Kayinvalidem bizi aramiyor.

kandilll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.231
243
163
Merhaba hanimlar.
Size danismak istedigim bir konu var, dert sayilmaz cok sukur.
Yardimci olursaniz sevinirim.

1yillik evliyim, 1yilimizi tamamladik ins.
Konu su ki, esimin ailesi, ozellikle de annesi, babasi bu 1yil icinde bizi sdc 2kere aradilar.
Biz yurtdisinda yasiyoruz. Evlenip, esimin yanina buraya geldim.
Ilk zamanlar bizim aramamiz cok kulfetli oluyordu, aramalarimiz kisitli oluyordu haliyle ama yinede eksik etmeden, kendi ailemi aradigim gb
onlari da ariyorduk.
Hatta babaanne, annane, teyze vs vs herkesi sirayla ariyorduk diyebilirim.
Kendi annem daha sonrali daha sik aramaya basladi ev telinden ve faturasinin da sbt 17 tl geldigini gorunce rahat rahat konusmaya basladik.
Bizde burada net uzerinden tel ayarladik, artik herkesi rahat rahat arayabiliyoruz.
Ama esimin ailesi hala aramiyorlar bizi, tatile gittigimizde, sen caldir anne biz arariz dedigimiz halde, arayan soran yok.

Birde bu sefer tatile esimle beraber gittik, annesi resmen gozumuze sokarcasina, en olmaz komsularini bile aramaya baslayinca, esim tepki gosterdi.
Anne bizi niye aramiyorsun diye.
O da bir kere aradigindan faturanin cok yuksek geldigini soyledi, esim miktari sordu, 25 tl gelmis, cokmus yani.
Birde bir kerede caldirmislar cepten, o zamanda 2tl leri gitmis, o yuzden de caldirmiyorlarmis.
Durumlari yok falan degil, oyle dusunulmesin.
Biz onlarda kaldigimiz surece, ailede ki herkes her gun istisnasiz arandi, esimde kendi gozuyle gordu bunlari.
Uzerine konustugumuzda da ben artik ailesini aramayacagimi soyledim. O da sen aramazsan ben zaten aramam dedi.

Tatilden doneli 2hafta oldu, hala ne arayan ne soran var o taraftan.
Esim konustugu halde durum hala boyle.
Aramizda hicbir sey gecmedi.
Dugunumuzde tek kurus harcamadilar, bir arada kalmadik.
Benimle yada esimle bildigim kadariyla bir sorunlari yok.
Ama neden hala boyle davraniyorlar anlamiyorum.

Sadede gelirsem, ben aslinda bayramda aramayi dusunuyorum sdc.
Sizce ne yapmaliyim? Daha sik arasam mi, aramasam mi kararsiz kaldim.

Birde bizi hic mi merak etmiyorsunuz dedigimizde de, gorumcemden haber aldigini soyledi,
eski konularimda cok gecmisti bu, esim gorumcemle cok sik netten gorusuyor diye.
Her neyse, sizce ne yapmam gerekiyor?

Keşke benimki de aramasa bizi :9:
eğer eşiniz üzülmüyorsa boşverin aramasın sizde istediğiniz zaman ararsınız halini hatrını sorarsınız olur biter.
çok içli dışlı olmamak her zaman için güzel halinize şükredin bizimki 2 kat aşağımızda her gün oğlunu arar işi düştüğünde de beni arar araması aramamasından daha sinir bozucu :1:

Haklisiniz, aramamasi belkide daha iyi diye dusunmuyor degilim bende :)
Ama esim icten ice uzuluyor bu duruma.

ooooo
sende kendine dert arıyorsun :27:
tamam anlıyorum yurtdışında olduğundan belkide evde canının sıkıldığından konuşmak falan istiyorsunda oğlu bile pes etmişken sen ne dert ediyorsun...
kendine uğraş bul:6: boşa kendini üzüyorsun :34:

:3:Ne kaaa güzel:)))
aranma arkadaşım.
Arada bir ararsınız olur biter.

aranızda bi sorun yok madem ara bence...
kadın 2 liranın hesabını yapıyo belliki...
madem artık daha rahat konuşma olanağınız var sizin aradabir ara...

İlk kez kayınvalidesi aramadığı için bunu dert yapan bir gelin görüyorum :ssz:

Ben kayınvalidemi bir cuma aramasam beni aramıyor diye üzülür, ağlar. Ben de telefonda konuşmayı çok sevmem, konuşacak bir şey de bulamıyorum.

Velhasıl aramak zorunda olmak inanın daha zor, ne güzel işte boşverin...:34:

Görümceniz eşinizle çok görüşüyor diye rahatsız olursunuz konu açarsınız,kayınvalideniz aramaz rahatsız olur konu açarsınız...

Siz ne istediğinizi bildiğinizden emin misiniz?

ay arkadasim ayni sorundan bendede var :-) bende yurtdisindayim esim hergun arar bende bi kac gunde bir ararim fakat gelgelelimki onlar aramaz etmez bi kac kez soyledim hatta neden hic merak etmiyomusunuz gelininizi ne yapiyor ne ediyor diye aradan uzun bi sure geciyo bir kere ariyolarsa onlardan iyisi yok :-)) ama Allah var cok cok iyi insanlar hic bir sorunumuz olmadi cok sukur ben memnunum ama iste arada boyle hatalarida olmuyor deil :-)) ben daha takmiyorum vede aramaya devam ediyorum bence sende oyle yap takma bosver

ay arkadasim ayni sorundan bendede var :-) bende yurtdisindayim esim hergun arar bende bi kac gunde bir ararim fakat gelgelelimki onlar aramaz etmez bi kac kez soyledim hatta neden hic merak etmiyomusunuz gelininizi ne yapiyor ne ediyor diye aradan uzun bi sure geciyo bir kere ariyolarsa onlardan iyisi yok :-)) ama Allah var cok cok iyi insanlar hic bir sorunumuz olmadi cok sukur ben memnunum ama iste arada boyle hatalarida olmuyor deil :-)) ben daha takmiyorum vede aramaya devam ediyorum bence sende oyle yap takma bosver

Kayinvalidem bizi aramiyor. demiş konu sahibesi..

Buyrun burdan yakın :27:

Bu gelin milletine yaranılmıyor arkadaş ( İstisnalar hariç :34: )

Arayana neden arıyor bizi rahat bırakmıyor , aramayana da neden bizi aramıyor diyorlar

Aramasın , ne olmuş.. Bu yaşa kadar kayınvalideniz mi vardı ? Çok mu büyük eksiklik hissediyorsunuz şimdi..

Cidden samimiyseniz kendiniz ararsınız , biz ne yapabiliriz ki bu durumda..

genelde onlar aranmayı bekliyormuş onlar büyükmüş anneymiş, kocamın savundugu şey bu hatta sen ararsın geri dönüşüde yapmazlar suclu sen olursun evine davet edersin ortada bir şey yokken bahane bulur gelmezler

birebir yaşıyorum bu diyalogları

en azından kayınvalide yüzünden eşinle aran bozulmuyor fena mı??

aramaması daha hayırlı :1::1:
uzaktan yönetirdi sizi valla, artık tek derdın kayınvaliden olurdu:1::1:

Son düzenleme:
Canım mesafe her zaman daha iyi bırak aramasın en azından karışan görüşenin yok böyle emin ol daha huzurlusundur. bunun kafana takıp eşinle sorun bile etme bence

aramasın, ne olacak? siz de aramayın, sitem ederse, durum belli, verecek cevabınız var. üstelik, hepsini bırakın eşinizin durumun farkında olması çok güzel bir kere. malum erkekler toz kondurmaz ailesine, 40 tane bahane uydurur. keyfinize bakın, evliliğinizin, birbirinizin keyfini sürün. isteyen arar, istemeyen aramaz.

Eğer daha sık arar ve aradaki mesafeleri kısaltmaya çalışırsanız yakında açacağınız konun başlığını şimdiden söyleyebilirim;
'Kayınvalidem bir türlü rahat bırakmıyor, her şeyimize karışıyor'
:1:

Back
X