- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
bakın tamm atsınsın atmasın demiyorum benim anlamadığm hastayım diyen kvm maşallah herşeye yetişiyor şaşkınım ve bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor bana durmadan ellerim tutmuyor der.ben hiç bir şey anlamadım şaşkınm daha neler neler saysam şaşırırsın
sorun yok ozaman herkes rahat . gözümün ününde böyle bu olay olsun sorun yok ben çok alışkınm gülüp geçerim . komşumuzn oğlu ile hiç bir şey olmamış gbi konuşmamıza devam edriz. hiç problem yok yani eşim 3 saat olucak dşarda göbek atsın sorun yok gerçekten . tamm 1 saat durur gelirsin oynarsın ama içip içip oynamak 3 saat dşarda durmak neyin nesi yaa ...
sorun yok ozaman herkes rahat . gözümün ününde böyle bu olay olsun sorun yok ben çok alışkınm gülüp geçerim . komşumuzn oğlu ile hiç bir şey olmamış gbi konuşmamıza devam edriz. hiç problem yok yani eşim 3 saat olucak dşarda göbek atsın sorun yok gerçekten . tamm 1 saat durur gelirsin oynarsın ama içip içip oynamak 3 saat dşarda durmak neyin nesi yaa ...
bak canım, gece barda sen olmadan saatlerce dansediyor deseydin kızmakta belki haklı olabilirdin. fakat mahalle eğlencesinde anasıyla beraber köçek atması ahlaksız bir davranış değil ki tatlım. hem seni de çağırmışlar zaten. aman gereksiz yere kırma eşini. zaten hayatımızın kaç gününde eğlenebiliyoruz ki.kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyen çeker gbi yapmış dedi . yani sütyen çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhabbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.
Konu sahibi oyle bi'yaziyo ki sanki kocasi gobek atmiyo da mahallede gozunun onunde biriyle kurlasiyo...
Su adamlari sıkmayalim bu kadar bi'yerde onlar da insan, yazik
Bi de sorun kayınvalide değil onu da araya sıkıştırmış
kaynanaya biraz burada atılıp tutulsun istemiş,malum kaynana konuları olunca millet iyi atarlanır ya
bak canım, gece barda sen olmadan saatlerce dansediyor deseydin kızmakta belki haklı olabilirdin. fakat mahalle eğlencesinde anasıyla beraber köçek atması ahlaksız bir davranış değil ki tatlım. hem seni de çağırmışlar zaten. aman gereksiz yere kırma eşini. zaten hayatımızın kaç gününde eğlenebiliyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?