- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Benzer birsey yasadim.yanliz benimkiler bir kismini kullaniyordu.birgun gittim "anne bana gelen hediyelerden isime yarayacak vardir belki.bir bakabilirmiyim" dedim.bazanin alti komple benim hediyeler.aldim begendiklerimi.bunlarda sizin olsun dedim.gule gule kullanin.Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
Eşimin üzülmesini istemiyorum(( ama çok içime oturdu. Bir şey diyemiyorum icimde patlıyor ( ama bu gece söyledim eşime. Ben dayanamıyorum dedim anlattım. Bana hak verdi sağolsun o da çok üzüldü anlam veremedi. Ama onu uzdum boşuna ( ayrica bu olaylar birkac gun oldugu icin allahtan ilki esimin yaninda oldu :
Bi gün kayinvalidemde oturuyoruz ben bi ev ayakabisi giyindim ayakkabiliktan aldım. Oturuyorduk kayinvalidem usumuyosunuz dimi deyince yok giyindim dedim baktı here o sana gelen hediyelerden dedi biz eşimle kaldık :/ sonra bugün misafirler sana hediyeler getirdi yukarda hepsi havlu vardı toruna ceyize koyduk ışte tabaklar mutfakta vs... anlatmaya başladı esim olur mu öyle şey yaaa falan dedi ama ben hemen kapattım konuyu"
Fakat devam ediyor her gün yeni bir hediye goruyorum
Alsın Güle güle Kullansın İhtiyacınızmı var sankim Mis gibi yenidir eşyalarınız....Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
Mutluluğunun bozulmasını istemiyorsan takma bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar onlar kendi ayıp etmiş büyüklük sana kalsın. Sana gelen hediyeler demeleri de gerçekten çok alaycı.Kızlar,
Iyi hadi benimde size hediyem olmus oldu. Baya hediye vermisim falan diyerek laf sokardimEvet öyle yaptım ilk zamanlar hatta ben onların yerine utandım da onlari rahatlatmaya calistim " olsun ne farkeder sen ben mi var sen kullan ne olacak" fln dedim hep ama bir değil beş değil. Dalga geçer gibi sana gelen hediyeler deyip duruyolar. Beni adamdan mi saymiyorlar anlamadim çok aliniyorum
Escim sanırım ihtiyacı olduğundan değil de habersizce iç etmesinden rahatsız oldu. Ya bir de bunu evladına yapıyor, kaçırdığı eşyalar oğlunun neticede. Biraz bencillik var kadında.İhtiyacın mı var onlara?
Escim sanırım ihtiyacı olduğundan değil de habersizce iç etmesinden rahatsız oldu. Ya bir de bunu evladına yapıyor, kaçırdığı eşyalar oğlunun neticede. Biraz bencillik var kadında.
Bak mesela şey diyebilirdi. Kızım ben yıllar yılı hediye yaptım, naçizane gelen karşılıklar bunlar. Benim de az ihtiyacım var, sen de yeni ev kurdun gel aramızda paylaşalım. Sen ihtiyacın olanları al ben de öyle yapayım. Çok daha şık bir hareket olurdu zannımca.
Bilemedim şimdi, ben pek ayıp falan diye bakmam olaylara pragmatistim bu konularda. Tamam evi yeni ama gözden kaçan bir dünya eksik çıkar yine de sonradan ya. Evlenmedim hiç ama öyle tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?