kayinvalidem düğün hediyelerimi bana vermiyor

görgüsüzlüğün had safhası. Allah sabır versin size. ne pis niyetli insanlarmış. ben olsam utanmaları için herşeyi söylerdim.

Cnm aynisi banada oldu daha evliligimin haftasi gelen hedilerden ne var ne yok hepsini alip goturduler ozmnlar goruncem nisanliydi ona ceyiz duzduler.ama hic helal etmedim suanda grmcm evli ve hayrini gormuyo esyalarin belki guzel bi dille isteseler verirsin ama hesaba almadan torlip toplayip goturmeleri hesaba almamak

ayy çok güldüm yaa bi de diyomuşya sana gelenlerden diye
bence farkında bile değil yaptığının, öyle olması gerektiğini düşünüyo kendince.
hatta 'bize böyle faydan dokundu' dercesine söylemiş sanki.
bana çok hinlik yapıyo gibi gelmedi.

Bana geldiyse sizde ne işi var de o kadar onlara yeter eğer utanmasini bilirlerse tabi

Bunu birçoğu yapıyor ama genelde saklarlar. Sizinkiler ya çok saf ya da amaçları sizi sinir etmek.

Benzer birsey yasadim.yanliz benimkiler bir kismini kullaniyordu.birgun gittim "anne bana gelen hediyelerden isime yarayacak vardir belki.bir bakabilirmiyim" dedim.bazanin alti komple benim hediyeler.aldim begendiklerimi.bunlarda sizin olsun dedim.gule gule kullanin.

Sizde sunu diyin "benim ihtiyacim yoktu zaten gule gule kullanin"

yeni birşey gördüğünüzde sormayın olsun bitsin uyuzluk olsun diye yapıyorlar edepsizlikten başka birşey değil yani

yapacak birsey yok
kvnin nasil biri oldugunu gormussun

bundan sonra ona gore bi mesafe koy araniza

keşke size sorup ta kullansalarmış..
biz evlendiğimizde de böyle bişey oldu..
bize biri saat hediye etmiş ama benim hiç haberim yoktu..
1 sene sonra neden götürmediniz diye sorunca haberim oldu..
aslında hiç öyle değildir kayınvalidem kendinden çok bana alır.. eli açıktır.. ama anlam verememiştim..
üzerinde durmadım ya beğendi aldı yada kendine geldiğini zannetti..
ama sizinkilerin herşeyi sahiplenmesi çok ayıp olmuş

aynı benimki
ama benimki bana sana gelenlerden demiyor
daha bide benden istiyor
gıcık bunlar ya

Alsın Güle güle Kullansın İhtiyacınızmı var sankim Mis gibi yenidir eşyalarınız....
Hiç kafanıza takmayın k.v kötü olmaya degmez..

Mutluluğunun bozulmasını istemiyorsan takma bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar onlar kendi ayıp etmiş büyüklük sana kalsın. Sana gelen hediyeler demeleri de gerçekten çok alaycı.

Iyi hadi benimde size hediyem olmus oldu. Baya hediye vermisim falan diyerek laf sokardim

genelde çok güzel hediyeler gelmiyor böyle, muhtemelen sizin evinizde de onların çok daha kalitelisi vardır. bu durumda vermemeleri çok sorun değil.
albette bir sorsalardı iyi olurdu ama bana kalırsa siz de abartıyorsunuz.

Düğünümdede bana dans sorasında falan bir sürü yazma atıldı boynuma ( eşim tarafında adet ) üzerimde çool yük olunca annemle kuzenim benden alıp katladılar ve kv vermişler. Düğünden bikaç gün sonra eşimle ewe döncez artık kv ye yazmaları sordum. Çıkardı arasından beğendiğini al gerisi kalsın dedi. O an cahillik işte utandım bir kaç aldım gerisini bırakttım. Şimdiki aklım olsa hepsi bana verildi hepsini alcam derdim. Hala sinir olurum aklıma geldikçe. Dünya yazması var gözüne sokcak galiba bide bi huyu vardır. Mesela annem babam onlara giderken asla eli boş gitmezler. Kv ye kb ya mutlaka gömlek kazak havlu vb şeyler alırlar. Kv kb nın hediyesini direk dolaba atar göstermez bile. Adamın haberi bile olmaz. Annemin dikkatini çekmiş neden böyle yapıo kb gömlek aldık vermedi bile dedi. Snra ben kb annem sana gömlek almış giyermisin baba yakışcakmı dedim masus. Aaa haberim yok kızım görmedim ben dedi. Kv utandı hemen gitti bide dolabın en üzerine görülmicek yere atmış çıkardı verdi. Gıcıktır böyle iştr. Anlamsız hareketleri var

gunah yahu millet sana almıs onları ne kadar tuhaf insanlar var ya bide utanmadan soyluyorlar

İhtiyacın mı var onlara?
Escim sanırım ihtiyacı olduğundan değil de habersizce iç etmesinden rahatsız oldu. Ya bir de bunu evladına yapıyor, kaçırdığı eşyalar oğlunun neticede. Biraz bencillik var kadında.
Bak mesela şey diyebilirdi. Kızım ben yıllar yılı hediye yaptım, naçizane gelen karşılıklar bunlar. Benim de az ihtiyacım var, sen de yeni ev kurdun gel aramızda paylaşalım. Sen ihtiyacın olanları al ben de öyle yapayım. Çok daha şık bir hareket olurdu zannımca.
Bilemedim şimdi, ben pek ayıp falan diye bakmam olaylara pragmatistim bu konularda. Tamam evi yeni ama gözden kaçan bir dünya eksik çıkar yine de sonradan ya. Evlenmedim hiç ama öyle tahmin ediyorum.

Eğer ihtiyacı yoksa konu sahibi ;
bu tarz basit şeylere takılma diyecektim. .

Benim k.Valide Kızım beğendiklerini al dedi. .
Sağol anne herşeyim var dedim. .

Tabii ki karşılıklı anlayış önemli. .

K.Valide görgüsüz davranmış. .
Konu Sahibi takılma bosver. .
Güle güle kullan de geç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…