- 20 Ocak 2015
- 9.627
- 14.080
- 448
- 41
- Konu Sahibi taktak9293
-
iyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
oglundan medet ummasın....
Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.
Bu nasıl bir bakış açısı hayret! Çok tuhafsınız kusura bakmayıniyi o zaman gidip kocasından tatmin olsun işte.
Kocası ile ilişkisi iyi olmayıp her bagını oglu ile kuran annelerin acı sonu bu.
söyledi ztn .Çok saçma düşünüyosunuz
Annesi çocuğunun fotoğrafını da mı paylaşamayacak
Eşiniz rahatsız oluyosa annesine söylerdi zaten
acıp 2 kitap okursanız dedigimi anlarsınız.Bu nasıl bir bakış açısı hayret! Çok tuhafsınız kusura bakmayın
Hi hi ondan ne kadar hastalikli bir düşünce , sizin amacınız tartışma çıkarmak o yüzden prim vermeyeceğim size, tedavi sart kesinlikle
Ne güzel insallah faydasını görürsün.tedavi görüyorum ztn.
bakın cidden siz normal düşünüp davranmıyorsunuz burada bile aşırı saldırgan bir yapınız var
Allah sizin ve tüm çevrenizin yardımcısı olsun
dalga gecmiyorum malesef...Ne güzel insallah faydasını görürsün.
Ama sizin dalga gecitignizi düşünüyorum
yazılardan saldırgan bi yapıda oldugumu anlayamazsınız ki...:)
Aynen sana şey yemek düşerkayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
sen ye güzelimAynen sana şey yemek düşer
“Normal” olmadığın için, seni ciddiye alıp polemiğe girmeyeceğim.acıp 2 kitap okursanız dedigimi anlarsınız.
Evlilik üzerine taktik istiyordun ya hani ?sen ye güzelim
Aaa 1 yaşıma daha girdim, ne var bunda, yazık o kayınvalideye...kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış?
ayar oldum kadına yine yaa....
karışmıyorum .
sadece hakkı olrak görmüyorum ....
mesele bu . insanın yaptıkları tutarlı olacak. bi insan evladına it gibi davraanıp fotografını koyacak kadar gevşek olmamalı.
Üst ölçekten bakmayı bilirmisiniz?
Üst ölçekten bakmaktn onların her hatasını küçülttüm . görmedim...
Şimdi ise ; batıyor hersey ...
Napıyorsa yapsın. O kendi evladına yaptıklarından dolayı Allah onu affedebilecek mi . herkes yaptıklarından sorumlu
Amin amin hepimizin evladını inşallah evet bende çok dua eser oldum Allahim hayırlı insan çıkar karşımıza benim kayinvalidem melektir cidden ama 6 senelik evliyim bir kez kırmadı beni bende onu yaz kış her zaman giderim bir kere kırıcı sözünü duymadım bende ona karşı hasta olsun uykum kacar üzüntüden iyilik gibisi var mı esimde en küçükleri çok düşkündür aşırı ama bir kere kıskançlık yaptığını gormedim çok sukur ama bakıyorum şimdi gelinler cepheye gider gibi kaynanalarda çok fena malesef ıste sonra böyle oluyo en küçük hareketleri batiyor birbirlerineAllah bağışlasın benimde 1oğlum 1kızım var.Rabbim bize bağışlasın inşallah.
Bende burda okudukça kurban olduğum ALLAh neler Göreceğiz.
Sen iyi saf güzel yürekli insanlarla tanıştır oğlumu,kızımı koru diye dua ediyorum daha 7 yaşına girecek düşünün.
Burada okuduklarım beni nasıl bir piskolojiye soktuysa artık.
Tövbe estağfurullah...
Ben yavruma kıyamazken gelen gelin küçücük birşeyi benden haddine bile düşmeden esirgemeye kalksın!
Yok artık diyorum.Allah muhafaza....
Aaa 1 yaşıma daha girdim, ne var bunda, yazık o kayınvalideye...
Yazdıklarınızı okudum, geçmiş konularınıza da göz attım,
Hala şu davranışınızın çocukça olduğunu düşünüyorum.
Annesi fotoğrafını koymuş falan...
İnsanlar birilerinden kötülük görüyorsa izin verdiği için yada maruz kaldığı için olur bu...
Siz de kötülük gördüyseniz sesinizi çıkarıp birşey demediğinizden yada eşiniz yanınızda olmadığınızdan gördünüz.
Evlenirken yardım etmediler demişsiniz, verdikleri evi aldılar demişsiniz.
Sonra o evi neden geri aldılar sebeplerini bilemedim ama başlangıçta yardım etmişler işte?
Karşılıklı işler bu noktaya gelmiş bir şekilde, artık her yaptıkları da size batar olmuş.
Bir de her şeyi bu kadar kontrol etmeye çalışmayın. Kocası ile arasındaki münasebetten; Allah’ın affedip affetmeyeceğine kadar düşünüyorsunuz. Size ne?
İnsanlar her zaman doğru olanı yapmaz, tutarsız olur, hata yapar, bile bile kötü insan olur. Bunların hepsi onların seçimi. Seçimlerinin sonuçlarına da onlar katlanacak. Siz de bu sonuçlara göre davranın ama kendinizi yıpratmayıp onların varlıkları ile ilgilenmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?