kayınvalidem eşimle beraber dışarıda göbek atıyor.

Cnm beni çağıran olmadı lütfen düzgün okurmusun ...

kızı çağırmamışlar tez kellesi getirile kaynananın ,kocayı da atın mahsene gözümüz görmesin..bir sonraki düğünde de sen çık oyna onları çağırma...ya yavrum bunun dert olan kısmı ne bi de hele..yaşın kaç bu arada..

Sen durup dururken sinir olmuşsun. Eşin birşey yapmamış, erkek erkeğe şakalaşmışlar. Sonrasında da eğlenmeye devam ediyorlar. Kapınızın önünde ve yanındaki insan annesi. Orda öyle oturup kendi kendini dolduruşa getirmeseydin keşke. Zararı yine sana. Anlattığın konuda hiçbir haklı yönün yok. Bir de yorum yapan insanlara rahatmışsın falan deyip laf yetiştirmişsin. Bence bir sinir terapisi iyi gelir sana.

Esinizle aranizda davet mi var? Alkolle ilgili bir anlasmaniz yoksa istedigi yerde icmek hakki degil mi? Ben alkol kullanmiyorum esimin de icmesini istemem ama bana bile surda ic burda icme, surda oyna burda oynama, su kadar saat oyna, ezan okunmadan evde ol sacma geliyor. Esinizden bahsediyorsunuz oglunuzdan degil ki.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm beni çağıran olmadı lütfen düzgün okurmusun ...

Ayrıcalıklı olarak mı çağrılmak isteniyordun. Nişanda konuşulmuş işte kapının önünde devam ederiz diye. Sen de yorgunmuşsun, işe gidecekmişsin, istememişsin ama eşin istemiş. Tekrar tekrar ısrar etmelerini mi bekliyordun. Bence uzatma konuyu eşine karşı.

kocası dışarda oynuyor eşi yok gibi dedikodu yapılmaz bence yapılırsada kafaya takmayın çünkü bu tarz dedikodu yapanın beyin olayı yoktur. siz olmadan da eşiniz 3 saat nişanda bulunup oynayabilir, illa düğüne nişana gitmek için eş olması gerekmez, içme olayına bişey diyemiyorum çok içtiyse iyi etmemiş

Çok büyük sorunlarınız varmış allah kolaylık versin .
Sizi ruh hastası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken görüyorum . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…