bence sinir felan olma.kv düsüncesiz aklina fesatlik olsa sana gelen hediylerden demez bile... gizli tutar... ayip etmis yinede o ayriHiç bu açıdan düşünmedim :)) ama görünürde bir sorunumuz yok askim askim diyo bana aramız iyi gibi. Vallaaa beynim yandı anlayamiyorum
Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
halime sükür benimki igne dahi gelse bana veriyorAaaa aynı benim Kv :)
Kendisi bana bizzat demişti düğünden sonra gelen hediyeler kendilerine geliyormuş düğün hediyeleri :)
Bende neden demediysem, evlenen benim sana neden getiriyolar ki diye :)
İyi tamam benim çok eşyam var zaten demiştim :)
Hattaa şöyle birşey daha söyleyim, biri düğüne gelememiş düğünden sonra zarfta para göndermiş, gelipte takı takamadı diye.
Kv de biz balayındayken gitmiş o parayla kasaptan et almış biz balayından dönünce mangal yakarız diye :)
Napalım Afiyetle Yedik bizde
Benimde annem öyle yapıyor. Ne hediye geldiyse hepsini ayırmış balayı dönüşü bir poşet verdi. Üstüne birde 10TL falan verenler olmuş kınadan uzaktan komşulardan falan onları bile veerdi.halime sükür benimki igne dahi gelse bana veriyor
Benimde annem öyle yapıyor. Ne hediye geldiyse hepsini ayırmış balayı dönüşü bir poşet verdi. Üstüne birde 10TL falan verenler olmuş kınadan uzaktan komşulardan falan onları bile veerdi.
Yani kv ve anne arasnda çok çok fazla bir uçurum var. Kv isterse melek olsun. Bunu bilir bunu söylerim.[/QUOT
benim kvdemde almaz onu demek istedim. bir kucuk altin verdim dugun icin istedi buyuk altin geri verdi bana. kurus almaz bizden. her hediyeyide verdi
benim kvdem de almaz onu demek istedim herseyi bize verir soyler su hediye verdi diye getirir hemen. bunun kv alakasi yok insablik görgüyle alakasi var. kvdem bir dugun icin kucuk altin istedi benden kalmamis ona yarim var dedi onuda takmak istemedi ben ons kucuk verdim o bana yarim geri verdi düsün. böyle seyler okuyunca hayret ediyorum terlik ya terlik tenezil edip almam bileBenimde annem öyle yapıyor. Ne hediye geldiyse hepsini ayırmış balayı dönüşü bir poşet verdi. Üstüne birde 10TL falan verenler olmuş kınadan uzaktan komşulardan falan onları bile veerdi.
Yani kv ve anne arasnda çok çok fazla bir uçurum var. Kv isterse melek olsun. Bunu bilir bunu söylerim.
ve bizim dugunu komple karisladilar ne esya nede dugun borcumuz vardi üstpnede takilarda bize verildiler. bu insanlikla alakali görgüyle . butun takiyi elime saydi dugunden sonra öyle eve gittik... millet terlik caliyor hayret edilcek isBenimde annem öyle yapıyor. Ne hediye geldiyse hepsini ayırmış balayı dönüşü bir poşet verdi. Üstüne birde 10TL falan verenler olmuş kınadan uzaktan komşulardan falan onları bile veerdi.
Yani kv ve anne arasnda çok çok fazla bir uçurum var. Kv isterse melek olsun. Bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?