Seni kızı gibi sevse(ki asla ihtimal vermiyorum) gelip sana söyler oğluna şikayet etmez!
Mesafe candır. Hiç bozma zamanla alışır diğer türlü sürekli bir sorun yaşicaksın başlamış zaten.
daha çok demişte demeseydi de vesaire olacak
aynen devam edin herşeyi kafaya takıp yaranmaya çalıştıkça fazlası istenir
güleryüzünü esirgemeyin aynen devam edin
duymamazlıktan gelin
evliliklerde sağır olmak gerekir çoğa zaman büyüklere karşı
Aynen bende kızı gibi gördüğünü düşünmüyorum yapmacık geliyor inanmıyorum samimiyetine su hareketinden sonra dediğiniz gibi gelip bana söyleyebilirdi.Tesekkur ederim yorumunuz icin
birlikte olma konusu okadar karışık ki daha çözen çıkmadı.
kadının en büyük zaafı eşi için herşeyi yapma fikridir.siz eşiniz için degil kendi dogrunuz da yapın ne yapacaksanız.siz mutlu olursanız yuvanız dünyanız mutlu olur
validenizle görüştügünüzde eşinize serzenişte bulundugunu ama size anlatmanın daha iyi olacagını anne kız arasın da mesafe olmayacagını söyleyin.
görmek istedigi zaman kapınızın açık oldugunu da dip not olarak iletin.
iletişim herzaman iyidir
Rica ederim ne demek.. çok karşılaştım kv sorunu bende tecrübe sahibi olmama sebep oldu :)
Şimdi ayda 1 kez anca gidiyorum 10 dk mesafe var aramızda. Gittiğimde de eşimle beraber. Ben tek kahve içmeye sanırım en son geçen sene gittim o da rahatsızdı diye :)
O da bana tek gelmez yani ikimiz vakit geçirmeyizçok da keyifliyim kafam rahat.
böyle devam et canım en iyisi
Sen de aynı taktikle ilerle.Aaa ben de onu annem gibi seviyorum niye böyle düşünmüş valla çok üzüldüm de bildiğini oku.Carlayınca eline koz verirsin.
sen şimdi eşine aa ben öyle birşey yapmadım felan deyip annesini kötülersen aran o zaman bozulurEsimle aramın bozulmasına sebep olmasın bence de mesafe iyidir ama su konuşması bunu yapabilecegi anlamına geliyor bakalım hayırlısı :)
sen şimdi eşine aa ben öyle birşey yapmadım felan deyip annesini kötülersen aran o zaman bozulur
eşine aaa canım bende annemi kendi annemden farklı görmüyorum
demekki yanlış anlamış çok üzüldüm bak şimdi de
birazda üzül
kayınvalidene de anneciğim benimle ilgili bir sıkıntın olduğunda benimle paylaş biz anne kızız gibisinden konuş
ama asla eşine annesini kötüleme hı hı de geç
Yapamıyorum iste ya keske yapabilsem dediğinizi ama beceremiyorum:/ Direk yüzüm düştü eşime sert sert konuştum
ders çalışıyordum farkında değilim de bildiğini oku
canım bende senin gibiydimBen direk saf gibi ne alakası var ben böyleyim fln dedim tersledim o an ki sinirle :/// bunu deneyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?