• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem,eltilerim ve ben

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
biraz uzun olacak kızlar hakkınızı helal edin..

kızlar ben 5.5 aylık evliyim. kendi memleketimden çıktım 6 saatlik yola gelin geldim. eşimin ailesiyle aynı memleketli sayılırız ama onlar burda yaşıyolar her neyse... 2 tane eltim var ikiside Arnavut. ikiside kv üst katında oturuyorlar kendi evleri. ben evin en küçüğüne geldim 3 erkek kardeş 1 de görümcem var almanyada o. bizde eşimin ailesine iki minibüsle gitme mesafesinde uzaktayız,kiradayız.

küçük eltim hamileydi 1 ay önce doğum yaptı. bunlarda 37 sinde babaanneye gitme adeti varmış. 39undada bana gelmek istiyolarmış 38de büyük eltime.. 5.5 aydır küçük eltim ve eşi evime bi kere geldiler çayımı içtiler onun dışında arabaları oup heryere gittikleri halde gelmediler. zaten bu erkek kardeşlerin birbirlerine hiç bağlılıkları yok. kardeş değil el gibiler aynı bunu eşimede söylüyorum. her neyse ben bize gelmek istediklerini duyduğumda çok sevindim sonuçta ne zamandır gelmiyolardı tabiki gelin çok sevinirim dedim (bu sırada küçük eltimin evindeyiz). o akşam eve döndüğümde aklıma geldi. eşim 3 vardiya onların geleceği akşam evde olmayacak gece gelecek. e bunların maksadıda bebek gezdirmek amcasına yengesine getirmek diye bende rica ederim müsait olursa amcasınında olcağı bigün yani hafta sonu gelmelerini rica ederim diye düşündüm. kv incekleri akşam kv beni aradı napıyon falan derken (kv bu arada biraz düşüncesizdir) ben buna durumu izah ettim yanlış yaptım direk kendim söylemeliydim eltime ama bi kere söyliyvermiştim hani cuma gelmeselerde pazar gelseler diye sorucam dedim bu bana tmm dedi. sen söyleme desemde ben söyleyeceğini biliyorum açıkçası bişey demedim.artık kendisi nasıl dediyse bi sonraki akşam işten eve gelirken eltime mesaj attım yarın geliyosunuz dimi diye sonra bu beni aradı sen (eşim yokken) gelme demişsin pazar gelsiler demişsin o zaman ben gelmem diye ama öyle bi dediki benim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sonrasında yine gel dediysemde yok dedi benim için farketmez gelin dedim benden sonrada annesi anju olcaktı sonraki gün oraya gidecekti ben planı değiştirdim oraya gidicem dedi sen bilirsin dedik kapadık çok ağladım çok zoruma gitti ben istemiyomuşum gibi oldu.bu sırada büyük eltimdeler kvde de orda oda arkadan diyoki amcası olmasa nolcak e o bana boşver gelsinler kocan varkende gelirler dese hiç sormıcam zaten bana başka konuşuyor kocan varken gelsinler diyor. sonraki akşam kv aradı ben onada eltime kırgın kızgındım oraya geldiğimde bi daha onun evine çıkmıcam onun öyle yapması çok zoruma gitti 5 aydır hiç gelmediler evime diye ben biraz üzüldüğümü dile getirdim kendilerine buda küçük elti evde yokmuş büyüğünün evine çıkmış ağzına geleni söylemiş çoğul konuşmuş hep sizin yüzünüzden 2 gündür yemek yemiyomuş çok üzmüşünüz onu halbuki büyük eltinin hiç bi alakası yok. neyse zaten haftada bir iki görüşüyorum hepsiyle ama ondan sonra bi kere gittim eltiler bana bi surat ama benim hiç bişeyden haberim yok. bu akşam büyük eltiye gittik o sana sormak istediğim şeyler var dedi sor dedim anne benim yanıma geldi böyle böyle şeyler söyledi ben sana sormak istedim doğrumu yanlışmı diye dedi bende neyse onu anlattım ama ben çözemiyorum bana diyoki bizim iyi geçinmemizi istemiyo aramızı bozmak istiyo diyo nasıl davranıcam ben bunlara karşı gitmesen olmuyo gelmeseler olmuyo daha yeniyim çok kafama takıyorum herşeyi gereksiz biliyorum ama dayanamıyorum bana akıl verin lütfen uzun oldu lütfen hakkınızı helal edin kızlar.

Son düzenleme:
Evinize gidip gelmiyorlar diyemi konu actınız yoksa elbıselerı bılezıklerı var dıye mi konuyu bir gözden geçirin

Yüzlerine karşı gül kayınvalidene akıl danışma o aile ilgili bi durum olursa eşin konuşsun mesela kaynını arayıp abi o gün ben evde değilim 1 gün sonra gelseniz diyebilir siz karışmayın aranız iyi gibi davranın çokda yüz vermeyin elti eltinin kv ile iyi olmasını istemez kv ise eltilerin iyi olmasını istemez

ben uykusuzluktan pek bisey anlayamadim ama hepsini okudum
anladigim kadariyla kime ne soyliceksen kendin soyle cok ta samimi olma mesafe ii dir bosver...

Olayın takmadıkları altınlarla ne alakası var anlamadım.

Evinize gidip gelmiyorlar diyemi konu actınız yoksa elbıselerı bılezıklerı var dıye mi konuyu bir gözden geçirin

açıkçası kafam çok karışık içimi dökmek istediğim çok şey var uzatmak istemedim okunmaz diye.. istediğinizi dikkate alabilirsiniz..

Yüzlerine karşı gül kayınvalidene akıl danışma o aile ilgili bi durum olursa eşin konuşsun mesela kaynını arayıp abi o gün ben evde değilim 1 gün sonra gelseniz diyebilir siz karışmayın aranız iyi gibi davranın çokda yüz vermeyin elti eltinin kv ile iyi olmasını istemez kv ise eltilerin iyi olmasını istemez

şimdi eltim bana gelicez dediği için açıkçası ben eşimi karıştırmak istemedim bak bak kendi diyemiyor eşini aratmış demesinler diye..

ben uykusuzluktan pek bisey anlayamadim ama hepsini okudum
anladigim kadariyla kime ne soyliceksen kendin soyle cok ta samimi olma mesafe ii dir bosver...

mesafe iyidir haklısınız ama benım burda kimsem yok keşke olsada kimseye ihtiyacım olmasa bilmiyorum ben eltilerimle iyi anlaşırım diye düşündüğüm için çok takıyorum sanırım

Ne güzel buyuk eltın sormus buda sana dres olsun agzın var kendın konus kv karıstırma ayrıca kımsenın malı mulku senı ılgılendırmesın ortak kazanmadınız sonucta

kaynanaya çok güvenerek bişey anlatma kimnle ne derd,n varsa ara ona söyle kaynanalar malesef ortalıgı karıştırırcsına anlatıyolar bizde 3 eltiyiz ama kaynanam ortalıgı karıştırmış biraz ama ben kimnle derdim varsa ona söylüyorum kaynanyı muhattap etmiyorum

şimdi eltim bana gelicez dediği için açıkçası ben eşimi karıştırmak istemedim bak bak kendi diyemiyor eşini aratmış demesinler diye..

mesafe iyidir haklısınız ama benım burda kimsem yok keşke olsada kimseye ihtiyacım olmasa bilmiyorum ben eltilerimle iyi anlaşırım diye düşündüğüm için çok takıyorum sanırım

benim de ailemle aramda 8saat var elti de yok bende esinle aran iise salla gitsin ne takcan ya gez toz eglen bosver

Ne güzel buyuk eltın sormus buda sana dres olsun agzın var kendın konus kv karıstırma ayrıca kımsenın malı mulku senı ılgılendırmesın ortak kazanmadınız sonucta
o bölümü sildim alakası yok biliyorum ama o konuda yazmadıklarım var açıkçası eşim adına üzülüyorum ben...
daha önceden eşimden borç almışlar geri ödememişler ama düğünündede hiç yardım da bulunmadılar haksızlık değilmi sizce bu düşünmeleri gerekmezmi yada durumları hakkında açıklama yapsalardı kardeş bu sonuçta alamazsın durumun yoktur doğrudur ama hiç değilse manevi desteğini gösterirsin o bile olmadı benim eşime

kaynanaya çok güvenerek bişey anlatma kimnle ne derd,n varsa ara ona söyle kaynanalar malesef ortalıgı karıştırırcsına anlatıyolar bizde 3 eltiyiz ama kaynanam ortalıgı karıştırmış biraz ama ben kimnle derdim varsa ona söylüyorum kaynanyı muhattap etmiyorum
çok iyi yapıyosunuz ama ben bilemedim yeniyim bide ölçemedim abartacağını düşünmedim amaa ders oldu bana bu

çok iyi yapıyosunuz ama ben bilemedim yeniyim bide ölçemedim abartacağını düşünmedim amaa ders oldu bana bu
bende yeniyim kuzum takılma senin yazdklarnn aynısını yaşıyorum eşim herşeyini kendi aldı abileri arayıp nasıl gidiyo demediler canm maddiyettan çok manevi destek önmli bence... küçük eltim 1 saatlik yoldan çıkıpta sözüme gelmedi aramadıda ama hiç tınlamıyorum herkese sıra gelcek boşver hiççç muhattap olma kaynanana güvenme benm kaynanamda aynı büyük eltimle aramz iiyi aramızı bozmak için bana yalan bi laf dedi yalan oldugu ortaya çıktı hiç utanmadıda en iyisi hiç onlar hakkında konuşma nasılsın iyimisn tamm gel git keyfine bak

benim de ailemle aramda 8saat var elti de yok bende esinle aran iise salla gitsin ne takcan ya gez toz eglen bosver

olmasa daha iyi sanırım :) zatn gezip eğleniyoruz çok şükür ama bu tür huzursuzluklar beni rahatsız ediyo. kv yüzünden eltilerimle aram bozulacak varmı böyle bişey ya

bende yeniyim kuzum takılma senin yazdklarnn aynısını yaşıyorum eşim herşeyini kendi aldı abileri arayıp nasıl gidiyo demediler canm maddiyettan çok manevi destek önmli bence... küçük eltim 1 saatlik yoldan çıkıpta sözüme gelmedi aramadıda ama hiç tınlamıyorum herkese sıra gelcek boşver hiççç muhattap olma kaynanana güvenme benm kaynanamda aynı büyük eltimle aramz iiyi aramızı bozmak için bana yalan bi laf dedi yalan oldugu ortaya çıktı hiç utanmadıda en iyisi hiç onlar hakkında konuşma nasılsın iyimisn tamm gel git keyfine bak

çok haklısın nasıl beceriyosun bunu sırrını söyle takmamayı acil bi şekilde öğrenmem gerek kendimi üzüyorum o kadar başka hiç bişey değil..

olmasa daha iyi sanırım :) zatn gezip eğleniyoruz çok şükür ama bu tür huzursuzluklar beni rahatsız ediyo. kv yüzünden eltilerimle aram bozulacak varmı böyle bişey ya

çok haklısın nasıl beceriyosun bunu sırrını söyle takmamayı acil bi şekilde öğrenmem gerek kendimi üzüyorum o kadar başka hiç bişey değil..
benmde böyle dedigime bakma ilk zmnlar bende çok üzülüyodum zamnla alışıyosun ama yine sinir olmamak elde degil.... bide şöyle düşün onlar senn üzüldügün kadar üzülüyolarmı sence bence tınlamıyolar bile sende öyle yap ;)

benmde böyle dedigime bakma ilk zmnlar bende çok üzülüyodum zamnla alışıyosun ama yine sinir olmamak elde degil.... bide şöyle düşün onlar senn üzüldügün kadar üzülüyolarmı sence bence tınlamıyolar bile sende öyle yap :KK66:

büyük eltim dediki kv öyle ona söylendikten sonra çok ağladım gece benden ne istiyo benle konunun alakası yok niye bana söylüyor diye bide çoğul konuşmuş ya kv ben büyük eltimide katmışım gibi. öyle dedi bilmiyorum öncesindede zaten kv ile geçinemezler eskiden çok şey yaşamışlar büyük eltimle kv

büyük eltim dediki kv öyle ona söylendikten sonra çok ağladım gece benden ne istiyo benle konunun alakası yok niye bana söylüyor diye bide çoğul konuşmuş ya kv ben büyük eltimide katmışım gibi. öyle dedi bilmiyorum öncesindede zaten kv ile geçinemezler eskiden çok şey yaşamışlar büyük eltimle kv
zaten en büyügüne patlar bu iş ya geçmişten mevzuları varsa bizimkide sevmez hiç onu korumaz seviyo gibi konuşmaz ama digerini nasıl sever nasıl anlatır gör yani oda agız burun eger ama işte ne biliyim ya çözemiyorum ben artık kmseyi

zaten en büyügüne patlar bu iş ya geçmişten mevzuları varsa bizimkide sevmez hiç onu korumaz seviyo gibi konuşmaz ama digerini nasıl sever nasıl anlatır gör yani oda agız burun eger ama işte ne biliyim ya çözemiyorum ben artık kmseyi

kesinlikle bizimde öyle diğer eltim kv ağzına geleni söyler ama kv ona bişey diyemez herşey büyüğüne söyleniyomuş onu öğrendim yani ben burda ama şimdi iki eltime göre ben değerliyim onlar değerli değil gibi hissediolar diye düşündüm ben ama ben böyle olsun istemedimki kv aramızı bozmaya calısmıs sadece

Back
X