Kayınvalidem corona oldu

Merhabalar, güncelleme eklemek istedim o ziyaretten 1 hafta sonra malesef covid oldum. Şuan cok sükür iyim ama ağır atlattım. Sorsanız orada bulaşmadı. tabi bilemeyiz ama net bisey var , gitmemeliydik
Eşiniz tabi orda bulaşmadı der. Kendini başka türlü aklaması ne mümkün. Böyle yaparak kendini temize çıkarıyor. Sinir oluyorum böyle adamlara. Eşinize de bulaştırsaydınız keşke de o ağır ağrıları o da çekseydi. Çok şükür canınızla ödememişsiniz

Eşiniz tabi orda bulaşmadı der. Kendini başka türlü aklaması ne mümkün. Böyle yaparak kendini temize çıkarıyor. Sinir oluyorum böyle adamlara. Eşinize de bulaştırsaydınız keşke de o ağır ağrıları o da çekseydi. Çok şükür canınızla ödememişsiniz
Ben olsam burnundan fitil fitil getirmiştim bunun şakası olmaz hele hele hafife alınacak bişey hiç değil !! Pess

14 gün izole+ kendi hastalığını fark edip test yapma olarak ortalama 16-17 gün hastalık dönemi demek oluyor. Covid geçtikten sonra belirtiler devam edebilir - misalen öksürük,eklem agrısı 3 aya kadar sürebilir normaldir- bulaştırıcılığın en harlı dönemleri belirtilerin en yüksek ağrılı sancılı olduğu dönemlerdir, 10-12 gün sonrasında bulaştırıcılık ortadan kaybolur. Hiç bir hastane negatife döndünüz mü diye test yapmaz -nefes darlığı tarzı afaki şikayet yoksa- sadece çalışan insanların dönme şartında test varsa yapılır. Ben de geçtikten sonra bile belirtiler vardı, sabah test yaptım akşam negatif çıktım sonraki 1 hafta hastalık belirtileriyle devam ettim. Sonuç olarak ya ailesi yalan söylüyor- tek bulaşan kaynananız değil ufak çocuk vs varsa onlara da bulaştı ve bulaştırıcılıkları devam ediyordu- ya da siz başka yerden kaptınız. Geçmiş olsun.

merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Gitme bence yollamada

Ben olsam burnundan fitil fitil getirmiştim bunun şakası olmaz hele hele hafife alınacak bişey hiç değil !! Pess
evet kendi kendimi kandırıyorum ben de, bisey olmaz allahın izniyle , test yapıldı negatif falan diye diye. Halbuki bu konu ciddi. sen gidiyorsan git. geldiğinde izole ol. ben bu noktada hata yaptım. üsteki arkadasın dediği gibi canımla ödeyebilirdim. ailemin üzüntüsü de bunun cabası oldu. ciddi bir ders aldım. bazen katı düsünmek gerek.

14 gün karantinada kalıp bir hafta sonra gitmiş olsanız bile bulaşıcılık kalmaz ki . Ben covidi geçireli 2 ay oldu hala tam iyileşemedim. Belirti gösterdikten sonraki 5 gün en yoğun bulaşma günü. Zaten pozitif çıktıgınız gün Hes uygulamasında kırmızı renkle başlıyorsunuz ,5. Günden sonra turuncu ve sarı renk olarak bitiyor . Covidi ordan kapmanız imkansız şu durumda . Ya yolda kaptınız ya da başka birinden

14 gün izole+ kendi hastalığını fark edip test yapma olarak ortalama 16-17 gün hastalık dönemi demek oluyor. Covid geçtikten sonra belirtiler devam edebilir - misalen öksürük,eklem agrısı 3 aya kadar sürebilir normaldir- bulaştırıcılığın en harlı dönemleri belirtilerin en yüksek ağrılı sancılı olduğu dönemlerdir, 10-12 gün sonrasında bulaştırıcılık ortadan kaybolur. Hiç bir hastane negatife döndünüz mü diye test yapmaz -nefes darlığı tarzı afaki şikayet yoksa- sadece çalışan insanların dönme şartında test varsa yapılır. Ben de geçtikten sonra bile belirtiler vardı, sabah test yaptım akşam negatif çıktım sonraki 1 hafta hastalık belirtileriyle devam ettim. Sonuç olarak ya ailesi yalan söylüyor- tek bulaşan kaynananız değil ufak çocuk vs varsa onlara da bulaştı ve bulaştırıcılıkları devam ediyordu- ya da siz başka yerden kaptınız. Geçmiş olsun.
Eşimin iş yerinde birisi süper bulaştırıcıymış.Adam hiç belirti vermiyor ama sürekli birilerine bulaştırıyormuş.7 ay oldu halâ karantina da.Belki de böyledir.İnsanların haberi dahi olmuyor bulaştırdıklarından

Eşimin iş yerinde birisi süper bulaştırıcıymış.Adam hiç belirti vermiyor ama sürekli birilerine bulaştırıyormuş.7 ay oldu halâ karantina da.Belki de böyledir.İnsanların haberi dahi olmuyor bulaştırdıklarından
Bu durumlar istisna ama her covid vakasını istisna kapsamına alırsak zaten bozuk olan psikolojilerini daha çok yerle bir ederiz.

merhabalar,esimin ailesi uzakta yaşıyor. annesi corona oldu. 14 gün izole oldular. karantina süreleri biteli bir hafta oldu. cok sükür atlattı.annesinin bazı şikayetleri devam ediyor ama şuan iyi. simdi esim ziyarete gitmek istiyor gidince yine bi 5 gün kalır. bense hala tehlikeli buluyorum. 2 hafta daha gecsin oyle gidelim diyorum. dinlemiyor. gidersek otelde kalalım diyorum yok diyor. kendi ailen olsa bi dakka durur muydun diyor. oyle düsününce hak veriyorum. Ama ağır ve bulasıcı hastalık insan korkuyor.en son ben tek gideyim ozaman dedi. onunda gitmesini istemiyorum.inanın napsam bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi
Evlerini dezenfekte ettirmişlermi daha çok erken en azından 1 ay geçseydi benim annemde oldu dip bucak bütün evi ilaçlattırdı

V

Test yaptırsin annesi, negatifse gidin ki bence pozitif çünkü semptomlari var. Semptomlar varken corona tanısı konmuş ve hala semptomlari geçmemişse corona nasil negatif olmuş olabilir ki?

Kendi annem olsa Allah korusun telefonla arar görüntülü konusurum ama negatif çıkmadan gitmem annem de istemez, kim çocuğuna bulaştırmak ister? Ki gitseniz ne degisecek ayakta atlatıyor
pozitif olabiliyor ama bulaş süresi 5.gunde baslayip 10.gundeydi sanirim bitiyor.
14 gun karantina bu yuzden veriliyor.
bizim cok fazla akrabamiz atlatti temmuzda agustos da ozellikle aylar oldu yani hepsinde hala şikayetler suruyor.
bas agrisi, oksuruk vs.
bulaş zamanini gecirmisler ama yinede bi 10 gun sonra falan gitseler daha iyi tabi

Hamile misiniz?
Ben gereksiz buldum çoğu insan dışarda korona olup 10 güne dışarı çıkıyor. Ben gitmek istemediğinizi düşündüm

Back
X