- Konu Sahibi elmakurdu43
-
bu erkeklerin doğasında var ben bişey desem karşılık verir ama ailesi sömürse,yüzüne tükürse elhamdülillah der
görümcem hamileyken eşimle ben ve annesi götürdük hep kontrollerine haftada birgün izinli günümüzde planı yapıodu görümcemle kaynanam haddiiiii doktor kontrolüne sonra evini temizle topla yapmasan olmuyodu ramazanda oruçlu oruçlu onun evini temizledim kaynanam yine benim gelinim iş yapmaz diye çekiştirdi kendi kulağımla duydum ama eşim bana tavır yaptı görümcem arıyodu erken gelin doktor erken saatte diye eşim hemen tamam diyodu kaynanam hemen atlıyodu işlerini ona göre ayralamışlar diye bizim işimizi soran yok kocası her kontrolünde evde biz burdan karşıya doktora götürdk yine de iyi myiim hayır
neyseki artık susmuyorum yapmıyorum eşim de yola gelicek yavaş yvaş
:d:d:d AYY AZ CİNGAR DEĞİLMİŞŞSİN BE ABLAM
[SUP][/SUP] ablacım aynı evde oturuyorsanız eger derhal evlerını ayırın derim yuvanızın yıkılmasına ızın vermeyın daha ne kadr dayanabılırsınız kı sızde ınsansınız.. agresif davranmayın eşinizle konusun cıkar yol bulun ..:44:
:d:d:d AYY AZ CİNGAR DEĞİLMİŞŞSİN BE ABLAM
kendi kızına yapsalar ne yapar acaba..
ses etmiyorum şimdi haddini aştıgı anda eteğimdekileri dökecem ilk ve son kez konuşalım bu konuyu bana bu şekilde davranmaya hakkınız yok derim ..diyecemdee böyle devam ederse...
kızz sesli güldüm wallahi....17 yaşında ewlendim kaynanam sürekli beni eğitme çabasındaydı ewlerini b*k götürüyo bana temizlikten bahsediyodu anneme anlattım ...annemde sallama bile dedi o gün bugündür tırıssss umurumda bile değil....şimdi 19 yaşındayım
YA ABLALAR BEN BURDAN EVLİLİK PROBLEMLERİNİ OKUYUNCA VALLA EVLİLİKTEN SOĞUDUM :18: SOĞUTTUNUZ BENİİİBEN BÜYÜĞÜM POLYANA_20 YASINDAYIM AMA COK ERKEN EVLENMISSIN BE GÜLÜM ALLAH yardımcınız olsun evlilerr
daha cok gencsin hayatta neelr bekliyor seni canım bneım sen yuvanı ne guzel kurmussun devamını getirmeye bak cingarr
korkma kız ne korkuyosun hawlayan köpekler ısırmaz yeterki kocan arkanda dursun ewlilik çok güzel bidurum..sorumluluk sahibi oluyosun koskoca ew we ir erkek sana bakıyo herşey senin elinde yuwayı kurmakta bozmakta dahil...rabbim sanada hayırlı kısmetler werir inşallah
ayy tesekkür ederim hayırlı birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum zaten ALLAH herkesin yardımcısı olsun bide kız bi bebişim olsun yeter bana : )
başlarda öyleydi bana sonra değişti oğlu benim olunca etekler tutuştu :))))))))))
tuturursa gelecegim diye ozaman annemide getireyim sana arkadaslik eder diyin. Kocanisida ikna edin gelmemezsi icin, sahsen ikna edemezseniz bence gitmeyin daha iyi..
hmm mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?