Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım kaynanan bayagı densiz laflar etmiş ama, bebeğini kıskanması mantıksız yahu, olsa olsa sana gıcık oluyodur
sonuçta torunu, herhalde o da özlemle beklemiştir oğlunun çocuğunu
canım kaynanan bayagı densiz laflar etmiş ama, bebeğini kıskanması mantıksız yahu, olsa olsa sana gıcık oluyodur
sonuçta torunu, herhalde o da özlemle beklemiştir oğlunun çocuğunu
bebeği kıskandığını kim söyledi deli gibi oğlunu kıskanıyo kçkere konuşmalarına şahit oldum git karına karın bilir karın karın diye yiyo adamı ... lafın üstüne ben gelince şey kızım bende sende n bahsediyordum hanımın bilir diyodum dedi :)) ama ben baya dinledim oda farketti o dinlediğimi çeviriyo lafı oğlunu paylaşamıyor zaten kocam öldü o benim kocam oldu ben aşığım oğluma diyoo 2 gün görmese çıldırıyo hergün kaçkez telefonla konuşuyorlarr.. bence pabucu dama atılacak fikri ona iyi gelmiyor...
ve ewet bana gıcık olduğu kesin barışmamız onu delirtti pek istenen gelin olduğum söylenemezz:))bu bebek bizi bağladı diyede sinir oluyoo.. sanırım birazda ondan beni çıldırtmaya çalışıyo 5 yıllık evlliğim boyunca 1 kere bile kavga etmedim onunla istediği fırsatı hiç bi zaman vermedim bu onun hiç hoşuna gitmiyor ikide 1 söylediği boşanmak haktırr boşanmak haktırr alınıyorum haliyle ama onunla kavga etmiyorum .. ya inanabiliyormusunuz
tarkanın konseri vardı gençlik festivalii takıldı peşimizee 65 yaşında kadın 2 şarkı bile dinleyemedik gitmek istedi hemen çııldırdımm yinede hiç birşey demedimm ... eşim anladı benim bozulduğumu gözünü sevim surat asma tamam arastır bursa istanbul buraya yakın nerde konseri varsa seni serdar ortaça götürücem diye söz verdi :)) çok istediğimi biliyo eşim böyle kandırdı beni ... yılda bikere olsun beni çıldırtması işe yaradı :))
ya varya hamile olan bayanlara aşırı derecede bir ilgim ve saygım var bu konuyu okuyunca o kayınvalideyi öldürmek istedim ya herşeyi bırakın karşınızda hamile bir bayan var neolur biraz iyi davransanız o bir can taşıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bırak Allah aşkına istemezse istemesin sen ve eşin istiyorsun Allah da vermiş daha ne ben olsam o öyle dedikçe bir sürü de nispet yapardım şöyle bebeğim böyle bebeğim kocam böyle hevesli diye o sinir olsun sen niye sinir oluyorsun ki
bir de iyi yönünden bakmak istersek bir adet varmış bebek canlanmadan (tekme falan işte) herhangi bir şey yapılmazmış eskiden hani sağ mı doğacak mı doğmazsa anneyi üzmeyelim mantığı muhtemelen belki kayınvaliden de o kafadadır hani doğsun da görelim yaparız diye benim manevi ablam hamile kaldığında annesi de bize bir şey aldırmadı 7 ayı doldurmadan ki bu arada kadın çocuk doktoru artık doğunca yaşar alabilirsiniz dedi hatta eğer birşey olsa onları görürse daha kötü olur dedi bize hep
bunca zaman sonra bebeğiniz olmuş bence eşiniz dışındakilerin tavırları umrunuzda olmamalı... şuan sevincinizi anlıyorum bende tüp bebekle kavuştum kızlarıma sizi çok iyi anlıyorum ama bende 6. aydan önce bişey almak istemedim.. ölürse ölsün lafınız beni üzdü ama eminimki öylesine söylenmiş bi kelime..
şimdi herşey kolay gidersiniz anında alırsınız herşeyi bir saatte bile halledersiniz.. hamilesiniz böyle şeyler için canınızı sıkmayın.. uzatın ayaklarınızı canınız ne çekiyorsa yiyin. kimsenin hali umrunuzda olmasın.. elinizi koyun karnınza bebeğinizle konuşun.. valla özledim ben hamilelik günlerimi :)