Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Bizde altı ustlu oturuyoruz daha sevgiliyken bi çay bahçesinde tanışma yapmisdik ogun açık açık dedimki bakın evlenince o evde oturucaksam komsudan farkım olmicak herseyimiz ayrı olucak biraz sıkılır Sam başka yere tasinirim kendinize guveniyosaniz bu iş ciddilessin yok ben kaynanalik yapıcam diyosaniz şimdiden bitsin dedim bu tavrı mi korudum hiç bi sıkıntı yaşamadık sizde net tavırlı olun yoluna girer

Seni kızı gibi sevse(ki asla ihtimal vermiyorum) gelip sana söyler oğluna şikayet etmez!
Mesafe candır. Hiç bozma zamanla alışır diğer türlü sürekli bir sorun yaşicaksın başlamış zaten.
+1000 kesinlikle degru. Sana neden soylemiyor kızım neden uzak duruyorsun sen de benim kızımsn yalnız kalma gel diye. Iki gun sonra kocani da doldurur yuvani huzurunu da bozar mesafeni koru

Muhatap olma esinle sakın ama sakın tartışarak konuşma. Safa yat işim vardı de.

Yarım aklıyla ortaya bir fitne atıyor çekiliyor kenara.

Esine anasını kötülemek bugün sana hak verir. Başka bir kavgada bunları hep lehine kullanır.

Takma olayı konuşma, dallandirp budaklandirma. Üstünde alınma.

merhabalar aynı konu bende de var,ondan dolayı sonuna kadar okudum ve yorum yapaym dedm :) benim de kayınvalidem yan sokakta oturuyor,ama hergün gidip gelmemi ister,fazla samimi insanlar,ben ise tam tersi kendi anne babama bile gitmek istemem,yalnız başıma evde keyif yapmak daha çok hoşuma gidiyor,onlar zorladıkça gel dedikçe daha çok uzaklaşıyorum.benim de eşime tabi soyluyorlar,ama bunu şikayet olarak algılama.seni sevmesele hiç görmek istemezler,aksine seni görmek senle samimi olmak aile olmak istiyorlar,bu açıdan bakmaya çalış.ben de eşimle haftada 2 gün gidiyorum,bi şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.aranızın bozulcağı bişey yok.bazı insanlar gereksiz samimidir.bizler değiliz hepsi bu :)

Hah aynen iste onlar istedikçe benim de gidesim gelmiyor haklısınız bu açıdan hiç düşünmemiştim :)

burda bu kadar konu var böyle. hiç mi ibret almadınız. Kv'le aynı binada oturulur mu. Bu daha başlangıç daha 3 aylık evlilikte böyleyse

Konu 2017 konusuymuş valla ben hortlatmadım üstte de boşa öğütte bulundum iyi mi

Kayınvalideniz sizi ve sınırlarınızı zamanla öğrenecek.Daha üç aylık evlisiniz.Üc ay insanların birbirini tanıması için yeterli değil. İlişkilerinizi pamuk ipliğine bağlamayın.Kayınvalideniz duygusal bakmış ama siz de bu durumu büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…