- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi crownvetch
Konuşmaya gelince bahsini bile açtırmıyor, çok kızgınım diye ama kadın arasın; hop evine...
oda ayrı bi enteresan durum yani söledigi ve yaptığı çelişki yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmaya gelince bahsini bile açtırmıyor, çok kızgınım diye ama kadın arasın; hop evine...
Sana yazık değil mi canım ya hem bebeklerle uğraş hem de bbunca sorunla başetmeye çalış. Daha lohusa sayılırsın. İkiz annelerine dört bir koldan yardım gerekirken sen dört bir yandan sorunlarla boğuşuyorsun.Kaynananı ve eşini alıp kafa kafaya çarpasım geliyor ya. Hele kayınvalidenin bencilliği tavan yaptı. Oğluda anasına bişey olacak diye korkuyor bir yandan, hamilelğine bozuluyor bir yandan. Bir duygu karmaşası yaşıyor bence ama seni boğuyor. Valla canım önce kendini ve bebişlerini düşün. Gerisine sonra bakarsın .
Her aradığındada koşup gitme kaynanana iki bebek var evde farkında değil mi o kadın hayret bişey ya
2 haftalık bebekler "her gün" onun evine taşınıyor ya, gel de çıldırma...
2 haftalık bebekler "her gün" onun evine taşınıyor ya, gel de çıldırma...
Siz gitmeyin, o anneyse siz de annesiniz. Nasıl bir bencilliktir ki bu kadın sizin anne olma hevesinizi almanıza bile izin vermiyor.![]()
Ben her gün sağa sola sürüklenmekten yoruldum ve bugün yine bir olay çıkacağını da biliyorum, gitmeyeceğim ama bundan sonra... Eşimin tutumlarına da karar veremiyorum önceden anlardım ne diyecek ne yapacak ama şimdi çok karışık ya kıyamet kopacak ya bu iş bir sonuca varacak...
Bence de siz gitmeyin, 2 haftalık lohusasınız ikiz bebekleriniz var. 47 yaşında kadın planlayarak hamile kalıyor, olay oluyor, bu ne bencillik. Madem çok kıymetli, o zaman sevgili k.pederiniz bir yardımcı kadın tutsun...
bana buda cok enteresan gelio evde bir koca var ama kayınpeder olaylarla hic alakası yok bebegi yapan onlar degilmiş gibi çekilmişler kenaraa oooh yan gel osman![]()
Malesef konuyu açanın eşi verdiği tepkinin arkasında durmamış. Madem planlı isteyerek yaptılar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Adam çekilmiş kenara ortada gelinler evlatlar fır dönüyor.
ayyyy bnmde ikisinin kafasını birbirine carpasım var
Malesef konuyu açanın eşi verdiği tepkinin arkasında durmamış. Madem planlı isteyerek yaptılar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Adam çekilmiş kenara ortada gelinler evlatlar fır dönüyor.
zaten muhtemelen kaynananın derdi kocası falan degil ogluna evine salca olmakkkk![]()
ayy evet ya ne saçma ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum bu yaşta bide evlatları kocaman adamlar olmuş insanların bebek yapması ayrı bi rezillik bide bekliyorlarki ikiz bebekli lohusa kadıncağız yeni hamile nazlı değerli kayananasına hizmet etsin
Allah korusun benim annem gelini kıskanıp hamile kalsaydı herkesdan önce ben kızardım
offf gerçekten bu konuyu okuyunca üzülüyorum kaynanandanda nefret ettim özür dilerim yazmadan edemedim
bunuda hiç anlamam benim kaynananında amacı bu kıymetlimi elimden aldın diyor tam 11 senedir kadın beni kabullenemedi en sonunda boşucama kalsın oğluyla
acaba evlat dogururken bunlar ogul degilde koca mı dogruduklarını zannediyorlar![]()
benimde oğlum var ALLAH korusun ama bazen bende kaynanamla ilgili bu soruyu çok soruyorum