Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Kızı gibi görse arkandan konuşmazdı. Ayrıca çok yapmacık bişey kimse kimseyi kızı gibi oğlu gibi göremez.
Fakat baştan hatayı sen yapmışsın aynı apartmanda oturarak bu sorunları daha çok yaşayacaksın

ben sizin beklentinizi yanlış bulmuyorum kaldıki aynı apartmanda mesafeli olmazsanız çok zor olur. bence direkt yüzüne söyleyin. keşke eşiniz size anlatmadan anne duru böyle sende böyle kabul et sık boğaz etme dese en doğru olandı ama erkekler ne yazık ki anne-eş dengesini kuramıyor

Bende 3 yillik evliyim ve ben sunu anladim esine annesini karalarsan sen suclu olursun her zaman annesini hakli gorur o dogru soyler hep annesini yagla balla o zaman kvde seni yagliyo abende cok sorunlar yasadim halada yasiyorum
Hatta kv bana esim gibi trip atar kuser kendi kendine konusmaz havalara girer

Eltime o benim kizim sen gelinimsin der : D cokta fififi

Kuzu eşine öfkeni belli etme şakın ben beş yılı devirdim kv ve diğer leri yüzünden eşimle çok ama çok kavga ettim. Ama boşşşş ... sen o an eşin e Diceksin ki ben de onu annem gibi seviyorum neden öyle düşünmüş anlayamadım üzüldüm keşke bana söyleseydi deyip konuyu kapatacak kahveni yapıp eşinle içecen , ya da yine aynı cümleler i eşine kurup ben bi gidio konuşayım annemle deyip o an inip kadına bi sorun mu var anlamadım eşim bişeyler dedi diceksin sert soğun ciddi bir şekilde , burda yazdıklarını söyleyeceksin eşine ilk anda verdiğin kızgın cümlelerini kv ne söyleyeceksin , benle ilgili bi sıkıntın olursa bana söyle deyip çıkacaksın evine , sonraki zamanlarda bişey olmamış gibi devam edeceksin , eşine yine şikayet ederse seni beni yanlış anlıyor annen, üzülüyorum neden böyle düşünüyor ki anlamıyorum ben onu çok seviyorum oysaki vs deyip duracaksın eşine , ben çok anlattım kendimi eşime ama boşmuşş, keşke burda yazdığım gibi davransaydım en başta. Çok pişmanım ben bilemedim eşimle çok ama çok kavga ettim annesinin beklentileri yüzünden

İşte bende öyle yaglayip ballayamiyorum:)aynen alıngan ve tripli.bence de çokta fifi huzur versin yeter :)

Haklısınız herkes öyle söylüyor konuşacağım bende.uzuldum sizin içinde

İşte bende öyle yaglayip ballayamiyorum:)aynen alıngan ve tripli.bence de çokta fifi huzur versin yeter :)
Uyanık ol gözünü seveyim ben çok çektim eşine sakın öfkeni yansıtma , İnan’ bak altı yıldır savaşıyorum hep ben yenildim son altı aydır kendimi değiştirmeye çalışıyorum

Ben ustune dustukcexsevgilim esim gibi davraniyo bende konusmuyorum o konusmayinca valla esimle huzurumu dusunuyorum onla bozulmasinda kimle nolursa olsun salla takma kafana kendi kendine esini doldursun esin seni tanimiyomu sanki fifi ye devam

Benim kayinvalidede boyleydi hatta israr israr israr her gun gormek isterdi hatta gitmeyince tavir alip tipki sizinki gibi esime sikayet ederdi hatta bosanma noktasina geldigimizde ananemi bile arayip gelip gitmiyo ben ona is mi yaptiriyorum (yapiyordum) da niye gelmiyor vs. Diye sikayet etmis. Bende artik biktim esime acik acik soyledim biktim artik her gun gitmek zorunda miyim boyle yaptikca hic gidesim gelmiyor kusura bakma aileni degil seni mutlu ederim ben ailene saygida kusur etmem o ayri is ama devamli ic ice yasamak zorunda da degilim diye rest cekmistim o gunden beri kv ye gitmesem esim dönüp niye gitmedin demez cunku artik tepki veriyorum.

Allah'ım dosta düşmana böyle gelin nasip etme

Uyanık ol gözünü seveyim ben çok çektim eşine sakın öfkeni yansıtma , İnan’ bak altı yıldır savaşıyorum hep ben yenildim son altı aydır kendimi değiştirmeye çalışıyorum

Hepsi ayni bunlarin ozaman yanina oturt niye zahmet edip ayri ev açiyorsun adi ayri ev ama biraksan yatmaya yatmaya evine gönderirler

Haklısınız herkes öyle söylüyor konuşacağım bende.uzuldum sizin içinde
Ama eşine önce bi pozitifleri yolla , bunu ihmal etme , konuşmaya gitmeden önce eşine söyle üzüldüm annen yanlış anlamış de gidip konuşayım de ben de onu annem gibi seviyorum de , bak aynı taktik , sonra kadına gidip ona buz gibi konuş yazdığım gibi , kendine düzen versin

Asla değiştiremezsin. Bunun için boşuna kendini yorma. Bu tarz insanlar bencil insanlar, biri de benim kayınvalide. Benim gidip gelmem istek değil de, bir kural gibiydi sanki. Altı üstlü oturdum 1 seneye yakın. Yatana kadar onlarda kalıp, evimize iniyorduk ne kadar evimiz oluyorsa indiğimiz yer. Hayattaki en büyük saçmalık. Asla bi yuvam olduğunu anlamadım. Evim, ev gibi gelmedi. Kocam, koca gibi. İkimizin arasına sıkışmış bi kukla gibiydi genelde.

Sonuç mu?
Şimdi yüzünü bile görmeye gitmiyorum, o derece soğudum. Bayram ve düğünlerde canım istedikçe zorla tahammül ediyorum bikaç saat.
Herzaman eşinin gönlü olucak diye de kendini paralamak zorunda değilsin, yaptıklarını eşin anlıyorsa ne ala. Ama hele ki anlamayan bi tipse(herzaman karşı taraf haklı ve seni anlamıyorsa), hiç keyfini bozma derim. Sen de bencil ol. En başında koymadığı o mesafe için çok kötü şeyler yaşatılıp, pişman oldurulan biri olarak söylüyorum.

İyi niyetimle düşündüğüm herşey, kendi tarafıma tokat gibi indi. Kötü olmak lazım demekki.

Hiç bir kaynana gelinini kızı gibi sevmez... Altlı üstlü oturmaya sıcak bakmıyorum .. Genelde evlilikler mutsuz oluyor ... Sizin karakteriniz nasılsa öyle davranın ..

Daha durum bende senin gibi altlı ustluyum nereye giderse kaynanaya söylemeden çıkarken oğlunu arar bu nereye gidiyor :)) bende yaşadım bunu .habersiz çıktım meraktan çatlamış aradı kızdı bide bende soğudum o olaydan sora içime ne gelir ki. Görümcemle çok iyiydik bak bebek doğunca annemle odada kalınca yanlarına gitmediğim için abisine Msj atmışti ondan da soğudum herşey bebekten sora değişti. O yapılanlari unutmadım aklıma gelince sinir oluyom yanlarına gidesim hiç gelmiyor onlar geliyo boşver sen ilerde bunları görmek istemiyorsan mesafeni koru derim

Kızı var zaten bana der kızım gibi görüyorum diye o dediği gibi değil:)) ve yaşadım üç senedir bunlarla uğraşıyorum:)

hah işte bizim başımız da böyleydi beni karıştırmayın kendiniz halledin aynı cümleler canım eşin benimkinin aynısı
Aynı.. ama çocuktan sora offf bı karışır bir karisir çocuktan önce bunlar yoktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…