kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Doğum yaptın mi Janet? Sinirlenme doguracaksin

Tedaviler ise yaramamis doktorunu degistir.

Şimdi kocan çocukken hayatinda sen yoktun ya. Ordan sana laf sokmaya çalışıyor olabilir. Bence kesin öyle. Bak bak gelin hayatimiza girmeden ne kadar mutluydu yavrum falan diyordur. Hemen boşan.

50 yaşındaki annesinin WhatsApp profil fotoğrafı erkek arkadaşımın fotoğrafı???

What can I do?

Pffff sizin eşleriniz cidden kör ya bu kadar kötü kalpli insanlarla evlenilir mi?

Eşinizde problem.

benim anlamadığım konu bu erkekler sizin gibi kadınlarla nasıl evlenebiliyor. evlenmeden önce psikolojinizle ilgili renk vermiyorsunuz dimi o yüzden anlamıyorlar

Ablacım sen ne yapıyorsun biliyor musun? Gidiyorsun en yakın hastanenin ruh sağlığı bölümüne başvuruyorsun aynen buraya dediklerini doktora da anlatıyorsun tedavine bakılıyor. Eşini annesinden kıskanacak derecede saplantılısın, bu sağlıklı bir ruh hali değil, patolojik kıskançlık bu. Bundan sana hakaret ettiğim anlamını falan çıkarma, ciddi söylüyorum. Ruh halin sağlıklı değil, bedenler hasta olur ya senin de ruhun hasta olmuş. Tedavi görmelisin.

Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by

Hala zamanım varken(20 aylık) göbek bağı, fotoğraf, video, ilk kesilen saç gibi önemli belgeleri sığınağa gömüp geleyim.
Ok bye..

Erkek annesi olarak bir kez daha anladım ki, Türk kadı ın problemi erkeklerle değil kendi hem cinsiyle. Kayınvalidenizin nezdinde kendime de acıdım. Yemin ediyorum erkek olsam sizin gibi hanımlara dakikasında basarım tekmeyi ama erkek değilim. Oğluma anlatıyorum şimdi çekmesin sizin gibilerin kaprisini. Bu ne ya.

Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by

Sevgili kayınvalideler ve kayınvalide adayları,

Lütfen oğlunuz evlendikten sonra bir köşeye geçip ölü taklidi yapınız, gelinleri bir de ölmeniz için dua etmekle falan uğraştırmayınız rica ediciim aaa.

E sil whatsapptan madem?
Görmezsin böylece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…