Kayınvalidem bizi aramıyor

kayınvalideniz annenizi aramak zorunda mı?
anneniz arasın
zaten düğün stresi vs insan iyice yoruluyor birde bunları mı dert edineceksiniz
bence annenizin söylediklerine çok kulak asmayın
şimdiden ne kadar karışmasına izin verirsen ileride frenleyemezsin
benimde annem saçma şeylere takar kafasını ve beni ateşlemeye çalışır
yok eşim benden kısaymış yok beni sevmiyormuş
evlendm 1,5 yıl oldu hala kulp takar herşeye

çok güzel anlatmışsınız düğün stresi zaten var üzerimde birde bunlar olunca daha çok yoruluyorum resmen kafamda kuruyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa buda beni çok yıpratıyor devam ederse eminin ilişkimize de yansır annem de anneniz gibi sanırım bazen kusursuz olmasını bekliyor insanların

annen niye senin üzerine geliyor senmi aratmıyosun sanki kayınalideni anlamadım şimdi, konuşucak konuları yoktur belki, ne deiyeeğini bilemez, benim annemle kayınvalidemin telefon konuşması aşağıdaki gibidir

kayınvalde: napıyosunuz?
annem: napalım iyiyiz, uğraşıyoruz işte, siz napıyosunuz
k: bizde iyiyiz

sessizlik

k: daha daha napıyosunuz?
a: iyiyiz, sizi sormalı
k: iyiyiz hamdolsun

sessizlik

k: eeeee başka napıyosunuz??
a: :26::27::27:

annen niye senin üzerine geliyor senmi aratmıyosun sanki kayınalideni anlamadım şimdi, konuşucak konuları yoktur belki, ne deiyeeğini bilemez, benim annemle kayınvalidemin telefon konuşması aşağıdaki gibidir

kayınvalde: napıyosunuz?
annem: napalım iyiyiz, uğraşıyoruz işte, siz napıyosunuz
k: bizde iyiyiz

sessizlik

k: daha daha napıyosunuz?
a: iyiyiz, sizi sormalı
k: iyiyiz hamdolsun

sessizlik

k: eeeee başka napıyosunuz??
a: :26::27::27:

evet aynen bu konuşma bizdeki de

benim kayınvalidem de nisanlılık döneminde aramadı hic
ne annemi ne beni
üstelik biz evi istanbulda actık dügünü baska sehirde yaptık
ikisine de ben kosturdum deli gibi
o kadar vakitsizdim ki sacımı bile boyatamadım
bir seye yardım edilmedigi gibi aranmamak o zaman üzmüstü beni
kına gecem oldu carsamba persembe sabah kız almaya geldiler hemen yola cıktık dügün icin
kına gecesi 8 de baslıyordu onlar ancak 9 gibi geldiler
insan 2 gün onceden gelip eksik gedik var mı die bakar di mi
neyse oluyor boyle seyler yani takma
onlar beni aramadıkları icin simdi ben hic onları aramıyorum
3 ayda bir filan konusuyoruz, ben en son kasımda gittim
kendimi kötü de hissetmiyorum
ohh misss :)
bosver aramasın
boylece evlendikten sonra sana da niye aramıosun diyecek yüzü olmaz

benim kayınvalidem de nisanlılık döneminde aramadı hic
ne annemi ne beni
üstelik biz evi istanbulda actık dügünü baska sehirde yaptık
ikisine de ben kosturdum deli gibi
o kadar vakitsizdim ki sacımı bile boyatamadım
bir seye yardım edilmedigi gibi aranmamak o zaman üzmüstü beni
kına gecem oldu carsamba persembe sabah kız almaya geldiler hemen yola cıktık dügün icin
kına gecesi 8 de baslıyordu onlar ancak 9 gibi geldiler
insan 2 gün onceden gelip eksik gedik var mı die bakar di mi
neyse oluyor boyle seyler yani takma
onlar beni aramadıkları icin simdi ben hic onları aramıyorum
3 ayda bir filan konusuyoruz, ben en son kasımda gittim
kendimi kötü de hissetmiyorum
ohh misss :)
bosver aramasın
boylece evlendikten sonra sana da niye aramıosun diyecek yüzü olmaz

yalnız değilmişim bende öyle düşünüyorum şimdi arayıp sormayıp oraya gittiğimde de misafirim var gel şunum var gel gibi durumlara müsade etmicem şimdi nasılsak o zamanda o şekilde resmi olcaz..Kayınvalidemin ilerisi için planları var ama o şimdi nasılsa bende o zaman aynı şekilde olcam ne yazık ki

şu ana kadar öyle gelinime hediye alıyım adettir bayramda şunu yapalım bunu yapalım hiç bişey yok düğün içinde konuşulan hiç bişey yok ama hadi ona zaman var diyorum inşallah onda ilgisiz kalmazlar

Son düzenleme:
işte ablam görücü usulü evlendi aynen dediğiniz gibiydi içine düşüyolardı bende de böyle olunca annem istemediler mi şöyle böyle diyip başımın etini yiyor...

Aman canm kıskandığıyla kalır.
Siz sevginizi ve mutluluğunuzu yaşamaya bakın
gerisi yalan ve boş.

Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin

Bunların aynısını ben yaşadım genellikle uzun süreli nişanlı kalanlarda oluyor galiba.Annem sanki kayınvalidemi ben yönlendiriyormuşum gibi hatta benim çocuğummuş gibi habire eleştiriyordu aramıyorlar sormuyorlar filan diyordu artık bana gına gelmişti.Anneme sen ara diyordum olur mu biz kız tarafıyız diyordu.Anlayacağınız evlenene kadar 1 ip üzerinde 3 kişi oynadık(annem,ben,kayınvalidem).Eşimi arıyordum tabi o zaman nişanlımı yaw karışıyor ortalık annenler arasın diyordum arıyorlardı.Bizde eşimle severek ve farklı şehirlerdendik.Gerçi şehirlerimiz 1 saat uzaklıktaydı ama genede ilgisizlerdi.Düğün nişan ev eşyalarının alımını hep tek yaptım hiç bir zaman yanımda kimse olmadı:Anlayacağınız garip bir ortamdı.Ama eşimle bu durumları konuşuyorduk bu yüzden kavga etmedik desem yalan olur.Ama sonradan düşündüm ne ben ailemi atabilirim ne eşim.Nasıl aileme bir laf söyleyince ben bozuluyorsam adam da bozulur diye düşündük ve bu konuları konuşmaktan vazgeçtik.Neyse evlendikten sonra ne oldu kayınvalidemler hala aynı sorumsuz tavrı gösteriyor hatta eşim şu an asker ama ben umursamıyorum hatttaaaaaa ne kadar uzak o kadar tatlı deyip rahatıma bakıyorum:1::1::1::1:

Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin

sen ara tatlım birkaç defa ara belki kadının aklına gelmıyordur komık ama olabilir belkı aklına getirmiş olursun...

rahat ol tatlım bizimkilerde hiç aramamıştı nişanım olacaktı düşün bikere bile ne lazım ne gerek diye sormadılar direk geldiler hee sonra bide düğüne geldiler ..ozamanlar cok dert olmuştu ama şimdii çokda takmıyorum gelenin basımın üstünde yeri var herkes nasıl rahatsa oyle davransın sen eşinle iyi olmaya bak derim bence zaten oda bu durumun farkındadır ama elinden bişey gelmiyodur bide sen ustune gitme boşver . . .

bende 3 aydır sözlüyüm benide 1 kere aramadı kayınvalidem çok sinir bozucu bişey gerçekten insan ilişkisinden bile soğuyor.

ben nişanlımla konusurken kayınvelıdem ver bende konuşıyım dıyor bende aklıma gelırse arıyorum ne yalan söylıyım cumaları bazen cumanız mubarek olsun dıyede arıyorum söylıyınce agzım aşınmıyor Allah için aradıgım zaman gayet ıyı konusuyor artık aman bence bu ınsanın kendıyle alakalı o aramıyosa sen ara ne olmus yanı annemıde hasta falan oldugunu duyarsa nısanlımdan kandılde bayramda falan arar yeter aha benım annem bır kere aramadı ayy aksam arattırıyım başlığı görmem ıyı oldu :1: :1:

Sımdı kız evı naz evı devırlerı gectı.
Artık erkek evı nazlanıyor.

Hersey tersıne dondu aslında.

Onceden erkeklere sorulurdu 'damat ne ıs yapıyor?' dıye.
Sımdı gelın adaylarına soruluyor.

Eh, hal boyle olunca erkek anaları da kendılerını agırdan satıyor.

1,5 senedir nişanlısın .. yabancı bir memleketten..
bence yine iyi arıyor..
konuşacak konu oluyor diyormuşya gerçekten ne konuşacaklarkii 1.5 senede ayda bir 15 defa eder.. bence tamdır..
haa seni arar kızım nasılsın der demesi lazım aradada sen ararsın ama annenleri sürekli arasa nolacakki.
yapmacık istemeden senin ve nişanlının zoruyla arasa hoşunamı gitcek..
bece bu konuyu nişanlına problem olarak yansıtma..

Back
X