maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?
maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?
:)) sabah sakinleşince konunu birdaha oku arkadasim.Emin ol elle tutulur bir tarafi yok .maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?
Sutyen cekmek ne ben bunu gercekten anlamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) sabah sakinleşince konunu birdaha oku arkadasim.Emin ol elle tutulur bir tarafi yok .
komşunun oğlu eşine sütyen çekme hareketi yapmış sanırım, şakalaşmışlar herhalde erkek erkeğe
Hakikaten gobek atilacak, eglenilecek ortam olacak ben evde duracagimSen niye gitmiyosun?
Sen niye gitmiyosun?
nişanda zaten oynadık yarın işe gideceğiz bu yüzden ..
nişanda zaten oynadık yarın işe gideceğiz bu yüzden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?