öncelıkle hayırlı akşamlar demek istiyorum ve hemen konuma geçmek istiyorum,
ben 3 aylık evli bir taze gelinim diyebilirim,
şöyle ki ; biz eltimle nısan dönemımızde cok sorunlar yasadık yanı bunu kendımı aklamak ıcın soylemıyorum fakat bu sorunları yaratan malesef onun kıskanclık ıcgudulerıydı,yasadık ve oyle de devam ettı nısanlanı 2 yıl gectıgımız hazıran ayında da evlendık halen daha konusmuyoruz yanı.herneyse.
Eltim birtek benımle degıl kayınvalıdemlerde evlendıgınden berı sorunlu olan bırısıdır buda ayrı.en son kı olaydan berı kayınpederım onu kovdu,o zamandan berı kayınpederımle gorusmezlerdı ta kı rahatsızlanana kadar,kayınvalıdem de herseyıne eyvallah cekmıs,yarabbı sukur demıs bu zaman kadar,o yuzden o yasadıkları onca olaylara ragmen konusur hıcbısey olmamıs gıbı,cocuklarını bahane eder vs,o onun sorunu...
Bugün ise 2 gundur eltımde kalan kayınvalıdemı aramak ıstedım,
hem 2 gundur konusmuyorduk hemde rüyamda görmüştüm aramak ıstedım,ama pişman oldum.
Ne zaman ordayken arasam vs bısey olsa benımle gayet soguk,cekıngen,ve ısteksız konusuyor onun yanındayken bugünde aynı sey oldu daha oncede olmustu,bu tavrını gorunce o kadar uzuldum kı keske aramasaydım dedım,aramadıgım zaman aramıyor oluyorum aradıgım zamanda ılla huzunlu kapatıyorum telefonu,
aslına bakarsanız kayınvalıdemı sevdıgımı soyleyemem bana kotu bısey yaptıgı ıcın degıl bastan berı ılıskılerımız hep resmıydı halada oyle gıdıyor,yanı ısınamadım,esımın annesı aılesı sonucta sevmesemde saygı gostermeye calısıyorum,susuyorum bosver dıyorum bazı huylarına,ama bu bahsettıgım konu benı cok cok uzdu,
benım yanımdayken eltımle gayet samımı,candan konusan kayınvalıdem o kadar olaylarına,saygısızlıklarına,hakaretlerıne ragmen ıctenlıkle konusuyor yanımda
onun yanında ıse benımle bıraz once soyledıgım gıbı gayet soguk,normal zamanda hergun arar sorar gayet ıcten candandır ama dedıgım gıbı onlarda oldugu ıcın bu tam tersı oluyor,neden ayrımcılık yapıyor,butun huzursuzlugu veren eltım,o kadar sorun yasadıgı kısı yıne eltım hal boyleyken onun yanında neden boyle davranıyor cozemıyorum,
neden boyle oluyor,benmı bıryerlerde bır hata yapıyorum,yada benmı cok alınganım cozemıyorum,
sızlerınde dusuncelerını beklıyorum....
Tesekkur edıyorum....