kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
45 yaşında kocaman kadın mı? Valla ben 43 üm ve kendimi kocaman kadın hissetmiyorum. Ayrıca çocuğunun fotoğrafını paylaşırken yaşın önemi yok. Paylaşırken size mi sormalıydı? Tamam anlıyorum kayınvalidenizden haz etmiyorsunuz da bu biraz abartı olmamış mı? Kıskançlığında bir dozu olmalı yani

Allah Allah, hiç olacak iş mi?
Allah başka dert vermesin diyelim .
İyice abarttınız.

Ne yapacaktı öncesinde sizin ıslak imzalı izninizi mi alacaktı??? Benim kayınpeder benden habersiz oğluşunun üstüne kredi çektirmiş. Bu kadar olay edip konu açmadım umarım feyksindir.
Aslında benim kv ve kp ye senin gibi gelin lazım. Aferin kız böyleleri kıymetli oluyor.

Koyabilir ne var ki bunda oğlunun resmini koymadan önce sizden izin mi alacak ki diyecektim ama sonra dan yazdığınız yorumda anladığım kadarıyla siz normal de çok ilgili alakalı bir anne olmadığı için kızdınız eşinizin resmini koymasına.. Yani gören de oğlunu çok seven düşünen bir anne zanneder diye mi düşündünüz?

kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
Sen bence kayinvalidene ayar olacak yer arıyorsun bunda ne var ki sen ilerde hiç mi çocuğunun fotosunu paylasmayacaksin hayret bişey ya saçmalık...............

Ben cocugumun resmini payladtim diye gelinim bana ayar olacak olsa onu fabrika ayarina crviririm kendi dogurdugum.kime ne ya bu gelinlerde iyce soz sahibo oldu utanmasa kutukten sildirecekler

Allah başka dert vermesin diyebileceğimiz o kadar dert varken....
Yeni bir başlık açılmalı..

Hayret gercekten bu kadari da olmaz ,kadının kendi çocuğu yaşı kaç olursa olsun onun yavrusu ya !ister fotosunu paylaşır ister profil resmi yapar.Unutuyorsunuz sanırım o kadın eşinizi dünyaya getirdi ve büyüttü.Siz sevin sevmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…