Kayınvalidem bize taşınıyor

Kıskaç kadın mobilyalara bakışından anlamalıydım :9: maksat bizden bi şeyler eksiltmek, onun ihtiyacı zaten yok ... :47:

daha 2 aylik ya 2 !!!! bi dur söyle 5-6 aylik olsun ozaman gel deki dayanamiyorum kizim bana bakarmisin diye

zaten yasli bebegin düsmeyecegi ne belli, hemen ortaligi ayaga kaldirdi, hic utanmiyorda ar damari catlamis

valla canim acil sen bu kadinla araya mesafeyi koy :45:

sen ve eltin kac yillik evlisiniz :26:

daha 2 aylik ya 2 !!!! bi dur söyle 5-6 aylik olsun ozaman gel deki dayanamiyorum kizim bana bakarmisin diye

zaten yasli bebegin düsmeyecegi ne belli, hemen ortaligi ayaga kaldirdi, hic utanmiyorda ar damari catlamis

valla canim acil sen bu kadinla araya mesafeyi koy :45:

sen ve eltin kac yillik evlisiniz :26:

Ben 5 :16:, eltim 3 :47::47:

peki hanımağa doğurunca siz :3 bebek +bir lohusaya bakabilecek misiniz?yaşından dolayı sezaryen olur bir de nazından geçilmez artık,2-3 ay yatar.:50:

bu görevi ben almak istiyorum

hanımağa hamile kaldı, güle oynaya haber verdi, konu sahibinin eşi tepki gösterdi evden kovdu, hanımağa sabaha kadar bebeğime bir şey olursa gelin ve oğlum yüzündendir diye ağladı, sabah oldu hanımağa oğlunu aradı "sen karınla bu kadar vakit geçirirsen 3üz bile doğurur, " gibi birşeyler saçmaladı, konu sahibinin eltisini arayıp konu sahibini şikayet etti, elti öğleden sonra konu sahibinin evine gelip azarlamaya kalktı ne olur ki baksan dedi vicdan yok mu sende dedi. konu sahibi eltiye "sen bak o zaman senin bebiş de büyüdü" dedi elti "benimki hastaa :((" diye bahane uydurdu.
şu anda da tüm aile konu sahibinin evinde. hanımağayı konu sahibinin evine sokmaya çalışıyorlar.

bu arada k.v. doktora gitti doktor da ona teyze dedi iyice sinirlendi.

eksik oldu azcık ama :)

bir keresinde konu sahibi ile eşi yatak odasında sohbet ediyolarmış. hanımağa kapı mapı çalmadan direk girmiş odaya "sessiz olun uyuamıyorum" diyip çıkmış

şeyi söylemeyi unuttum
hanımağa görümceleri ve eltileri ile bebek için kazak örmeye başlamışlar.

hanımağa doktora giderken de konu sahibi onlarla gitmedi. tüm bilgileri doktoru arayıp öğrendi.

cok tesekkurler :46:

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

eltıde az degılmıs ama esının tepkısı senı bıraz rahatlatır ,fakat bunada guvenme kayınpederın sozlerınden sonra bence evınıze gelmelerıne musade etme ama neden sen neden eltıne gıtmek ıstemıyor eltı bıraz cadı sanırım sana nazı gecıyor kayınvalıdenın ama bu kadar naz ınsanı canından bezdırır .

ne yap et evıne alma yoksa bundan sonrakı konuların kayınvalıdem ve ıkızlerımden kucuk halası yada amcası olur :1:

Kıskaç kadın mobilyalara bakışından anlamalıydım :9: maksat bizden bi şeyler eksiltmek, onun ihtiyacı zaten yok ... :47:

konu sahibi arkadaşım yaşadıklarını türk filmi tadında takip ediyoruz da bazen kişilere (kayınvalidenize) yönelik ifadelerinizde ayar kaçıyor hem sizin hemde forumdaki arkadaşlarımızın. tamam elle tutulur bir yan olmasa da bu kadar da ağır şeyler söylememeliyiz.
kayınvalidenizin sizden mobilya istemesine gelince de ben şaştım kaldım sizin bu durumunuza inan gerçek olup olmadığını bile irdeliyorum kafamdan. yani çok rahat tavırlar sergileyen ve değişik isteklerde bulunan bir kayınvalide onu destekleyen elti bu durumda 2 gündür şok üstüne şok yaşayan lohusa gelin ile taze baba... hani görmeyince yaşamayınca ben bu kadarını anlayamıyorum doğrusu..

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım yaşadıklarını türk filmi tadında takip ediyoruz da bazen kişilere (kayınvalidenize) yönelik ifadelerinizde ayar kaçıyor hem sizin hemde forumdaki arkadaşlarımızın. tamam elle tutulur bir yan olmasa da bu kadar da ağır şeyler söylememeliyiz.
kayınvalidenizin sizden mobilya istemesine gelince de ben şaştım kaldım sizin bu durumunuza inan gerçek olup olmadığını bile irdeliyorum kafamdan. yani çok rahat tavırlar sergileyen ve değişik isteklerde bulunan bir kayınvalide onu destekleyen elti bu durumda 2 gündür şok üstüne şok yaşayan lohusa gelin ile taze baba... hani görmeyince yaşamayınca ben bu kadarını anlayamıyorum doğrusu..

Aman canım aman diyeyim Allah kimselere yaşatmasın kimselere...

bence ne kvalidenin ne de k pederin psikiyatra ihtiyaçları yok ama konu sahibi bir an önce bulsun bi doktor
sonra iki arada bi derede bulmakla uğraşmasınlar

Kızlar kusura bakmazsanız ben artık kaçayım, anlatacağım dedim diye geldim, yazılarınızı tek tek okuyorum ben yokken de yazsanız, teşekkür ederim hepsi için tekrar tekrar, bu gece sakin geçecek inşallah, tekrar teşekkürler her şey için, iyi geceler :54::54::54:

Madem şu an halleri vakitleri yerinde yeni doğacak bebeklerinin de mobilya vs her tür ihtiyaçlarını da kendileri karşılayabilecek durumdadırlar..Değil mi ? :34: Kimseden birşey istememeleri gerekir...

Konu sahibi arkadaşıma bunca kargaşanın içinde bir de ikiz bebekle burada gelişmeleri bize aktaracak zaman bulmasından dolayı tebriklerimi fışkırtıyorummm:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

Konu sahibi arkadaşıma bunca kargaşanın içinde bir de ikiz bebekle burada gelişmeleri bize aktaracak zaman bulmasından dolayı tebriklerimi fışkırtıyorummm:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

İkiz üçüz annelerinin çoğu nete girebiliyorlar..Siz de çocuk sahibi olduğunuzda girmeye fırsatınız olur bir şekilde... :34:

Back
X