kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor yardım edin...

kendi kızına yapsalar ne yapar acaba..

:d:d:d AYY AZ CİNGAR DEĞİLMİŞŞSİN BE ABLAM

kızz sesli güldüm wallahi.... 17 yaşında ewlendim kaynanam sürekli beni eğitme çabasındaydı ewlerini b*k götürüyo bana temizlikten bahsediyodu anneme anlattım ...annemde sallama bile dedi o gün bugündür tırıssss umurumda bile değil....

yok ablacım evim ayrı ama kulağı da bizim evde cebimizde kazandıgımızda diğer gelin gibi yapmak lazım hakediyor aslında da saygım var kendime o yüzden çemkirmiyorum

:d:d:d AYY AZ CİNGAR DEĞİLMİŞŞSİN BE ABLAM

kızz sesli güldüm wallahi.... 17 yaşında ewlendim kaynanam sürekli beni eğitme çabasındaydı ewlerini b*k götürüyo bana temizlikten bahsediyodu anneme anlattım ...annemde sallama bile dedi o gün bugündür tırıssss umurumda bile değil....şimdi 19 yaşındayım

ses etmiyorum şimdi haddini aştıgı anda eteğimdekileri dökecem ilk ve son kez konuşalım bu konuyu bana bu şekilde davranmaya hakkınız yok derim ..diyecemdee böyle devam ederse...

en iyisini yaparsın onlar suskun gelin görünce ezelim dawasına düşüyolar dişini göster sende kimin saf olduğunu anlasınlar

YA ABLALAR BEN BURDAN EVLİLİK PROBLEMLERİNİ OKUYUNCA VALLA EVLİLİKTEN SOĞUDUM :18: SOĞUTTUNUZ BENİİİ BEN BÜYÜĞÜM POLYANA_20 YASINDAYIM AMA COK ERKEN EVLENMISSIN BE GÜLÜM ALLAH yardımcınız olsun evlilerr

daha cok gencsin hayatta neelr bekliyor seni canım bneım sen yuvanı ne guzel kurmussun devamını getirmeye bak cingarr

korkma kız ne korkuyosun hawlayan köpekler ısırmaz yeterki kocan arkanda dursun ewlilik çok güzel bidurum..sorumluluk sahibi oluyosun koskoca ew we ir erkek sana bakıyo herşey senin elinde yuwayı kurmakta bozmakta dahil...rabbim sanada hayırlı kısmetler werir inşallah

ayy tesekkür ederim hayırlı birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum zaten ALLAH herkesin yardımcısı olsun bide kız bi bebişim olsun yeter bana : )

ayy tesekkür ederim hayırlı birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum zaten ALLAH herkesin yardımcısı olsun bide kız bi bebişim olsun yeter bana : )

amin cnm...allah gönlüne göre werir inşallah hele birde bebişin oldumu oyyyy senden mutlusu olmaz benimki karnımda tekme attığı zaman kalbim duruyo sanki çıktığınıda düşünemiyorum yer bitiririm ben onu allah sanada nasip etsin inşallah herşeyin hayırlısı

kıyamam ya 23 haziranda düğünüm var benimde tabi ufak tefek problemler çıkyo ama ben onların yanında hıhı dyom geçiyorum ne diceksem nişanlıma sylüyrum oda bazen kızar bazen hakverir sonuçta artık bundan sonraki hayatı benim ama oda benim ailemden birine bozulduysa benle paylştıysa ben direk kestirip atmıyorum dinliyorum sonç bulmaya çalışıyorum sadece onu suçlamıyrum .BİDE EN GÜZEL CEVAP GÜLEREK VERİLENDİR ATIYORUM O AN ÇAKTIRMADDANN SYLİYECEKSİN LAFINI VE ONLARIN YANINDA EŞİMİN ELİNİ TUTMAYA ONA GÜLER YAĞDIRMAYA SARILMAYA BİZİM ÇOK MUTLU OLDUĞUMUZU ARTIK GÜCÜN BENDE OLDUĞUNU GSTERİYORUMKİ ODA ANLASIN BİRBİRİMİZLE İYİ GEÇİNME ZORUNDA OLDUĞUMUZU AMA ŞİMDİ ALLAH İÇİN YİĞİDİ LDÜR HAKKINI YEME ALLAHIM NAZARIMDAN SAKLASIN,KADIN OTEKİ GELİNİNE BİLE LAF SYLETMİYO ARAMIZDA 15 YAŞ FALAN VAR ARAMIZDA ONA RAĞMEN BEN ONDAN BİN KAT DAHA SAYGILIYIM VE HEP NİŞANLIMA DİLE GETİRYOMUŞ ÇOK İYİ BİR KIZ DİYE OTEKİ GELİNE BEN KIZSAM BİLE BOŞVER KIZIM ALLAH İYİ ETSİN DE İYİLİĞİ SENDEN OĞRENSİN KOTÜ BİR KIZ DEĞİL YAZIK ODA DER BAŞKA KAYNANA OLSA OTURUR ÇEKİŞTİRİR YA KIZIM BOLE YAPIYO DYE BAZEN BOZULSAMDA YAŞINI DÜŞÜNÜP YANAKLARINI SIKASIM GELİYO KAYIN VALDEDEN ÇOK ANANE GBİ ANANEMLE AYNI YAŞTA OYZDE YAŞINA VERİP OLUR DİYRUM SUSUYORUM:):):):)ALLAHIM HİÇ KİMSENİN YUVASINI HUZURDAN EKSİK BIRKMASINN ARADA KIZSAMDA BUNLARI OKUDUKTA SONRA MAŞALLAH DYORUM

Bence hemen öyle fevri davranma, içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum. Bu hayatta herkes kendi payına düşeni yaşıyor bir şekilde. Şuradaki bütün insanların mutlaka böyle buna benzer problemleri vardır. Ama bence sen ŞANSLISIN! Evet sen şanslılardansın bence, çünkü böyle durumlarda eşinin sana şöyle dediğini düşünsene. Annem ne diyorsa doğrudur, o haklı, o istiyorsa olur. Yaşadıklarını kafandan şöyle bir geçir bence ve hepsinde eşinin cevaplarını bu şekilde yerleştir kafanda. Eğer böyle olsaydı bence kötüydü durum gerçekten. Biraz ZAMAN derim ben biraz. Ne sen onu yeterince, ne de o seni yeterince tanıyor. Emin ol, senin farkında bile olmadığın ama onun da senden şikayetleri vardır. Zamanla bu şikayetler birbirinizi kabüllenişle huzura erecektir canım. Sen eşinle iyi olmaya bak, gerisi boş.

tuturursa gelecegim diye ozaman annemide getireyim sana arkadaslik eder diyin. Kocanisida ikna edin gelmemezsi icin, sahsen ikna edemezseniz bence gitmeyin daha iyi..

hmm mantıklı...

Valla ben olsam annemi getirirdimki orda pesimise takilmazsin diye, yada cikmak istediklerinde ben iyi degilim der, bunlarda yaninda kimse yok diye yanliz burakamazlar. Ayrica annemide getireyim derse o hemen cekinir ve vazgecer bence.
ama kadin tuturuyorsa gidecegim diye ve esinide ikna edemiyorsa bence bu tatili unutsun. Zavalli kadinin orda burnundan getirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…