• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem,eltilerim ve ben

kaynana milleti demediğin şeyi demiş gibi yapmakta ustadır.dediğin bir şeyse kaynana milleti bin katarak anlatır.keşke hiç kaynanana demeseydin haftaya gelsinler diye.direk eltini arayıp deseydin.kaynana asla ama asla güvenme.yüzüne gülse bile güvenme.benim eşimede maddi manevi ne haksızlıklar yapıldı ama ben maddi konularda asla yorum yapmadım.kendisi gördü kendisi kararlar aldı.150 milyar dolandırır mı bi anne oğlunu?bizimkisi dolandırdı..boşver sen evliliğinde mutlu ol gerisi boş.eşine yorum yapma kendisi görür göreceğini

kesinlikle bizimde öyle diğer eltim kv ağzına geleni söyler ama kv ona bişey diyemez herşey büyüğüne söyleniyomuş onu öğrendim yani ben burda ama şimdi iki eltime göre ben değerliyim onlar değerli değil gibi hissediolar diye düşündüm ben ama ben böyle olsun istemedimki kv aramızı bozmaya calısmıs sadece
en iyisi çok samimi olma mesafeli ol herkese sana kaynanan hakkında bişeyler anlatrlarsa kötülerlerse yani he de geç sakın yorum yapma karışma hiç bi şekilde

ah canim ya takma boyle kucuk seyleri buyudukce cikamazsin isin icinden :) sen bak esinle arana kimseyi karistirma ailene isteyen gelsin istemeyen gelmesin eain senin icini biliosa gerisi tiri viri hele kaynanami at kaynar kazana kaynasin ;) ama sen kepce olma :)

Yahu kadın gelemem ben pazar günü demiş neden alınıyorsunuz ki annesi anjiyo olacakmış zaten ayrıca kaynanan da seni istemiyorlar dememiş zaten ki eltin aramış pazar için çağırmışsın gelemem demiş kaynananın ne suçu var tabii ki kaynanana söylersen eltine direkt demek yerine zaten aynı yerde oturuyorlar söyler yani derdini o kişiye söyle kaynanaya değil ayrıca neden onların gelmelerini bekliyorsun da davet etmiyorsun gelin evime demiyorsun sonra da 5 aydır gelmediler hiç diyorsun davet edilmeyen yere gidilmez ki davet beklerler sizin yeni gelin olarak bir yemeğe filan çağırmanız lazımdır çağırdığınız halde mi gelmediler gereksiz huzursuzluklar bunlar evleri kendilerinin almışlar oturuyorlar sizde alırsınız.

Suc sende hen kaynana gidip soyler diyorsun , hemde kadinin agzina laf veriyosun ..

Ayrica takilicak bisey yok..
Isteyen gelir isteyen gelmez . Bukadar basit!

Birincisi kendin konus arkadaslar soylemis zaten
ikincisi esinizin olup olmamasi durumu degistirmemeliydi. Yanlis yalmissiniz cevirmekle. Onlar siraya koymus buyukten kucuge. saymislar sizi de cevirmemeliydiniz. Bir de amcasi vsrken gelin diyesoylerdiniz ugurlarken. Kaldi ki kirki yeni cikiyor zamanla gelir giderlerdi. 5.5 ay da samimi olmaya yeterli bir zaman degil samimi olmaya da calismayin. Kisa surede kurulan samimiyetler kisa surede de bozulur.
Galiba cok dusunuyorsunuz oyle mi olsun boyle mi olsun. Her akliniza geleni herkese soylemeyin. Yerinizde olsam eltimi arardim.
canim gelmenize cok sevindim ama o gin amcasi iste olacak. Abim icin sorun olur mu derdim en kotu. Bu islerde cok incd dusunup dallalandirip budaklandirmaya gerek yok.
He bu saatten sonra ne yapilir. Uygun bir zamanda kucuk eltine soylersin. Gecen biz ablamla ( yengemle ) konustuk ben durum bundan ibaret boyle boyle oldu dersin. Aynen konustuklarinizi soylersin. Daha da aman kustu aman alindi diye dusunme. Olan olmus daha fazlasini yapipda havaya da sokma

Yahu kadın gelemem ben pazar günü demiş neden alınıyorsunuz ki annesi anjiyo olacakmış zaten ayrıca kaynanan da seni istemiyorlar dememiş zaten ki eltin aramış pazar için çağırmışsın gelemem demiş kaynananın ne suçu var tabii ki kaynanana söylersen eltine direkt demek yerine zaten aynı yerde oturuyorlar söyler yani derdini o kişiye söyle kaynanaya değil ayrıca neden onların gelmelerini bekliyorsun da davet etmiyorsun gelin evime demiyorsun sonra da 5 aydır gelmediler hiç diyorsun davet edilmeyen yere gidilmez ki davet beklerler sizin yeni gelin olarak bir yemeğe filan çağırmanız lazımdır çağırdığınız halde mi gelmediler gereksiz huzursuzluklar bunlar evleri kendilerinin almışlar oturuyorlar sizde alırsınız.

size cvp yazma gereği duydum açıkçası. eltim bana pazar günü gelsinler cuma gelmesinler demişsin o zaman gelmem dedi deyiş tarzını duymadığınız için bilmiyosunuz.. eltime söylememe konusunda zaten yanlış yaptığımı ben anladım kayınvalideme söylememem gerekiyodu ama geç olmuştu işte. evet başka zaman davet ettiğim halde bahane uydurup gelmediler ki davet beklemezler bi yere gitmek için normalde... evlerinide kendileri almadılar kayınpederin evi..

Birincisi kendin konus arkadaslar soylemis zaten
ikincisi esinizin olup olmamasi durumu degistirmemeliydi. Yanlis yalmissiniz cevirmekle. Onlar siraya koymus buyukten kucuge. saymislar sizi de cevirmemeliydiniz. Bir de amcasi vsrken gelin diyesoylerdiniz ugurlarken. Kaldi ki kirki yeni cikiyor zamanla gelir giderlerdi. 5.5 ay da samimi olmaya yeterli bir zaman degil samimi olmaya da calismayin. Kisa surede kurulan samimiyetler kisa surede de bozulur.
Galiba cok dusunuyorsunuz oyle mi olsun boyle mi olsun. Her akliniza geleni herkese soylemeyin. Yerinizde olsam eltimi arardim.
canim gelmenize cok sevindim ama o gin amcasi iste olacak. Abim icin sorun olur mu derdim en kotu. Bu islerde cok incd dusunup dallalandirip budaklandirmaya gerek yok.
He bu saatten sonra ne yapilir. Uygun bir zamanda kucuk eltine soylersin. Gecen biz ablamla ( yengemle ) konustuk ben durum bundan ibaret boyle boyle oldu dersin. Aynen konustuklarinizi soylersin. Daha da aman kustu aman alindi diye dusunme. Olan olmus daha fazlasini yapipda havaya da sokma

çok haklısınız bende düşünemedim daha doğrusu onları yakın gördüm sorsamda yine bişey değişmez uymazsa yine gelirler cuma günü diye düşündüm alıngan olabileceklerini düşünemedim halbuki gelicekler diye işten gelirken pasta börek malzemesi almıştım hevesliydim ben yaniii... evet çok düşünüyorum çok kafama takıyorum bunları aşmam gerek....

herhalde misafir gelinde o altınları takıp oturacak benim aklıma bu geldi

Niye buraya takıldığınızı anlayamadım. Ben zaten konudan bununla alakalı yazdıklarımı sildim. Yorum yaptım demek için yapmayın lütfen..........

aman ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri abartmışsınız.
Onlar sen yeni evlisindir diye gelmiyordur belki.
belki onların da senin bilmediğin bir dertleri ve çok geçerli bir açıklamaları vardır.Hani gelmediklerinden yakınmışsın ya.
Sen gitseydin madem?! Senin de kendince bir açıklaman var değil mi?
Eltin de haklı işini ona göre ayarlamış,annesi anjiyo olacakmış vs vs. Tamamen gereksiz muhabbetler.

Herkes gelmesin ister , sen gelmedi etmedi tutmadı diye yakınıyorsun , yahu elti eltiye birinde yan gözle bakmasa diğerinde bakar , her zaman bir çekişme her zaman bir arbede olur , bir de kv de de güzel bir karıştırmış ortalığı , en iyisi o kadar sık görüşmeyin , gelmedi etmedi diye hiç dillendirmeyin , gelene kapım açık diyin geçiştirin. Dertsiz başınıza dert alıyorsunuz yapmayın bak siz zararlı çıkarsınız böyle.

yerinde olsam bozuştuğun eltine gider
bütün olanları anlatırım ve bundan sonra kv hiçbişey demem
anlaşamamanızı istiyor olabilir.. günahı boynuna yine de

Kulaktan kulağa oyunu gibi sen ak dersin laf taşına taşına kara olur. Aracı kullanmamak lazım, ders olmuş size

hiçbişey anlamadım... tek derdin bunlar mı yani şimdi?

Ne güzel işte yaa sık sık gelmek isteseler bıktırsalar daha mı iyi, kardeşleri el gibi demişsin vıcık vıcık olsalar hoşunamı gidecekti ben bu kadınları anlamıyorum yahu

Neden kvne söylüyor sun kimse muhhattabin direk ona şöyle ben olsam eltimi arar yenge kusura bakma ben o gün düşünmeden kabul ettim ama amcasida görmek sevmek istiyor pazar gelseniz derdim hic kv ara girmez dusunceni bile söyleme böylesine bence bire bin katip değiştirip anlatıyor

Eşine sor bir plani pragrami varmi diye kinne düşünürse düşün esin arandaki mutluluktan önemli degil

aman ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri abartmışsınız.
Onlar sen yeni evlisindir diye gelmiyordur belki.
belki onların da senin bilmediğin bir dertleri ve çok geçerli bir açıklamaları vardır.Hani gelmediklerinden yakınmışsın ya.
Sen gitseydin madem?! Senin de kendince bir açıklaman var değil mi?
Eltin de haklı işini ona göre ayarlamış,annesi anjiyo olacakmış vs vs. Tamamen gereksiz muhabbetler.
ben gittim hemde kaç kere gittim onlar gelsin diye beklemedim... gereksiz muhabbettler oldugunun bende farkındayım. ama bunlar benim dışımda gelişen olaylar ben böyle olmasını istemedim benim burda kimsem yok onları yakın görmek istedim ama yanlış anlaşıldım.

Back
X