıskançlık insana herşeyi yaptırırmış aman Allahım.

hani kayinpeder maddi durumumuz iyi sizene demisti , senin bu kaynana ne yapmaya calisiyor :53:

bacim kapiyi kitleyin birdaha eve almayin o insanlari, surda bebeklerinin keyfini cikaracagina ugrastigin seylere bak:53: sanada yazik ama, konus esinle yeter bukadar stress lütfen biseyler yap sütüm kesilecek de:53:
ve kaynananida acil kocasi bir psiyatira götürsün :4:

Kıskaç kadın mobilyalara bakışından anlamalıydım :9: maksat bizden bi şeyler eksiltmek, onun ihtiyacı zaten yok ... :47:

Back
X