24 eylül 2010 da evlendim:)) bebişim yok daha aslında en büyük sıkıntım bu ama anlayanım yok annemden başka
10/10/2010 da evlendim bende cnm bizimde olmuyooorrr
Bi ara hergün adet oldunmu kızım diye soruyordu kv.
yanımızdayken yeğenine ;hergün yengen soruyo adet oldunmu die dedim bi daha sormadı
yok canım sormam zaten ne yaparsa yapsın uğraşamam onunla bişey soramaz kendiliğindenKötü alıştırmissin canım ya Allah yardımcın olsun zor bi durum ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum fark etmemiş gibi yap o bişey sormadan sen bişey sorma gelip o sana sorarsa kendini savunursun
madem yenisin aramıza hoşgeldin:)) bu arada huylanma konusunda haklısın sanırım kadın kendi kendine alındı resmen
Allah büyük ne diyelim belki bi gün olur k.v o konuda hiç bişey sormaz durumumu biliyor o konuda kırmadı beni allah var anlaşılan sen benim gibi biraz anlayışlı birisin adetini falan sorduğuna göre kadın......10/10/2010 da evlendim bende cnm bizimde olmuyooorrr
Bi ara hergün adet oldunmu kızım diye soruyordu kv.
yanımızdayken yeğenine ;hergün yengen soruyo adet oldunmu die dedim bi daha sormadı
Allah büyük ne diyelim belki bi gün olur k.v o konuda hiç bişey sormaz durumumu biliyor o konuda kırmadı beni allah var anlaşılan sen benim gibi biraz anlayışlı birisin adetini falan sorduğuna göre kadın......
iyi niyetimi su istimal ederse ;
Dediğim gibi kötü olmak istesem 2 dk lık iş ..
kötü olmamak için elimden geleni yapıyorum ..
ayda yılda bir görüşüyorum ben mesafee ..
çok haklısın herkes yerini bilse bunlar olmaz çağırmadım çünkü her seferinde bıktım onunla oturmaktan çağırmadım çünkü annem o olmadan hiç oturamadı evimde her dakka zaten görüyorum bi de kişi sayısı arttıkça iş büyüyor ben annem geliyor diye onlarada hazırlık yapmak zorunda deilim kaldı ki hep bende zatenhoşbuldum:) evet canım şimdiye kadar çağırdığın ve bu son seferde çağırmadığın için belki onun hakkında konuşmuş olabileceğinizi bile düşünmüş olabilir :) nede olsa kaynana iştebir de insanlara kırk gün iyilik yap kırk birinci gün yapma kırk günü zayi eder hiçe sayarlar. o yüzden sen değerlisin kıymet bilmeyene hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin ki herkes durması gerektiği hatta trip atmaması gerektiği yeri bilecek
ben de hep kötü olmamak için uğraştım ama mesafe diyorsun ya onu hiç sağlayamadım ama bu biraz k..v ile de alakalı o hiç buna fırsat vermedi yakınız diye hep başımda bitti yada çağırdı durdu
iyi niyetimi su istimal ederse ;
Dediğim gibi kötü olmak istesem 2 dk lık iş ..
kötü olmamak için elimden geleni yapıyorum ..
ayda yılda bir görüşüyorum ben mesafee ..
ben de hep kötü olmamak için uğraştım ama mesafe diyorsun ya onu hiç sağlayamadım ama bu biraz k..v ile de alakalı o hiç buna fırsat vermedi yakınız diye hep başımda bitti yada çağırdı durdu
kapıyı bornozla açtım bi daha çalmadı
çağırdığında işim var,hastayım dedim anladı
iyi yapmışsın :)) sana bişey söyleyim mi bi kaç ay önce kapıyı bornozla açtım banyodan çıkmıştım kadın bana mısın demiyor:)birinde ağda yapıyordum açamadım yine geldi birinde namazdaydım kapıda kaldı yine alınmadı geçen geldi kapıyı eşim açtı uyuyordum uyandığım halde bilerek odadan çıkmadım 10 dk sonra gitti hiç vazgeçmez hiç pes etmez yeter ki beni boğsun :) bi de düşünmez bunların özel bi durumu var mıdır falan diye
kapıyı bornozla açtım bi daha çalmadı
çağırdığında işim var,hastayım dedim anladı
iyi yapmışsın :)) sana bişey söyleyim mi bi kaç ay önce kapıyı bornozla açtım banyodan çıkmıştım kadın bana mısın demiyor:)birinde ağda yapıyordum açamadım yine geldi birinde namazdaydım kapıda kaldı yine alınmadı geçen geldi kapıyı eşim açtı uyuyordum uyandığım halde bilerek odadan çıkmadım 10 dk sonra gitti hiç vazgeçmez hiç pes etmez yeter ki beni boğsun :) bi de düşünmez bunların özel bi durumu var mıdır falan diye
ha kusura bakmada seniki yüzsüzzzzzzz
benimki öyle arsız değildir sağolsunnnnn
yok canım ne kusuru ben farkındayım zaten yüzsüzlüğünün o insanı canından bıktırır geçen hastayım ilaç aldım yattım tel.in sesini kapadım aşağı annesine gelmiş kapı çalmaya başladı açmadım ama ne mümkün kadın kadın rahat vermiyor uykmdan uyandım hasta olduğumu söyledim merak ettim bişey olur diye diyor yok uyuyorum dedim çok kötü deilsen aşağıda çay içelim diyor(derdi oturmak zaten merak ettiğinden deil)ben yatıcam dedim telefonuma bi baktım beş kez de aramış yani özetle kendisi çok yapışkandır
ha kusura bakmada seniki yüzsüzzzzzzz
benimki öyle arsız değildir sağolsunnnnn
çok iyi yapmışsın canım sakın çizgini bozma bende artık daha temkinli olcamhıçte cagırmak zorunda degılsın.ben hıç çağırmam bana çok yakın oturdugu halde. ne alaka yanı.belkı ozel konuşcaklarınız var.ustelık hep çağırıyormuşsun azcık otursun evınde çok yuz verme derım
yok canım ne kusuru ben farkındayım zaten yüzsüzlüğünün o insanı canından bıktırır geçen hastayım ilaç aldım yattım tel.in sesini kapadım aşağı annesine gelmiş kapı çalmaya başladı açmadım ama ne mümkün kadın kadın rahat vermiyor uykmdan uyandım hasta olduğumu söyledim merak ettim bişey olur diye diyor yok uyuyorum dedim çok kötü deilsen aşağıda çay içelim diyor(derdi oturmak zaten merak ettiğinden deil)ben yatıcam dedim telefonuma bi baktım beş kez de aramış yani özetle kendisi çok yapışkandır
iyiki altında yada üstünde değil seniki o zamannn
hem de çok pişmanım tavrını umursadğım yok bişey de sormuyorum sadece sizlere sormaak istedimBundan Sonra Yapacağın Şey Tavrını Umursama Böylelikle Mesafe Koyarsın Madem Pişmansın
iyi ki o zaman zaten biterim. bi de şu an bebek yok öyle olsa hiç biri çıkmaz burdan .mesela eşim hastalansın işe gitmesin k.v o gün sabah gelir akşama kadar gitmez neyse yaz yaz bitmez:)))iyiki altında yada üstünde değil seniki o zamannn
iyi ki o zaman zaten biterim. bi de şu an bebek yok öyle olsa hiç biri çıkmaz burdan .mesela eşim hastalansın işe gitmesin k.v o gün sabah gelir akşama kadar gitmez neyse yaz yaz bitmez:)))
aynı şeyi bende diyorum,birde çocugum osla evimden cıkmicaklarrr :26:
Allah yar ve yardımcımız olsun tatlım napalım idare etcez yapcak bise yok
doğru söylüyosun bu arada tedaviye başlarsam burda olmak istemiyorum anneme gidicem yada eşime söyleyeceğim kimse gelmesin stres çekecek gücüm kalmadı zatenaynı şeyi bende diyorum,birde çocugum osla evimden cıkmicaklarrr :26:
Allah yar ve yardımcımız olsun tatlım napalım idare etcez yapcak bise yok
doğru söylüyosun bu arada tedaviye başlarsam burda olmak istemiyorum anneme gidicem yada eşime söyleyeceğim kimse gelmesin stres çekecek gücüm kalmadı zaten
ne tedavisine baslicaksın cnm ..
millete olur hazar diye konusuo,sinir oluorum ..
oğlunda sorun çıktı,kimseye söylemeyin diyo ..
eşimde saklicak bişey yok hastalık gizlenmez dedi ..
ameliyat oldu beş kuruş vermediler,simdide asılama vs ..
olmadı,olmuyoo stresten olcaksada olmicakkk zaten :18:
2 aydır düşünüyolar diyor birde peki ya 2 ay sonra ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?