Kayınvalidem bize taşınıyor

Doğurmak üzere olanları yönlendirin benim başlığa hepsi tek tek başlarmış doğurmaya :9: Kayınvalidem de kayınpederim de 47 yaşında eşimn de bir erkek kardeşi var ikisi de kazık kadar adamlar

benm babam 48 yaşında annem 42 aynılar kaynanamla kayınbabam
Allahtan kordonunu bağlatmış bugun anneme diyor bitanede sen doğur :9:
demekki bağlatmasa kıskançlıkdan benimkide doğururmuştuuuu :52::52:

benimkide çok yanımıza taşınmayı istedi ama eşim :20::20: dediiii kurban olurum onu verene :9::9:

benm babam 48 yaşında annem 42 aynılar kaynanamla kayınbabam
Allahtan kordonunu bağlatmış bugun anneme diyor bitanede sen doğur :9:
demekki bağlatmasa kıskançlıkdan benimkide doğururmuştuuuu :52::52:

benimkide çok yanımıza taşınmayı istedi ama eşim :20::20: dediiii kurban olurum onu verene :9::9:

Eşim olmasa yanmıştım ben de... :16:

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

Eşine helal olsun çok mantıklı konuşmuş, bu yaşta böyle şeyler kazara olur genelde, hem planlılar, halimiz vaktimiz yerinde, bakacak durumumuz var diyorlar, o zaman ne diye hamile karını ikiz bebekli gelinine baktırıyorsun, olmadı tutsun bir yardımcı kadın o zaman, çok ayıp yaptıkları. Allahım yarabbim analar babalar da bencil olmuş, hamile kalayım gelinim bana bakar, mantığa bak ya.

:ssz::ssz::ssz::ssz:vala sinirim bozuldu burda gencecik 23 yaşında ben duruken:37: kaynanan hamile kalıyo yaww:27::27: off ne adaletsiz bi dünya :19::19:5 senedir uğraşıyoruz :19::19::19:bikere kaybettim:50::14::14::14: meleğimi bidahada gelmedi bana :14:off allahım gelde psikolojini bozma deliricem yaaa ufsss :43::43::43::43::43::43::43:

allahım sen nelere kadirsin:30: sınav sınav bu dünya başka hiç bişi değilll:14::14::14:

arkadaşım allah sana sabır versin ikizlerine de sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsunlar... ama kayınvaldende doguracak artık günah yani aldırmak anası belli babsı belli dünyada y,ca içça varmış gelmiş rabbim istemeden ne oluyoki herkezin türlü imtihanalrı var demekki sizinkide bu .. şükredin halinize.. ailenle mutlu ömürler dilerimmm:16:

K.valide ve k.pedere şoklar içindeyim. Ben kazara olduğunu düşünmüştüm, her şey planlı, hiç böyle şey duymadım. Hiç hamile kaldım birileri bana baksın diyenini de duymadım. Madem çocuk sahibi olacak kadar genç hissediyorlar kendilerini niye bakacak birini arıyolar anlayamıyorum. K.valide doğursun baksın çocuğunu. Hangimiz birilerine güvenerek hamile kaldık. Yaşını başını almış insanlar, o çocuğa nolacak kendileri yaşlanınca insan bunları düşünür. Kazara bir durumdur diye kaç gündür okuduğum halde yorum yapmıyorum ama pervasızlıkları pes dedirtiyor gerçekten. Eşin çok haklı tepkisinde, ben de onun yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim.

K.valide ve k.pedere şoklar içindeyim. Ben kazara olduğunu düşünmüştüm, her şey planlı, hiç böyle şey duymadım. Hiç hamile kaldım birileri bana baksın diyenini de duymadım. Madem çocuk sahibi olacak kadar genç hissediyorlar kendilerini niye bakacak birini arıyolar anlayamıyorum. K.valide doğursun baksın çocuğunu. Hangimiz birilerine güvenerek hamile kaldık. Yaşını başını almış insanlar, o çocuğa nolacak kendileri yaşlanınca insan bunları düşünür. Kazara bir durumdur diye kaç gündür okuduğum halde yorum yapmıyorum ama pervasızlıkları pes dedirtiyor gerçekten. Eşin çok haklı tepkisinde, ben de onun yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim.

ben de bir türlü anlamadım.iyi hoş,isteyerek hamile kalmışta neden illa gelip gelinin evine yerleşecek,geline baktıracak kendini,üstelik gelinin ikiz bebeğiğ varken:44:
neden kendi evinde,kocasının yanında kalmıyor bu kaynana,karı koca birbirlerine destek olsunlar işte:34:

Durun daha ya görümce mi kayın mı onu öğreneceğiz ama benim içime görümce doğuyo :9: Çin takviminden cinsiyete bakın yazmış bi arkadaş baktım 45yaşa kadar yapmışlar aşk olsun :19: :9:

47 yasında kayınvaliden hamilemi:52: dogumu sakıncalı değilim nasil planlı ay sok oldum ya :53:

Kocama kardeş geliyooo kardeşşşş :95:

Nasıl öfkeliyiz nasıl şaşkınız anlatamam 47yaşında kadın hamileee!
Konuşuyorduk güzel güzel eşim dedi ki anne sen yorulma bak gelinin de iyi bakıma ihtiyacı yok falan, gülüşürken ben ona bakmayacağım Levent gelinim bana bakacak demesin mi Allah Allah diyoruz dedik anne neyin var Allah var ya aklımıza hastalık falan geldi derken kayınpeder bi sıkıldı kalktı gitti derken kaynanam olanlar oldu dedi ...

neeeeee :53:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

şok oldum yok artık:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Durun daha ya görümce mi kayın mı onu öğreneceğiz ama benim içime görümce doğuyo :9: Çin takviminden cinsiyete bakın yazmış bi arkadaş baktım 45yaşa kadar yapmışlar aşk olsun :19: :9:

eeee ne yapsınlar canım nerden bilisinler 47 yaşında gelinleriyle yarışan kaynanaın olacağını :1::1::1::1: demekki 45 ten sonrası normal değil:9::9:

canım konuna bir bakayım dedim aman şok oldum
aman YARABBİM diyorum kıskançlığın bu kadarı olur ayıp ya hamile gelinine inat hamile kalıp bide pişkin pişkin ikiz lohusa doğurmuş kadına kendini baktırmak istediğini söylemesi sakın ama sakın bakma asıl senin bakıma yardıma ihtiyacın varken yardım beklemesine ayrı sinir oldum hamile kalmayı biliyorsa kendi çocuğuna kendi baksın
beni kaynanamda ben hamile kalınca günlerce ağlamıştı sebebini mutluluktan desede bana bir kere keşke bende menopoza girmeseydimde bende 3. bebeği yapsaydım demişti o zaman şok olmuştum eğer menopozda olmasaydı kesin oda bir tane doğururdu terbiyesizlikten kıskançlıktan başka bir şey değil
bu tarz kadınlar kimse kızmasın ama gelinlerini içten içe kuma gibi görüyorlar ALLAH içlerine biraz sevgi versinde kalpleri kötülükten arınsın inş

en son konu sahibi eşiyle uzun uzun konuşmuştu ve eve kimseyi almamaya karar vermişlerdi
acaba gelişme var mı yaa :) teyze aşermeye başladı mı ki :26:

Ewt merak ediyoruz teyzenin durumu ne :9: :9:

Bu olay doğuma kadar gider hatta doğumdan sonrasınıda merak ediyorum ben bu topic öyle kolay kapanmaz artık :27:

Düşünsenize ikizlerin halası ya da amcası onlardan küçük olacak çok değişik yaaa :90:

Back
X