evet arkadaşlar k.validem bana bozuldu sebebi de bana göre çok saçma.biz annemlere yarım saatlik yolda oturuyoruz genelde ben annemlere giderim eşim de beni almaya gelir otururuz falan o şekilde görüşürüz ben sık gittiğim için annemler fazla gelmez 3 senedir evliyiz annem ne zaman gündüz geldiyse hep k.valideyi de çağırdım (yakın oturuyoruz zaten çat kapı gelir ben de baştan söyledim hep gel diye) ama annemin son gelişinde hiç kimseyi çağırmak istemedim bu aralar kötü olduğum için misafire hazırlık yapmak masa açmak toplamak benim için zulüm o yüzden ne k.valideme haber verdim ne de bi alt katımda oturan annesine ufak tefek bişeyler hazırladım öğlen k.v aradı ben alışverişe gidiyorum sen de gelir misin dedi ben de annemler gelicek gelemem dedim kapattı ama o an sesi bile değişti annemler geldi oturduk v.s annem resmen tedirgin oldu onları da çağırsaydın ayıp bari annesini çağır(k.validemin annesini) dedi durdu ben de hemen hemen hergün bende oluyorlar hatta dün de burdalardı anne merak etme dedim saat 5 gibi büyükanneye börek götürdüm annemler burda dedim komşusu varmış yanında o gidince gelirim dedi tamam dedim büyükanne geldi ama bozuk tavırlar içinde fazla konuşmuyor ve suratı asık benim de canım sıkıldı haliyle akşam eşim annemleri bıraktı.ertesi gün k.validem geldi ne annemleri sordu ne doğru dürüst konuştu yorgunum falan dedi ama sinirli görünüyordu. (genelde tavırlarını böyle gösterir) benim de canım sıkıldı annem 40 yılda bir gelir zaten her geldiğinde onu çağırmak zorunda mıyım yaptığım yanlış mı sizce ??bi de çağırınca sadece kendi gelmiyor sadece annesiyle eşimin halasını da getiryor ne yapmalıyım kızlar nasıl tavır takınmalıyım sizce??