Kayınvalidem gitti oğlu bana kaldı. Ama...

bu erkekler ne kadar salak ya
az önce babami fircaladim ailesi yüzünden annemi üzmüş
bana kalkmiş ailesini savunuyor hala
yok kardeşiymiş yok ciğeriymiş vazgecemezmiş
zor günlerimizde o ciğerler ortadan kayboluyorlar nedense!
ne zaman para bol durumumuz iyi pat ortaya çikiyorlar:gitme:
inek gibi resmen sağiyorlar babam olacak keresteyi
yinede toz kondurmuyor amalmaz:
ah melisam okuyunca hemen daldim konuya çok üzüldüm yaşadiklarina
ama değişmez bunlar değişmez:umursamaz:

rahatsızsan niye bu kadar bekledin ki evinde rahat rahat dolaşsaydın onlar rahatsız olup gelmezdi .ev senin değilmi istersen çıplak gezersin böyle saçma şey duymadım.ben olsam senin yerine o kapıyı söker parçalarım yanımada kocamı sokmazdım.nasıl olsa giriyolar canları istediği zaman. ya kapı hiç olmasın yada duvar örülsün de kötükedihüso

romantik bir masa hazırla bence..mumlar falan...hayırdır derse,uzun zamandan beri böyle bir masa hazırlamak istiyordum falan de..ilk günlerdeki gibi...açık açık giyin.hoş kokular.
ne bileyim ilk aklıma bunlar geldi..ay canım çekti hafta sonuna bende yapayım bari.

hee birde eşyaların şeklini beğenme mesela.öyle bir tasarım yapki kapının önüne koca bir dolap falan koymayı düşün...bir müddet hazır onlarda yokken böyle kalsın nolur nolur falan desen..belki onlar geldikten sonrada öyle kalır.olmazmı?

hayatımda böyle şey duymadım Allah yardımcınız olsun nasıl yaparlar ki bunu
siz ayrı bir bireysiniz onların çocuğu değilsiniz, kendi oğullarını kontrol etmek isteyebilirler
veya oğullarının evine kapı açabilirler-eğer bekarsa
ama hayatını sizinle paylaşan birine bu yapılamaz
gerçekten korkunç bir durum, insan yaşaya yaşaya alışır belki tuhaf gelmez
ama dışarıdan bakılınca korkunç görünüyor, kapıyı kesinlikle kapattırın
ne hakları var ki buna
2 ayrı ailesiniz sizin de bir mahremiyetiniz var haksız mıyım?

aileniz de olaya el koymalı bence
gelip konuşabilirler rahatsızsanız bunu dile getirmekten çekinmeyin
onlar sizi rahatsız etmeye çekinmiyor siz bunu söylemeye mi çekineceksiniz

gerçekten çok sinirlendim
bence onlar yokken o kapıyı ördürün duvarla, ve eşiniz kabul etmezse onu terkedeceğinizi söyleyin
bu nasıl bir uygulama anlayamadım
ip askılı gecelikle filan utanmazlar onlar tacize devam ederler

yaa bu kapi sacmaligi neymiski anlamadim yatak odanizami giriyor kapi...kaynananizin vi ayriysa kapiya ne gerek varki o kadar ayrilamiyorsa oglundan koynuna da girmeyin kocanizin yazik anali ogullu sarilip yatsinlar size ne gerk var degilmi...kizmayin ama bu cahil insanlarda var benim bir komsumda gelinin ayirdi taaa neree aksamaca ordalar yatmaya geliyorlardi sirf masraf bölunmesin cahillik iste birde sizin icin söylemiyorum gormemislik baska birsey degil bu arada sinizin kapiya yorumu ney cok merak ettim sinirlerim zipladi haaa galiba ya siz cok sessizsiniz yada esiniz cok pasif bu ne sacmalik yaa kaynananizada esinizede saygili olun ama onlarin size saygisi yok galiba bunu cozun

kapıya elektrikli tel döşeyin çarpılsın cadaloz:roflol:

benim bir arkadaşımda kaynanası ile altlı üstlü oturacaktı eşine evlendikten sonra ne iyi olur rahat ederiz yemekleri hep annenlerde yeriz ben erken cıkarım sen annenlerde kahvaltı yaparsın gibi şeyler söyleye söyleye ( ama şikayet etmeden memnunmuş gibi konuşarak) eşi vazgeçti orda oturmaktan başka ev tuttular.

Bu bir sene önce açılmış bir konu,konu sahibi çoktan sorununu çözmüştür,terkedin bu topiği:hulya:kaydirigubbakcemile3

Kızlar siz kayınvalide görmemişsiniz
benimkiyle tanıştırayım sizi.çok uzakta oturmamıza rağmen allem etti kallem etti
yan dairesini göya bize aldırdı.ama daireyi eşimi bir güzel kandırıp( iş yerimiz abisinin üzerine diye kredi çıkmıyor falan sözleriyle benden habersiz) abisinin üstüne yaptı.
Sonra arabamızın modelini değiştirip yükseltme bahanesiyle onuda kendi üstüne almayı bir şekilde başardı. Tabi ben aptal bu arada uyuyorum. Kendi ailem gibi sanıyorum herkesi.şimdi tüm maddi imkanlar onun elinde bu arada öyle şeyler yaptıki bende gaza gelip iyi olduğum kocamla tartışıp kötü oldum.şimdi yeniden aramızı düzeltme çabasındayım ama kadın artık saman altından su yürütmeyi bıraktı açıkça savaş haline geçti.
Arad 10 yaşında kızım olmasa hani hala şu içimdeki aşk olmasa al oğlunu başına çal diyesim geliyorya işte neyse.....
Tanıştırayım kızlar semra hanım benim kaynanamdan feyz almalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…