Kayınvalidem halılarını yıkamamı istedi

Dürüst insan kısa vadede kaybeder ama uzun vadede kazanır.

Diğer elti ile ilgili muhabbet acarsa "anne bana anlatma" deyin. Ne olur ne olmaz

Harika yapmışsın tebrik ediyorum böyle devam. Kadınların kadınları böyle hizmetçi gibi kullanmak istemesi beni deli ediyor.
Ama nişanlının annesine baştan olmaz demesi de çok sevindirici. Sonuçta birlikte yaşayacağın insan eşin olacak ailesiyle de senede birkaç gün görüşürsünüz zaten sorun olmaz diye umuyorum.

Ayy takmış halıya.. Dönüp dünürü arayıp sorması resmen komedi

Ama sizi takdir ettim çok güzel cevabını vermişsiniz. Dilerim hep böyle saygı çerçevesinde kendinizi ezdirmeden üzmeden sıyrılırsınız olaylardan

Arkadaşlar halıya ne takmış diyorsunuz da, ben bu modelleri iyi biliyorum. Günlerde komşulukta falan bunlar yaşıtlarıyla atıp tutuyor ben geline ev temizleticem cam sildiricem vs. Tabii bunun en uç hali de halı yıkama. Muhtemelen o da yüksekten attı "ben dersem yapacak tabi" gibi bişey söyledi. Şimdi ortamında madara olacak ona bozulmuş. Yoksa söylerdi oğluna yıkatırdı dışarıda.

Ne guzel cevap vermıssın
Kadının ıcıne dert olmus halılar sımdı kımı arayıp soracak acaba

valla cuk oturmuş cevabın

kv benım eşimede şikayetlenmiş çünkü eltim yazık elleri parçalanırdı evinde iş yapmaktan ,
ee senın karın hiç yardıma gelmiyor diye o da demiş benim karım annesinin evinde iş yapmamış kendi evine temizlikçi alıyor sana gelip halımı yıkar , ve halıcıya yıkasın getirsin demiş.

Gayet yerinde olmuş cevabınız. "Nişanlıyım aman kırılmasın,aman bozulmasın,aman arkamdan laf etmesin" diye düşünüpte yıkarım deseydiniz haliniz haraptı.
Ayrıca bu zamana kadar ne yapmış halılarını bu kadın,gelinini mi beklemiş yıkatmak için,sizden önce ne yapıyorsa yine öyle devam etsin. Nedir bu gelinlere iş kakalama çabası anlayabilmiş değilim.
Her zaman net olun,yapmak istemediğiniz şeyi kendinizden taviz vererek yapmamanız en doğrusu.

Zaten gerekli cevabı vermişsiniz. Asla halıları yıkamayın diyemem ama yıkatmaya verirsiniz nişanlınızla siz karşılarsınız çok isterse olur biter

Ne sacmalik ama hali yikama mi kalmis? Parasini veririz yikamaciya gider deseydin, parasina kiyamiyordur

aslında biraz bahsettiğiniz gibi bir tarzı var. ilk defa tanışmaya gittim evlerine nişandan önce, ama o da çok emrivakiyle, benden haberi olunca oğlunu hergün arayıp haftasonu geliyosunuz değil mi, temizlik yapıyorum camları siliyorum, size hazırlık yapıyorum, çok heyecanlıyım demeye başladı. kendi kendine de olsa madem bu kadar bekliyorsa gidelim dedim hatta nişanlım gitmek istemiyordu. 5 saatlik mesafede olduğundan bir gece kalacağız kız kardeşim de var. gittik ki komşular balkonlarda karşıladı. neyse oturduk ilk karşılaşmamız ve daha 20 dk falan olmuştu ki, şu teyzenlere de gidin, oraya gitmişken öbürlerine de uğrayın, sonra babanın amcası bize de gelsinler dedi... böyle akrabalarını sayıyor. daha aramızda söz nişan bişey yok ve gelinini ilk defa görüp hiç tanışmadan akrabalara göstermeye çalışmasına çok bozuldum. annen beni sirk maymunu gibi gezdirecek heralde dedim, aynen öyle istiyor dedi nişanlım da :) hiçbir yere gitmedim, sonra tanışırız dedim. şimdi de bayramda da oraya gidip herkesin elini öpmemi falan bekliyor. bizde öyle adet yok dedim, nişanlı kız gitmez şehirden şehire... annem babam da istemez dedim. yani benim halı yıkamam, 5 saat yol gidip temizlik yapmam, güya hamarat ve sıcakkanlı olmam onun için bir övünç kaynağı olacak. insanların arasında gururlandıracağım onu sanırım... ama malesef olmayacak.

Belki seni sınamıştır. Ben calısıyorum anne vaktim olmaz ama sen yorulma verırız parasını halı yıkamaya verırız dıyeydınn

Eşin sana sahip çıkmış çok sağol güzel cevabını vermiş sende cevabını vermişsin daha niye dert ediyosun ki
Esin tabiki yıkar anne deseydi o zmn dert et derdim anacı biriyle evlendiğin için derdim ama esin de anacı değil belli seni savunmuş ne güzel işte

Belki seni sınamıştır. Ben calısıyorum anne vaktim olmaz ama sen yorulma verırız parasını halı yıkamaya verırız dıyeydınn

canım mesele onun açısından da benim açımdan da para değil zaten. ama anadolunun şirin bir ilinin şirin bir ilçesinde yaşıyor, o ilçenin de minnacık bir köyünde büyümüş bir kadın. para verip halı yıkatmayı, temizlikçi tutmayı ayıp olarak görür. zaten diğer gelin şimdi hamile, ona temizlik yapacağım diyince o da anne ne uğraşıyorsun kadın çağırsana demiş. kaynanacım da söylemiş eşe dosta da parasıyla bile kimseyi bulamamış güya herkes demiş ki gelinin var ya o yapsın. ben de nasıl bulamadın parasıyla bile öyle şey mi olur, ayrıca da kız yapmak istemiyorsa sen de söyleme artık o zaman dedim... yani bu temizlik veya iş görme meselesi onun için çok önemli, 2 gelini varken bazı işleri başkalarına parayla yaptırmak gururuna dokunacak sanırım. şimdi bana inşallah sen onun gibi olmazsın diyor. ne diyeceğimi şaşırdım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…