- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
- Konu Sahibi taktak9293
-
yazık kayınvalideyekayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
45 yaşında bir de bayağı çökmüş kadıncağız45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
Sorma bir kizim bir oğlum var ciddiyim korkuyorum artık hemde çok düşün gitsen yapışık diyolar gitmesen soğuk ilgisiz oluyosun düğününü eşşek gibi yapıp en iyisinden borçları ustenlenmen gerekiyor yoksa elini cebine atmadı olursun biraz iç içe olsan her halta karışıyor liste uzar gider ama üzülüyorum çok bizde mi böyle olucaz acaba Allah muhafazaBu erkek annelerine de acıyorum vallahi . Ne yapsalar yaranamıyorlar
45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
Onu doğuran kadından bahsediyoruz45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
Allahtan 2 kızım varSorma bir kizim bir oğlum var ciddiyim korkuyorum artık hemde çok düşün gitsen yapışık diyolar gitmesen soğuk ilgisiz oluyosun düğününü eşşek gibi yapıp en iyisinden borçları ustenlenmen gerekiyor yoksa elini cebine atmadı olursun biraz iç içe olsan her halta karışıyor liste uzar gider ama üzülüyorum çok bizde mi böyle olucaz acaba Allah muhafaza
Başlık fevkaladeninde fevkinde
Allahtan 2 kızım var
Hain kv...O kadar ifade edebilmişse demekki..
Halbuki gayet uygun bir başlıkla reytingi de bol olurdu..
Ama terbiyesiz!? kv sinirlerini hoplatmış kadıncağızın düşünememiş. Yazık..
Sorma bir kizim bir oğlum var ciddiyim korkuyorum artık hemde çok düşün gitsen yapışık diyolar gitmesen soğuk ilgisiz oluyosun düğününü eşşek gibi yapıp en iyisinden borçları ustenlenmen gerekiyor yoksa elini cebine atmadı olursun biraz iç içe olsan her halta karışıyor liste uzar gider ama üzülüyorum çok bizde mi böyle olucaz acaba Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?