- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi taktak9293
-
kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
Siz çocuğunuz evlendiğinde direk evlatlıktan reddedin.kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
evet nispet yapmak için koydu...
evet hiç bir borcumuzu ödemedi herseyimizi biz yaptık...
evet borclarımızı ödedikten sonra oglunun parasını kendi parası gibi görüp karın yiyor bize para ver dedi. ben çalıştıgım halde....
evet kendisi oglunu 3 ay nasılsın diye aramadı...
evet kendisi her hafta onlara gitsek de oglunu rüyalarda gördüğünü uyandıgında agladıgını bize söyledi...
evet kendisi onlara götürdügümüz kurbanlık etleri kapımızın önüne koydu....
evet kendisi ogulları ile gelinlerine verdikleri evden oglunu kovup bizi başka eve taşıttırdı....
evet sadece nasılsınız demek içi değil , yazlık aldık diye bizi aradı....
ve bunlar olurken ben hiç agzımı acıp sesimi cıkarmadım...
Anne olmak demek ; dogum yapmak demek değil.
evet anne olmak demek ; bencil olmak demek degil...
O yüzden fotografını koymasına ayar oldum.
Evet ben cocugum olduktan sonra onun ve eşinin istemediği hiç bir seyi yapmak.
Evet eger cocugum ayrı bi hayatı oldugunu bana söylüyorsa mesafeli olurum huzuru için...
Ha bu olan herseyden sonra tedavi görüyorum zaten... Ve öncesinde böyle bir insan degildim.
Evet nişanlıyken eşim annesine : taktak a sormadan neden aldın bu eşyaları dediginde annesiyle kavga ettiginden bile haberim yokken ( annesi benim nişanlıma bunu söylettiğimi düşününmesi sebebiyle) ardından eşime taktak seni cok korkutmuş kimse benim evladımı üzemez sana karışamaz, ben ona yapacagımı bilirim. mesajını gördügümde .
Evet tam da o an o kadının nasıl bir kadın oldugunu bilseydim. Psikolojimi bu dendi yaptıgı her hareketle bozacagını bilseydim ona göre davranırdım...
Anne olmanın ne demek oldugunu bilmeyen ; cocugunun eli ekmek tuttugundan beri sadece onu sömüren , ve evlendikten sonra da bu sömürmeyi devam ettirmeye calışan kadının, fotograf koyması sadece acıtasyon ..
Kendince bak onu ben dogurduma getiriyor.Beni bunlara düşünmeye sevk edende .
Bunca zaman annesinin aslında kötü bi insan olmadıgına kendimi inandırıp , aslında yaptıgı her hareketiyle kendimi kandırdıgımı gösteren bir insan olmasıdır....
Ne acı ki , kimse neden böyle düşünüyosun diye yazamamış bile??
Bu foruma istedigim konuyu acarım istemeyen cevap yazmaz. Yönetciler uygun görürse kaldırmaya kaldırır.
actıgım konular ortada. ben bi konu acrlken o konuya cevap yazarken kişinin actıgı diger konulara da bakıyorum .2 cümleyle konu açmak yerine baştan bunları yazsaydın kimse seni suçlamazdı
karışmıyorum .ben müneccim değilim aramızda olan biri varsa ve bize bunları anlatmadığı için tamamen onun hatası,özür dileriz
ve ne olursa olsun bir anne oğlunun çocukluk fotoğrafını paylaştı diye asla karışmaya hakkınız yok.
evet nispet yapmak için koydu...
evet hiç bir borcumuzu ödemedi herseyimizi biz yaptık...
evet borclarımızı ödedikten sonra oglunun parasını kendi parası gibi görüp karın yiyor bize para ver dedi. ben çalıştıgım halde....
evet kendisi oglunu 3 ay nasılsın diye aramadı...
evet kendisi her hafta onlara gitsek de oglunu rüyalarda gördüğünü uyandıgında agladıgını bize söyledi...
evet kendisi onlara götürdügümüz kurbanlık etleri kapımızın önüne koydu....
evet kendisi ogulları ile gelinlerine verdikleri evden oglunu kovup bizi başka eve taşıttırdı....
evet sadece nasılsınız demek içi değil , yazlık aldık diye bizi aradı....
ve bunlar olurken ben hiç agzımı acıp sesimi cıkarmadım...
Anne olmak demek ; dogum yapmak demek değil.
evet anne olmak demek ; bencil olmak demek degil...
O yüzden fotografını koymasına ayar oldum.
Evet ben cocugum olduktan sonra onun ve eşinin istemediği hiç bir seyi yapmak.
Evet eger cocugum ayrı bi hayatı oldugunu bana söylüyorsa mesafeli olurum huzuru için...
Ha bu olan herseyden sonra tedavi görüyorum zaten... Ve öncesinde böyle bir insan degildim.
Evet nişanlıyken eşim annesine : taktak a sormadan neden aldın bu eşyaları dediginde annesiyle kavga ettiginden bile haberim yokken ( annesi benim nişanlıma bunu söylettiğimi düşününmesi sebebiyle) ardından eşime taktak seni cok korkutmuş kimse benim evladımı üzemez sana karışamaz, ben ona yapacagımı bilirim. mesajını gördügümde .
Evet tam da o an o kadının nasıl bir kadın oldugunu bilseydim. Psikolojimi bu dendi yaptıgı her hareketle bozacagını bilseydim ona göre davranırdım...
Anne olmanın ne demek oldugunu bilmeyen ; cocugunun eli ekmek tuttugundan beri sadece onu sömüren , ve evlendikten sonra da bu sömürmeyi devam ettirmeye calışan kadının, fotograf koyması sadece acıtasyon ..
Kendince bak onu ben dogurduma getiriyor.Beni bunlara düşünmeye sevk edende .
Bunca zaman annesinin aslında kötü bi insan olmadıgına kendimi inandırıp , aslında yaptıgı her hareketiyle kendimi kandırdıgımı gösteren bir insan olmasıdır....
Ne acı ki , kimse neden böyle düşünüyosun diye yazamamış bile??
Bu foruma istedigim konuyu acarım istemeyen cevap yazmaz. Yönetciler uygun görürse kaldırmaya kaldırır.
karışmıyorum .
sadece hakkı olrak görmüyorum ....
mesele bu . insanın yaptıkları tutarlı olacak. bi insan evladına it gibi davraanıp fotografını koyacak kadar gevşek olmamalı.
boşvermeye calşıyorum...
Kimse için psikolojini sağlığını bozmaya değmez.
Boşver ne güzel bi kelime.
Sen boşver.
Ne yaptıysa boşver. Bak olan sana oluyor.
Annesidir, koysun.
Yoksay.
Gitgide kendini hırpalarsın böyle sağlığın hepten bozulur. İnan ki değmez.
kimi azarladım?Vurun bacilar daha ölmemiş. Değerli konu sahibi derdinizi daha açık bir şekilde anlatsaniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Bu şekilde destek alacakken eleştiriliyorsunuz. Ayrıca ne yaparsa yapsın oğlunun fotoğrafını koyabilir. Zamanında susup susup derdinizi anlamaya çalışan insanları azarlamaniz da hiç hoş değil. Ne derdiniz varsa muhatabiyla konuşup çözmek en sagliklisi size yapılana karşı susmayin. Hakkınızı savunun. Arkasından sallamak hiçbir şeyi çözmez. Siz doldugunuzla kalırsınız.
iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.45 yaş gayet genç bir yaş.
Bence sen de bir ruh hastalığı var bi gidip kontrol ettir beynini45 yasında kocaman kadının evli barklı cocgunun fotografını koyması garibime kacıyor...
sadece işi düştüklerinde arayan bi tiplerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?