kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor yardım edin...

elmakurdu43

detaycı cadı
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
341
0
26
Antalya
öncelikle benimle aynı duyguları yaşayan bir çok bayan arkadaşım oldugunu öğrenmiş oldum yeni evli sayılırım 1,5 yıl oldu çocuğumuz yok çünkü evlenirken herşeyi eşimle beraber aldık ailelerimizden maddi anlamda destek almadık çünkü biz bakıyorduk onlara kendimiz için çalışmak daha güzeldi benim derdim kayınvalidem ve onla olan çatışmalarımız her aldıgımın her yaptıgımın hesabını sormaya kalkması olumsuz davranış sergilemesi bu da yetmezmiş gibi ağzını bozarak cevap vermesi beni çok geriyor eşimde farkında ama annemle seni idare etmek zorundayım diyor bende diyorum herkes oldugu gibi kabullenmeli değişememki dedim saygılısın hürmetlisin haketmiyosun diyor ama elimde değil çalışan biriyim tatil günümde erkenden bendeler hepsi diğer gelini ve oğluyla bu insan sabah erken kalkmayabilir kocasıyla yalnız kalmak isteyebilir düşüncesi yok üstelik biz o hafta dışarda isek beni niye götürmediniz deyip duruyor lütfen bana yardım edin bugüne kadar gelmek istediği yere gelme demedim ama son damla taştı artık eşimle hem balayı hemde yıllık izinde gezmeye gideceğimizi duydu seni köyüne bırakıp ordan devam ederiz deyince olmaz bende gelecem sizinle dedi şaşırdım kaldım tabi kalırsın köyünde dedim hayır bende gelecem sizinle dedi kayınbabam kızdı ona napıyım kıskandım dedi allah aşkına ben bu kadından yakamı nasıl kurtarıcam eşimle hiç kavgamız olmadı 1,5 yılda üzüldüysemde ailesi yüzünden üzüldük benim temizlik yapışım gelini ve kendini geriyor çünkü çok pisler saygımı bozmadan gerekeni yapmak istiyorum çok düşkün annesine o yüzden aramı bozmak istemiyorum eşimle ama annesinin yaptııklarınada üüzülme takma kafana diyor offfffffffffff yardım edin lütfenn

ne kadar dolmuşsun öyle senn.. çok birikmiş içinde.. :2: Gerçekten senin herşeyden önce konuşup rahatlaman içini dökmen lazım, öyle hissettim.

o kadar zor bi durum ki...bu kadar olmasada bende sorunlar yaşadım ve yaşıyorum beni kabullenmiş gibi görünüp hiçbizaman kabullenmediler..kocanla aranda sorun olur oturur konuşur bi orta yol bulursun..ama ikiniz dışında 3.bi kişi olduğunda sorun çıkaran,işte o zaman neredeyse yapıcak hiçbişey olmuyo..hele ki bu kişi erkeğin annesiyse..eşin en azından seni haksız görmüyo bu bile çok büyük bişey emin ol..onunda sana yüklendiğini bi düşünsene o zaman ne kadar daha zor olurdu !! yapabiliceğin tek şey yaptıklarını görmezden gelmeye çalışmak..eşinin bu konuda bişey yapabiliceğini sanmıyorum erkekler böyle konularda bi adım geride kalıyolar..ama bizim annemiz böyle bişey yapsa hemen konuşur hallederiz dimi ahh ahh :) kolaylıklar diliyorum dediğim gibi en azından eşin senin tarafında bunu düşün ve kötü şeylere odaklanmamaya çalış,taktıkça büyüyo çünkü..tatil konusuna gelince ona hiç haber vermeden gidin madem peşinizi bırakmıyo gittikten sonra haber verirsiniz ona hesap vericek değilsiniz sonuçta

offf ne isterler bu kaynanalar oğullarıyla gelinlerinin mutluluğundan anlamam. bunu yapan kaynanaların hasta olduğunu düşünüyorum kesin var bi psikolojik sorunları, bi insan ne anlar birinin mutluluğunu bozmaktan. bide kıskandım demiş ya :S ama hep söylerim bi kadın kaynanasından çekiyosa bunu tek engellicek kişi eşidir. her şey eşde biter. karısını koruyamıcak, anasının dizinin dibinden ayrılmıcak adamlar lütfen evlenmesinler, evlenipde elin kızının başını yakmasınlar. sizin durumunuzda da bu sorunu çözücek tek kişi eşiniz. annesiyle oturup konuşsun, anlamıyosa anladığı dilden anlayana kadar uraşsın. sizin meseleniz ancak böyle hallolur.

anladığım kadarıyla son sorununuz kırmızı ile işaretlediğim bölge
kp kızmış zaten tamam
eşiniz ne diyor?

Eşin doğru söylüyor, takma kafana diyor.. diyor da uygulaması öyle kolay olmuyor işte.. keşke olsa.. sen şimdi bi kere gıcık almışsın daha ne yapsa gözüne batar.. ben de öyleyim.. her haftasonu müsait misiniz değil misiniz sormadan gelmeleri olmaz bi kere, önce bunu halledin, hatta sen karişma eşin halletsin.. yavaş yavaş kırmadan aliştirin onu, annemiz belli ki henüz sizin ayrı bi yuva kurduğunuzu kabullenememiş.. zamana ihtiyacı var.. hep sizle olmak istiyor, ama sizin artık yeni bi aile kurduğunuzu ergeç kabullenecek.. sen sabırlı ol, tahammül sınırının zorlandiği an görüşme bi süre..

Esinin annesine "Ben karimla balayi yapmak istiyorum, basbasa tatil yapmak istiyorum"
demesi lazim.
Eger esin demezse, senin uygun bir dille anlatman lazim.
Baktin olmuyor, biz planimizi yaptik diyeceksin birakacaksin inceldigi yerden kopacak.

anladığım kadarıyla son sorununuz kırmızı ile işaretlediğim bölge
kp kızmış zaten tamam
eşiniz ne diyor?
o bölge neden kırmızı çıkmış anlamadım ? eşime gelince annesinin kıskançlık durumunu biliyor ve aşırı derecede düşkündü şimdi değil buna bozuluyor tabi annem uzaklaştı benden dedi evlendin bu normal dedim her plan yapışımızda mutlaka dahil etmeye çalışıyor derdi annesine güzel anlar yaşatmak iyide beni düşün diyemiyorum çünkü benim annem 2 oğlu olmasına rağmen hep başbaşa gitmeleri istedi ve gelinlerine hep derli toplu süslü olun kocalarınıza diye öğütler verir. buda bize gelir dizine yatar 2 oğlunun arasına oturur resmimizi çek der bunlar bi kaçı sarılır böyle biriyle baş edemiyorum ve bıktım artık dilide durmuyor

çok saol görüşmüyorum o anlarda da bu sefer işyerine gidiyor eşimi dolduruyor suratı asık geliyor eve bişy demiyor ama anlıyorum ben

Esinin annesine "Ben karimla balayi yapmak istiyorum, basbasa tatil yapmak istiyorum"
demesi lazim.
Eger esin demezse, senin uygun bir dille anlatman lazim.
Baktin olmuyor, biz planimizi yaptik diyeceksin birakacaksin inceldigi yerden kopacak.

keşke diyebilse demezki annesini üzmek istiyor onlara başka bi yere bırakalım biz devam ederiz diyor ben nasıl baş edecem bunlarla bilmiyorumki ben işten gelince yemek hazırlarım gelir yer içer giderler ve yardımcıda olmazlar bıktım inanınn

çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı defalarca sen beni kıskanıyosun oğlundan dememe rağmen hala rahat durmuyor baş edemiyorumki annesinin huyunu biliyor asla özür dilemez der hep bi yolu olmalı ilk ve son kez susmalı bu kadın karışmamalı bana..

çok zor bir durum yaa Allah yardımcın olsun

İlk başta okurken kayınpederiniz yok saırım o yüzden eşinizden bekliyor diyecektim ki kp nizde varmış.
Hazır eşinizde size destekken bence daha fazla fırsat vermeyin onlara
kavga edin diyemem ama bu kadarıda fazla güzellikle yol verin

olaylara sizin değil eşinizin müdahale etmesi lazım

herşeye siz cevap veiryorsunuz o yüzden kayınvalide de aynı şeyleri sizin için düşünüyor kıskanıyor çekemiyor gibi

düşünsene annesi sizle gelicem diyor ama hayır diyen sizsiniz

kayınvalide diyor ki bak oğlum gelmemi istiyor ses etmiyor ama gelin hemen cevap veriyor

yani yaptığı yanlışın farkında değil

anca oğlu konuşursa hatasının farkına varır

aynen öyle ama nerden başlayacağımı bilmiyorum ne demem gerekir bilmiyorum üstelik bunlada bitmiyor neden çocuk yapmıyosun istemiyosun diyor maddi sıkıntı çeken benim biliyoda ama onun en güzel yaptıgı şey laf sokmak adam bozmak bu kadınla baş edemiyorumki takma üzülme diyor ama ben sabrımı tükettim nişanlı oldugumuzdan bu yana böyle hep bide demezmi eşim annemin yaptıgı batıyor sana hayır dedim batmıyor beni heran her dakika bozan kıskanan o diyorum bigün cidden çok kötü patlaycam üstelik eltimle aynı evde kalıyorlar o da başıma bela atıp tutup kaynanayı kötülemeler aklı sıra beni kötü gösterecek herkese

bi hafta sonu eşimle yataktayız zamansızca telefon kahvaltıya geliyoruz uyandıysanız dedi eşimde biran önce bitsin istedi anlarsınız ya bende çekil dedim ittim yataktan anneler böylemi görsün beni ıslak saçlamı çıkayım karşılarına dedim deli oldum konuştukça anlatıyorum

onlar aynı evde sorun yaşamıyolar mı peki?

Anlayamıyorum bu kıskanan kayınvalıdelerım yaşamadan bilemez insan tabi allahıma şükürler olsun kayınvalıdem le boyle bir sorunumz yok ya üzüldüm adına dikkat et mesafenı koru derim

yaşamaz olurmu takmıyorki yer içer odasına çekilir hizmetçi gibi kullanıyor kaynanayı borusu bana ötüyor

canım iş eşinde bitiyor malesef.Annesiyle onun konuşması lazım,bişey dediği zaman onun cevap vermesi lazım senin yerine..o sessiz kalınca sen dayanamayıp konuşuyosun ama daha da ters teper,sana iyice gıcık gider kayınvaliden oğlumu benden uzaklaştırmaya çalışıyo istemiyo beni diye düşünür
bence eşinle otur annesini de çok kötülemeden bu konuda rahatsızlıklarını dile getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…