kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....

Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.

Hi hi ondan ne kadar hastalikli bir düşünce , sizin amacınız tartışma çıkarmak o yüzden prim vermeyeceğim size, tedavi sart kesinlikle

Çok saçma düşünüyosunuz
Annesi çocuğunun fotoğrafını da mı paylaşamayacak
Eşiniz rahatsız oluyosa annesine söylerdi zaten
söyledi ztn .
öncesinde de profil fotosu yapmıştı.
o zaman eşim aradı annesine dedi kaldır koymanı istemiyorum dedi .
kaldırdı annesi .
bir daha yapıyor işte

Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.

bakın cidden siz normal düşünüp davranmıyorsunuz burada bile aşırı saldırgan bir yapınız var

Allah sizin ve tüm çevrenizin yardımcısı olsun

karışmıyorum .
sadece hakkı olrak görmüyorum ....
mesele bu . insanın yaptıkları tutarlı olacak. bi insan evladına it gibi davraanıp fotografını koyacak kadar gevşek olmamalı.

Yazdıklarınızı okudum, geçmiş konularınıza da göz attım,
Hala şu davranışınızın çocukça olduğunu düşünüyorum.
Annesi fotoğrafını koymuş falan...

İnsanlar birilerinden kötülük görüyorsa izin verdiği için yada maruz kaldığı için olur bu...
Siz de kötülük gördüyseniz sesinizi çıkarıp birşey demediğinizden yada eşiniz yanınızda olmadığınızdan gördünüz.
Evlenirken yardım etmediler demişsiniz, verdikleri evi aldılar demişsiniz.
Sonra o evi neden geri aldılar sebeplerini bilemedim ama başlangıçta yardım etmişler işte?

Karşılıklı işler bu noktaya gelmiş bir şekilde, artık her yaptıkları da size batar olmuş.

Bir de her şeyi bu kadar kontrol etmeye çalışmayın. Kocası ile arasındaki münasebetten; Allah’ın affedip affetmeyeceğine kadar düşünüyorsunuz. Size ne?
İnsanlar her zaman doğru olanı yapmaz, tutarsız olur, hata yapar, bile bile kötü insan olur. Bunların hepsi onların seçimi. Seçimlerinin sonuçlarına da onlar katlanacak. Siz de bu sonuçlara göre davranın ama kendinizi yıpratmayıp onların varlıkları ile ilgilenmeden.

Amin amin hepimizin evladını inşallah evet bende çok dua eser oldum Allahim hayırlı insan çıkar karşımıza benim kayinvalidem melektir cidden ama 6 senelik evliyim bir kez kırmadı beni bende onu yaz kış her zaman giderim bir kere kırıcı sözünü duymadım bende ona karşı hasta olsun uykum kacar üzüntüden iyilik gibisi var mı esimde en küçükleri çok düşkündür aşırı ama bir kere kıskançlık yaptığını gormedim çok sukur ama bakıyorum şimdi gelinler cepheye gider gibi kaynanalarda çok fena malesef ıste sonra böyle oluyo en küçük hareketleri batiyor birbirlerine

Polemik olsun diye açılmış bi konu..
Kesin yaşanmıştır !

Ekleme: Vazgeçtim. "Önce bi herkesi üzerime salayım, sonra asıl sebeplerimi sıralar haklı çıkarım" amacıyla açılmış bi konu.

Boş işler.

Aaa 1 yaşıma daha girdim, ne var bunda, yazık o kayınvalideye...

k.valideye yazık değil aslında onun oğlu o doğurdu ve ölene kadarda öyle olacak istediği kadar fotoğraf paylaşabilir ohh sefası olsun

asıl bu konu sahibine yazık içini kin ve nefretle doldurmuş ki yazılanları bile sinir harbiyle okuyor normal değil yani.

çok yazık.

teşekkür ederim aklı selim cevap yazdıgınız için.
söylediklernizi uygulamaya calışacagım...

yazık filan şeklinde yazanlara bişey diyemiyorum...
siz de benim yasadıklarımı yasarsanız içinizi kin bürür mü görürsünüz....

Not: kvdemin kocası ile yasadıgı bişeye yorum yapmadım .
sdce cocuguna yasattıgı seyler için allah aff edecek mi dedim.

Not: ztn tedavi görüyorum bunu kac defa söylesemde . sabit fikirli yorumlar yazıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…