Kayınvalidem corona oldu

1hafta daha beklerdim semptomplar gectyse gormek için giderdim. Opmez sarilmaz cok yakin oturmazdim balkonu kapamazdim ama görürdüm

Ah bu konu , bu konu... Ayni durumdaydim.Gelmeyin dedim kibarca cünkü bir de ölüm vardi bulunduklari evde. Biz gitmedik onlar da gelmedi.

Onlar bize gelmek istemislerdi o esnada semptom yoktu buna guvendiler. Test sonuclari pozitif cikti. Hatta ikinci de pozitif cikti. 1 ayi buldu negatife dönmeleri .

Sonuc bana biraz küstüler bir parça alindilar.

Allah'ın isi bu ya sonra tam geleceklerdi. Benim bakicimin annesi covid oldu. Bakici temasliydi karantinaya alindi. Dolayısıyla biz de temasliydik. Gelmediler:confused:

14 gun oldu biz de bir belirti yoktu. Gelin hem çocuklara bakin dedik. Yok yok biz gelmeyelim daha risk olabilir sizde dediler.

Boyle iste...
Gelin hem çocuklara bakin dedik.
Gelmemekte cok haklilar bence.

merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Herkese iyi aksamlar. esimle defalarca güzelce konustum. seni de kendimide emin olmamdan riske atmak istemiyorum diye. en azından test yapılsın, negatifse yine önemli davranırız ama gidebiliriz dedim. test olmadan gitmenin sağlıklı olmadığı noktasında cok baskı yaptım. neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif. simdi ziyaretlerine gideceğiz ancak yine tedbirli. Allah yardımcımız olsun. Yorum yazan herkese tesekkürler. Hastalığı yaşayan arkadaslarada gecmis olsun

gecmıs olsun
gıtmenız dogru olmaz zaten gıttıkten sonra otelde kalmanızın da anlamı kalmaz tedbırlı olmanız lazım
esınız gıdecekse de sıze yanı eve donerken kendını karantınaya alsın

Herkese iyi aksamlar. esimle defalarca güzelce konustum. seni de kendimide emin olmamdan riske atmak istemiyorum diye. en azından test yapılsın, negatifse yine önemli davranırız ama gidebiliriz dedim. test olmadan gitmenin sağlıklı olmadığı noktasında cok baskı yaptım. neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif. simdi ziyaretlerine gideceğiz ancak yine tedbirli. Allah yardımcımız olsun. Yorum yazan herkese tesekkürler. Hastalığı yaşayan arkadaslarada gecmis olsun
bunu yenı gordum
tekrar gecmıs olsun

merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi

hadi kendini düşünmüyor da annesini neden düşünmüyor acaba? Tekrar corona geçirenler çok daha ağır geçiriyor. Ya kendisi taşıyıcıysa ve annesine tekrar bulaştırırsa? Düşüncesizlikte nirvana...

Burda yazılanları okuyunca bende korktum. Annem babam korona oldu. Karantina süresi bittikten 15 gün sonra ziyaret ettim. (Tekrar test yapmamışlardı negatiftir diye gittim semptomlar yoktu) aslında bi süre daha gitmeyecektim ama tekefonda sürekli ne zaman gelceksiniz deyip durdu. Torununu özlemiş. Bende artık dayanamayıp gittim. Üstelik bebeğimide kucaklarına aldılar. Kafamda sürekli acaba bizede bulaşmışmıdır korkusu ve eğer bulaşırsa eşimin yapacağı çeneden korkuyorum

Kendi anneniz olsaydi nasil davranirdiniz düsunup eşinizi de bu konuda serbest birakin.Gelince her ihtimale karsi izole olsun sizden.Ama o anneye de mesafeli bir şekilde evladini gormek iyi gelmez mi bi düsunmek lazim.

Eşiniz gitsin ama gelincede 14!gün eve gelmesin bi zahmet

Şikayetler devam diyorsun illa bulaşır geçmiş olsun ve virüs eve sinmiş oluyor, eve girdiğiniz için kaçış olmayacak, hasta olacağınızı bilerek gidin

Hayırlısıyla gidin dönün inşallah

Kayınvalideler virüs gibi zaten bide korona olmadıkları kalmıştı

Enfekte olduktan 12 gün sonra bulaşıcılığı kalmıyor. Kendi aracınızla gidecekseniz gidin yani. Hâlâ pozitif çıksa bile bulaşmaz.

neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif.
Yalnız antikor testi şu an negatif olduklarını göstermez, önceden bu hastalığı geçirip geçirmediklerini gösterir. Pcr testi yaptırmaları gerekiyor şu anda pozitif mi negatif mi olduklarını öğrenmeleri için.

Gerek yok bence .Ben o kadının yerınde olsam eve mısafırde almazdım.Ben ve babam olduk 2.5 ay evımıze gıren olmadı .Eşiniz saçmalıyor.Hiç de haklı değil bence .

Enfekte olduktan 12 gün sonra bulaşıcılığı kalmıyor. Kendi aracınızla gidecekseniz gidin yani. Hâlâ pozitif çıksa bile bulaşmaz.
Simdi benim bir sorum olacak
Yasadigim ulkede pozitifsen 7gun karantinada kaliyosun 8.gunu disari cikiyosun 🤔🤔 ozaman hala bulasici oluyoruz neden boyle biseye karar verilmis aklimda deli sorular

Merhabalar, güncelleme eklemek istedim o ziyaretten 1 hafta sonra malesef covid oldum. Şuan cok sükür iyim ama ağır atlattım. Sorsanız orada bulaşmadı. tabi bilemeyiz ama net bisey var , gitmemeliydik
Belliydi zaten canım geçmiş olsun gitmemeniz lazımdı.Covitten ölen insanlara 90 gün sonra yapılan testlerde bile pozitif çıkmış.gidecek olanların kulaklarına küpe olsun 📌📌

Back
X