Kayınvalidem bize taşınıyor

bence ne kvalidenin ne de k pederin psikiyatra ihtiyaçları yok ama konu sahibi bir an önce bulsun bi doktor
sonra iki arada bi derede bulmakla uğraşmasınlar

katılıyorum çünkü her zaman için gelinlerin sinirleri tahrip olur ama onlar hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ederler ve her zaman için onlar sütten çıkmış akkaşıklardır.

(bknz : ben )kendi kendimi yediğimle kaldım ve psikoloji diye birşey kalmadı.

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

:53::52: ya benim şaşırdığım şey maşallah kayınvalidenizin rahmi ve yumurtalıkları ne kadar süper çalışıyormuş hele ki kayınpederin .:1::36:
şaştım kaldım ya maşallah.kayınpederinize helal olsun eşine nasıl da sahip çıkmış.eşinizde babasına çekmiş ona da ayrı bi maşallah sizi süper savunmuş ama eltinler arada kalmış gibi :):):):) madem sana ayıp ettin demiş kendi baksın işte bence siz herşeye yetiştiğiniz için buna da yetişeceğinizi düşündü ama eltinizin üstüne kalacağını hissedince enfeksiyon vs demiş.demokrasi de çareler tükenmez gitsin evinde baksın.

Kaynanam, eltim, ben evde kalınca kaynana yine bi ağlama koyverdi sonra demesin mi; Burçak yavrum siz çocuklara ne güzel iki oda açtınız ama daha erken gel bi beşik daha alalım seninkiler bi odada kalsın bu oda takımlarından birini de bize gönderelim kardeşinizin odası olsun diye... Bakakalmışım bi an... Anne benden bi şey iste ama onlar benim çocuklarımın ya, diyebildim öfkeden çıldırdım resmen, kötü şeyler söylememek için o kadar zor dayandım ki, seninki evlatsa benimki de canımdan can işte anne sen daha iyi bilirsin ne sen bunu söylemiş ol ne ben duymuş olayım, hem babamı da duydun bizi ilgilendirmezmiş, ben artık hiç bi konuda bi şey söyleyemem bu lafın üstüne dedim...

bence kayınvalideniz güvenemiyor kendine ama birilerine güvenerek bi hışım kıskançlıkla bebek yaptı.(yorumlara göre konuşuyorum sanırım kazara değil )
herhalde günümüz teknolojisi ile yapılan bebek eşyalarına özenip bebek yapmadı.

erken diyene bak kendi doğmamış bebeğe don biçiyor ama bedavacı gibi odayı istiyor doğmadan.bu bebekler nolcak özene bezene alınmış odalarında yatmicaklar mı ???

(kusura bakmayın arkadaşım biraz sözlerimde sertlik sezinleyebilirsiniz.inan sinirlerim bozuldu.çünkü artık kaynanalara güvenim yok ):47::47:

Polemiğe girmeyiniz hanımlar...

bazı sayfalara bakamadım sanırım polemik olmuş.

kavga etmeden dövüşün arkadaşlar.kk hepinizi çok seviyorum :) iyi ki varsınız :nazar: :29:

Inanailmaz bir durum komedisi yasamissiniz ama bence hersey bitmedi aksine yeni basliyor. O yasta hamilelik nazlanmalar, dogum, simdi kayinvalideniz sezeryanda olur 40 gun yatar nazlanir. E eltinizin cocugu enfeksiyon kapmasin diye bebekler ve lohusa kayinvalide size kalir. Allah sonunuzu hayiretsin arkadasim. En mutlu zamanlarinizda bebislerinizle ilgilenmek varken huzur icinde, ugrastiginiz seylere bak. Yazik ne diyim.
Bu arada esinize sapka cikartiyorum:46::45::46:
Helal olsun valla....
Size sabir ve selamet diliyorum dikkatli olun oyun daha yeni basliyor.

Son düzenleme:
Oyun bence de yeni başlıyor ama ne yapalım işte, şimdilik bir-sıfır öndeyiz bence ne bileyim eşim yanımda falan, yenilmeyiz inşallah kayınvalideciğime :90:

İnşallah canım benim. Eşin arkanda ya ne konfor ne güven. Tüm eşlere nasip etsin Allahım bu duruşu ne evlilikler yuvalar kurtulurdu kimbilir.
Sen boşver canım Bebişlerinle ilgilen , onların keyfini çıkar. Mis gibi kokar o kuzucuklar şimdi büyüyünce çok özleniyor..
Onlar düşünsün ne b.k yıceklerını.:33:

şu ömrümde gelini kıskanıp hamile kalan kayınvalideyi de duydum ya daha hiç bir şey beni şaşırtamaz artık :1:

benim annecimde ablam doğum yaptıktan sonra hamile kaldığını düşünmüş. sağlık ocağına gitmiş test falan yaptırmış. dönüşte görenlere utancından ağrı kesici yazdırmaya gittim demiş.tabi düşümdüğü gibi değilmiş menepoz başlangıcıymış. şimdi anlatırda çok gülerizz :D sonucları aldıktan sonra dalgasına ablamı arayıp yiğenimin küçüklüklerini atma kardesin giyer demiştim de som olmustu :))

benim annecimde ablam doğum yaptıktan sonra hamile kaldığını düşünmüş. sağlık ocağına gitmiş test falan yaptırmış. dönüşte görenlere utancından ağrı kesici yazdırmaya gittim demiş.tabi düşümdüğü gibi değilmiş menepoz başlangıcıymış. şimdi anlatırda çok gülerizz :D sonucları aldıktan sonra dalgasına ablamı arayıp yiğenimin küçüklüklerini atma kardesin giyer demiştim de som olmustu :))

Benimki bile isteye inat yaptı inattt :49:

şu kk da ne konular okudum,bir çoğundan sonra 'yok artık,bunu da duydum ya bir daha şaşırmam' falan dedim ama halt etmişim resmen.
ben hayatımda böyle bir şey görmedim,duymadım.gelinden ,kızdan sonra doğuran duydum da bu derece pişkin insanlara hiç rastlamadım.
kızım 1,5 yaşında,kayınvalidem de kışa bana yerleşmeyi planlıyor bakmak için,ben onu nasıl savarım diye dert içideyken sizin yaşadığınız olay bana hepsini unutturdu.Allah yardımcınız olsun.ne güzel ki eşiniz yanınızdaymış.
hey Allahım,yazdıkça sinirleniyorum,bir de çocuklarınızın eşyalarına ortak olmaya çalışıyor.ayyyy düşüp bayılıyorum sanırım:18:

sonucta kayinvalidede bir kadin
onunda hormonlari tavan yapmistir
ellisine bile girmemis bu kadar yasli teyze
moduna koymaya gerek yok bence
biraz asmis kendini orasi dogru
ama hevesli biri
kayinbabanin karisina sahip cikmasi
bu bebegi ne kadar istediklerini gosterir
neden utansinlarki

tek sorun yasca olgun torun sahibi bir kadinin
genc gelinleri varken ustelik yeni dogmus
ikizleri varken nazlanmasi
genc anneler bile bebegin ihtiyaclarini
hemen hemen alti ayliktan sonra dusunup hazirlarken
o biraz tezcanli davraniyor
dusuncesiz bir sekilde

amma velakin
konu sahibinin esi ikiz babasi olarak
ve esine destek bir koca olarak
"önce ailemiz" demesi takdir edilsede
kardesi dunyaya gelince
cok kiymetlenecek benden soylemesi
sonucta minicik bir kardesi olacak
konu sahibinin korusu bumu acaba?
dunya tatlisi ikizleri gundemdeyken
bir bebegin daha gelmesi ustelik
kayinvalideden gelmesi!?

konu sahibi ise yeni dogum yapmis
ikiz bebek sahibi (Allah bagislasin)
lohusa genc bir anne olarak
ailedende destek beklerken
gundeme yeni bir bebegin girmesine sinirlenmis
kayinvalideden gelmesi!?[/COLOR]

şu kk da ne konular okudum,bir çoğundan sonra 'yok artık,bunu da duydum ya bir daha şaşırmam' falan dedim ama halt etmişim resmen.
ben hayatımda böyle bir şey görmedim,duymadım.gelinden ,kızdan sonra doğuran duydum da bu derece pişkin insanlara hiç rastlamadım.
kızım 1,5 yaşında,kayınvalidem de kışa bana yerleşmeyi planlıyor bakmak için,ben onu nasıl savarım diye dert içideyken sizin yaşadığınız olay bana hepsini unutturdu.Allah yardımcınız olsun.ne güzel ki eşiniz yanınızdaymış.
hey Allahım,yazdıkça sinirleniyorum,bir de çocuklarınızın eşyalarına ortak olmaya çalışıyor.ayyyy düşüp bayılıyorum sanırım:18:

Aman diyim sakin olun :) geçti geçti ben atlattığımıza inanıyorum :9:

amma velakin
konu sahibinin esi ikiz babasi olarak
ve esine destek bir koca olarak
"önce ailemiz" demesi takdir edilsede
kardesi dunyaya gelince
cok kiymetlenecek benden soylemesi
sonucta minicik bir kardesi olacak
kayinvalideden gelmesi!?

Yok korku değil kesinlikle ben de kayınvalidemin bebeğini çekememezlik yapmıyorum ama lütfen :9: sadece kayınvalidemin böyle bir durumda bana kendini baktırmak istemesi oldukça yanlış ve sinir bozucu geldi, üstelik evime taşınmaya çalışması da cabası...

Son düzenleme:
kadın kaç yaşında kaçtane eşinin kardeşi var ve kayınbaban kaç yaşında şoke oldum :53::53:

bunun üstüne bende doğururum :9::52::52:

kadın kaç yaşında kaçtane eşinin kardeşi var ve kayınbaban kaç yaşında şoke oldum :53::53:

bunun üstüne bende doğururum :9::52::52:

Doğurmak üzere olanları yönlendirin benim başlığa hepsi tek tek başlarmış doğurmaya :9: Kayınvalidem de kayınpederim de 47 yaşında eşimn de bir erkek kardeşi var ikisi de kazık kadar adamlar

Back
X