kayınvalidem bozuldu bana

Kötü alıştırmissin canım ya Allah yardımcın olsun zor bi durum ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum fark etmemiş gibi yap o bişey sormadan sen bişey sorma gelip o sana sorarsa kendini savunursun
yok canım sormam zaten ne yaparsa yapsın uğraşamam onunla bişey soramaz kendiliğinden

madem yenisin aramıza hoşgeldin:)) bu arada huylanma konusunda haklısın sanırım kadın kendi kendine alındı resmen

hoşbuldum:) evet canım şimdiye kadar çağırdığın ve bu son seferde çağırmadığın için belki onun hakkında konuşmuş olabileceğinizi bile düşünmüş olabilir :) nede olsa kaynana işte bir de insanlara kırk gün iyilik yap kırk birinci gün yapma kırk günü zayi eder hiçe sayarlar. o yüzden sen değerlisin kıymet bilmeyene hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin ki herkes durması gerektiği hatta trip atmaması gerektiği yeri bilecek

çok haklısın herkes yerini bilse bunlar olmaz çağırmadım çünkü her seferinde bıktım onunla oturmaktan çağırmadım çünkü annem o olmadan hiç oturamadı evimde her dakka zaten görüyorum bi de kişi sayısı arttıkça iş büyüyor ben annem geliyor diye onlarada hazırlık yapmak zorunda deilim kaldı ki hep bende zaten

hıçte cagırmak zorunda degılsın.ben hıç çağırmam bana çok yakın oturdugu halde. ne alaka yanı.belkı ozel konuşcaklarınız var.ustelık hep çağırıyormuşsun azcık otursun evınde çok yuz verme derım

Bundan Sonra Yapacağın Şey Tavrını Umursama Böylelikle Mesafe Koyarsın Madem Pişmansın

çok iyi yapmışsın canım sakın çizgini bozma bende artık daha temkinli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…