- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 323
- Konu Sahibi taktak9293
-
65 yaşındaki kv fotosu kızımın doğum gününde çekilmiş aile fotosu ve bir tek ben yokum :) eşi kızı 2 oğlu ve benim kızım var ne diyimkayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
Doğum yaptın mi Janet? Sinirlenme doguracaksinİyi valla çocuğumun fotoğrafını paylaşırken de gelin hanımdan izin alacağım öyle mi?
Ay yok ben iyi kaynana olamam mümkün değil.
Anladım ki sorun kaynanalarda değil gelinlerde!
E çüş artık! Bu kadarına da pes.
Her eziyeti çekeyim, yeri geldi mi canımı bile vereceğim evladımın fotoğrafını paylaşmayacakmışım hele bak bak bak! O gelinin saçını başını yolarım valla.
Ay yok daha doğurmadım :)) benim mayıs başı nasipse :) bugün iki tane böyle konuya denk geldim sinirlendim :)Doğum yaptın mi Janet? Sinirlenme doguracaksin
Sizin yaşatacağınız hayatı beğenmeyen bir çocuk da olabilir yalnızevet ben cocuklarıma onların bize yasattıgını yasatmıcam inşallah.
hayırlı dogumun olsun... Bugün tip tip konular var evrt. Ben de abini yönlendirme diyen geline sinir oldumAy yok daha doğurmadım :)) benim mayıs başı nasipse :) bugün iki tane böyle konuya denk geldim sinirlendim :)
Tedaviler ise yaramamis doktorunu degistir.evet nispet yapmak için koydu...
evet hiç bir borcumuzu ödemedi herseyimizi biz yaptık...
evet borclarımızı ödedikten sonra oglunun parasını kendi parası gibi görüp karın yiyor bize para ver dedi. ben çalıştıgım halde....
evet kendisi oglunu 3 ay nasılsın diye aramadı...
evet kendisi her hafta onlara gitsek de oglunu rüyalarda gördüğünü uyandıgında agladıgını bize söyledi...
evet kendisi onlara götürdügümüz kurbanlık etleri kapımızın önüne koydu....
evet kendisi ogulları ile gelinlerine verdikleri evden oglunu kovup bizi başka eve taşıttırdı....
evet sadece nasılsınız demek içi değil , yazlık aldık diye bizi aradı....
ve bunlar olurken ben hiç agzımı acıp sesimi cıkarmadım...
Anne olmak demek ; dogum yapmak demek değil.
evet anne olmak demek ; bencil olmak demek degil...
O yüzden fotografını koymasına ayar oldum.
Evet ben cocugum olduktan sonra onun ve eşinin istemediği hiç bir seyi yapmak.
Evet eger cocugum ayrı bi hayatı oldugunu bana söylüyorsa mesafeli olurum huzuru için...
Ha bu olan herseyden sonra tedavi görüyorum zaten... Ve öncesinde böyle bir insan degildim.
Evet nişanlıyken eşim annesine : taktak a sormadan neden aldın bu eşyaları dediginde annesiyle kavga ettiginden bile haberim yokken ( annesi benim nişanlıma bunu söylettiğimi düşününmesi sebebiyle) ardından eşime taktak seni cok korkutmuş kimse benim evladımı üzemez sana karışamaz, ben ona yapacagımı bilirim. mesajını gördügümde .
Evet tam da o an o kadının nasıl bir kadın oldugunu bilseydim. Psikolojimi bu dendi yaptıgı her hareketle bozacagını bilseydim ona göre davranırdım...
Anne olmanın ne demek oldugunu bilmeyen ; cocugunun eli ekmek tuttugundan beri sadece onu sömüren , ve evlendikten sonra da bu sömürmeyi devam ettirmeye calışan kadının, fotograf koyması sadece acıtasyon ..
Kendince bak onu ben dogurduma getiriyor.Beni bunlara düşünmeye sevk edende .
Bunca zaman annesinin aslında kötü bi insan olmadıgına kendimi inandırıp , aslında yaptıgı her hareketiyle kendimi kandırdıgımı gösteren bir insan olmasıdır....
Ne acı ki , kimse neden böyle düşünüyosun diye yazamamış bile??
Bu foruma istedigim konuyu acarım istemeyen cevap yazmaz. Yönetciler uygun görürse kaldırmaya kaldırır.
Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by
Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by
Sevgili kayınvalideler ve kayınvalide adayları,
Lütfen oğlunuz evlendikten sonra bir köşeye geçip ölü taklidi yapınız, gelinleri bir de ölmeniz için dua etmekle falan uğraştırmayınız rica ediciim aaa.
ben yakında oğlum gay olsun diye dua edicem bu ne ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?