- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bu konu , bu konu... Ayni durumdaydim.Gelmeyin dedim kibarca cünkü bir de ölüm vardi bulunduklari evde. Biz gitmedik onlar da gelmedi.
Onlar bize gelmek istemislerdi o esnada semptom yoktu buna guvendiler. Test sonuclari pozitif cikti. Hatta ikinci de pozitif cikti. 1 ayi buldu negatife dönmeleri .
Sonuc bana biraz küstüler bir parça alindilar.
Allah'ın isi bu ya sonra tam geleceklerdi. Benim bakicimin annesi covid oldu. Bakici temasliydi karantinaya alindi. Dolayısıyla biz de temasliydik. Gelmediler
14 gun oldu biz de bir belirti yoktu. Gelin hem çocuklara bakin dedik. Yok yok biz gelmeyelim daha risk olabilir sizde dediler.
Boyle iste...
Gelmemekte cok haklilar bence.Gelin hem çocuklara bakin dedik.
Aslinda burada gelin derken nazire yapmistim. Empati kursunlar diye. Ben zaten isimi ayarlamıştım.Gelmemekte cok haklilar bence.
Herkese iyi aksamlar. esimle defalarca güzelce konustum. seni de kendimide emin olmamdan riske atmak istemiyorum diye. en azından test yapılsın, negatifse yine önemli davranırız ama gidebiliriz dedim. test olmadan gitmenin sağlıklı olmadığı noktasında cok baskı yaptım. neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif. simdi ziyaretlerine gideceğiz ancak yine tedbirli. Allah yardımcımız olsun. Yorum yazan herkese tesekkürler. Hastalığı yaşayan arkadaslarada gecmis olsunmerhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
bunu yenı gordumHerkese iyi aksamlar. esimle defalarca güzelce konustum. seni de kendimide emin olmamdan riske atmak istemiyorum diye. en azından test yapılsın, negatifse yine önemli davranırız ama gidebiliriz dedim. test olmadan gitmenin sağlıklı olmadığı noktasında cok baskı yaptım. neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif. simdi ziyaretlerine gideceğiz ancak yine tedbirli. Allah yardımcımız olsun. Yorum yazan herkese tesekkürler. Hastalığı yaşayan arkadaslarada gecmis olsun
merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Eşiniz gitsin ama gelincede 14!gün eve gelmesin bi zahmetmerhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Hayırlısıyla gidin dönün inşallahHerkese iyi aksamlar. esimle defalarca güzelce konustum. seni de kendimide emin olmamdan riske atmak istemiyorum diye. en azından test yapılsın, negatifse yine önemli davranırız ama gidebiliriz dedim. test olmadan gitmenin sağlıklı olmadığı noktasında cok baskı yaptım. neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif. simdi ziyaretlerine gideceğiz ancak yine tedbirli. Allah yardımcımız olsun. Yorum yazan herkese tesekkürler. Hastalığı yaşayan arkadaslarada gecmis olsun
Yalnız antikor testi şu an negatif olduklarını göstermez, önceden bu hastalığı geçirip geçirmediklerini gösterir. Pcr testi yaptırmaları gerekiyor şu anda pozitif mi negatif mi olduklarını öğrenmeleri için.neyse velhasıl annesi ile konusmus gidin bi antikor testi yaptırın diye. sonuc negatif.
Gerek yok bence .Ben o kadının yerınde olsam eve mısafırde almazdım.Ben ve babam olduk 2.5 ay evımıze gıren olmadı .Eşiniz saçmalıyor.Hiç de haklı değil bence .merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Simdi benim bir sorum olacakEnfekte olduktan 12 gün sonra bulaşıcılığı kalmıyor. Kendi aracınızla gidecekseniz gidin yani. Hâlâ pozitif çıksa bile bulaşmaz.
Belliydi zaten canım geçmiş olsun gitmemeniz lazımdı.Covitten ölen insanlara 90 gün sonra yapılan testlerde bile pozitif çıkmış.gidecek olanların kulaklarına küpe olsunMerhabalar, güncelleme eklemek istedim o ziyaretten 1 hafta sonra malesef covid oldum. Şuan cok sükür iyim ama ağır atlattım. Sorsanız orada bulaşmadı. tabi bilemeyiz ama net bisey var , gitmemeliydik