kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Bu erkek annelerine de acıyorum vallahi . Ne yapsalar yaranamıyorlar
Sorma bir kizim bir oğlum var ciddiyim korkuyorum artık hemde çok düşün gitsen yapışık diyolar gitmesen soğuk ilgisiz oluyosun düğününü eşşek gibi yapıp en iyisinden borçları ustenlenmen gerekiyor yoksa elini cebine atmadı olursun biraz iç içe olsan her halta karışıyor liste uzar gider ama üzülüyorum çok bizde mi böyle olucaz acaba Allah muhafaza

Hadsiz terbiyesiz kadın! Bu ne cüret! Sen doğur büyüt evlendir, sonra hala oğlum demeye devam et! Sinirlerim oynadı ya, hangi hakla bir anne oğlunun bebeklik resmini paylaşır? Sormuşmu geline , izin almışmı yook!

Çıkacaksın o kadının karşısına diyeceksinki kadın kadıııın onun karısı benimm! Sen bizim borçları ödeyip çocuğumuza benim istediğim şekilde bakıp hiç birşeye karışmayacaksın!!

Olamaz namümkün, kesinlikle savcılığa şikayette bulunmalısın!

Seni ayakta alkışlıyorum, çook bilinçli bir kadınsın belli

45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.

Acaba anne misiniz veya anne adayımı?
Çok klasik olacak ama bunu yaşayarak öğrenir insan.Anne olunca.
HA BU ARADA
benim oğlumu bebek iken de paylaşırım 80 yaşında iken de! bu gelinimi ilgilendiren bir konu değil.
Hatta
eleştirme hakkına da sahip değil.
O benim yavrum ,çocuğum,oğlum,kuzum, 5 yaşıda 50 yaşıda aynı.
Şimdi benim yavrumu Rabbim bağışlasın 7 yaşına girecek ve geçenlerde ilk doğduğu anı anımsayarak paylaştım.
Yani ne var bunda ?
KİŞİSEL problemleriniz olabilir kendisi ile inanın yaptığı tamamen masum bir davranış hali sadece size KOCAMAN görünüyor okadar......Empati lütfen...

45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
Onu doğuran kadından bahsediyoruzeşinizin itirazı yoksa istediğini koyar araya girmeyin bence sonuçta annelerin gözünde çocuklar hep çocuk kalırlar.

Bak büyüt bir fotoğrafını koyman bile olay olsun
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama biraz empati yapın isterseniz
Anneyi kıskanmak hiç sağlıklı değil

Yok artık, hayatınızda hiçbir sorununuz yok anlaşılan buna kafayı taktığınıza göre.

Büyük konuşmak gibi olmasın böyle tuhaflıkları okudukça iyi ki oğlum yok diyesim geliyor.

siz iyi misiniz?size ne isterse koyar isterse koymaz evlendiniz diye tapusunu mu aldiniz.

ne ayıp bence idam edilmeli k.valide kızgın yağlara atılmalı

annesi çocuğunun fotoğrafını istediği yerde paylaşır sizden mi izin alacaktı?!

Allahtan 2 kızım var

Oğullarımin resmini paylaşmaya korkarım artık ben de
Allah gelinin de damadın da hayırlısını versin, bize de hayirli kayinvalide olmayı nasip etsin.. Amin..

Allahtan 2 kızım var
masallah kuzulara inan aklıma takılır oldu artık ya oğlum 20 aylık oldu ama o kadar hastalıkla zor büyüyor ki düşünüyorum bakin ben sokak yüzü görmez oldum tek gittiğim ter A 101 ya da bim ama geçen bir konu vardı vayy neymiş hanımefendi çalışacakmış kaynanasının işi ne baksinmis bu şimdi hak mi reva mı Allah aşkına oğlunun fotosunu koymak bile düşmanlık sebebi ne biliyim Allah sonumuzu hayır etsin

O kadar ifade edebilmişse demekki..
Halbuki gayet uygun bir başlıkla reytingi de bol olurdu..
Ama terbiyesiz!? kv sinirlerini hoplatmış kadıncağızın düşünememiş. Yazık..
Hain kv...
Bunu yapmayaydı iyiydi

Allah bağışlasın benimde 1oğlum 1kızım var.Rabbim bize bağışlasın inşallah.
Bende burda okudukça kurban olduğum ALLAh neler Göreceğiz.
Sen iyi saf güzel yürekli insanlarla tanıştır oğlumu,kızımı koru diye dua ediyorum daha 7 yaşına girecek düşünün.
Burada okuduklarım beni nasıl bir piskolojiye soktuysa artık.
Tövbe estağfurullah...
Ben yavruma kıyamazken gelen gelin küçücük birşeyi benden haddine bile düşmeden esirgemeye kalksın!
Yok artık diyorum.Allah muhafaza....

Küçüklüğünü koymasın
Birlikte foto koymasın
Bensiz foto koymasın
Ne koyacak bu kvler..
Ayrıca 45 büyük bi yas mı. 45 olunca wa a foto konmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…