• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

Ben de doguluyum ama genelde doğuda güneydoğuda var bu durum yalan degil

Tabiki yalan değil de aşağılamak için söylemiş apaçık. Ay mesajdaki o tiksintiyi o üsten bakışı gördüğüm için yazdım. Doğuda insanlar çok medeni demedim 😅 ben de ailesi doğu asıllı biriyim. Geçmişte ülkenin her yerinde kadınlsr erken evlendirilmiş ama şu anda 15-16 yaşında kimseyi kolay kolay evlendirmiyor kimse.

Eşimin birikimi vardı kayınpederimin evi vardı sattı o şekilde evlendik eşim 15 yaşından beri hep çalışıp hem okumuş şuan durumumuz gayet iyi
Düğün için ev satan adamların aklında zoru vardır herhalde yuh

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Kayinvalideniz benden 4 yaş büyük. Benim çocuğum bile yok. 😅
Eğer ortak iş vs yapmıyorsanız bütçeler ortak degilse paraları nereye yeterse oraya gitsinler.
Sizinle neden yarışıyor ki? Onu hiç anlamadım.

Bu arada erken evlenmek yöre ile alakalı değil, kadınların okuması ile alakalı bence. Biz adanalıyız. Adana'da da çok erken ergen iken evlenenler vardır ama bizim sülalede ergen iken evlenen hiç yok. Annem 40 yıl önce 30 yaşında evlenmiş. Şu an 70 yaşında. Ben 38 yaşındayım. Annem; ben okul okuyacağım erken evlenmem demiş. Hiçbir teyzem erken evlenmedi. En erken evlenen teyzem 28 yaşında evlendi. Hepsi okumak istemiş. Sonra evlenmişler.

Bende 34 yaşında evlendim. Şimdi boşanıyorum. Boşanıp bir daha evlendim diyelim yaş olacak 40 civarı. Kayinvalideniz yaşında bir iki yaşında çocuğum olacak belki. Düşünsenize 40 civarı bir kadının torunu var diğer 40 civarı bir kadının bir, iki yaşında bebeği var. Aralarındaki sonsuz farkı bulun..😅
Hayat çok garip..

Ay bu yaşımda kaynana olmak bilemedim ya bana hiç güzel gelmiyor. Oğlum 30larda evlenir diye umuyorum ben de 60larımda kaynana olurum. En temizi.
Neyin acelesi
O değil de size gelecek gelin de inşallah sabırlı biri olur,yada siz 60 yaşlarında diliniz daha yumuşak olur,başka türlü geçinmeniz zor😁

Ne kadar itici bir kv. Size mi güvenip yapmış çocuğu. Utanmadan söylüyor birde. Herkes kendi dölüyle ilgilensin bir zahmet.

O değil de size gelecek gelin de inşallah sabırlı biri olur,yada siz 60 yaşlarında diliniz daha yumuşak olur,başka türlü geçinmeniz zor😁
Aslında çevresi geniş kolay geçinen bir insanım ben ama melek de olsan gelinle anlaşamayacağın da bir gerçek😂 burada görüyoruz çünkü ev verdiler ama iki bilezik az taktılar yada on bilezik taktılar ama bohçama far paleti koymadılar asla gidip gelmem diyenleri😂
Gerçi şu da var yaşlılığımda eşimle arkadaşlarımla gezmek eğlenmek evimde dinlenmek istiyorum zaten torun torba bakasım yok iyi olur bence geçinemezse 😂😂😂

E eşiniz de çok erken evlenmiş gerçi. Kayınvalideniz de ben erken evlendim çocuklarım bari biraz vaktini beklesinler dememiş. İnsan hatadan ders çıkarmalı.
Allah akıl fikir versin cidden
26 yaşında görümcesi varmış bir de.Kayınvalide 13 yaşında evlenmiş 14 yaşında anne olmuş.Ben 47 yaşındayım.Benim çocukluğumda bu kadar erken evlilik köyde bile yoktur ya.Annem 70 yaşında onun zamanında çocuk yaşta evlilik varmış ki zaten 16 yaşında anne olmuş.
Bence ya konu sahibi kayınvalidenin yaşını yanlış biliyor ya da kayınvalide yaşını küçültmüş.
Daha büyükse 45 ya da daha üstü.Nasıl hamile kaldı doğal yolla.Kadın 42 yaşında torun sahibi ben bu yaşımda anne olmaya çalışıyorum.😢

16 yasinda mi dogum yapmis ben yanlis mi hesapladim, pedofili kayinpederinize söyleyin tekne kazintisini Acibadem'de dogurtmak istiyorsa bir zahmet masraflarini karsilasin, ben uredim oglum odesin, Allah'im ne cirkin bi dusunce bu.
Ablası varmış bir de konu sahibinin eşinin 26 yaşında.İlk doğumunu 14 yaşında yapmış kayınvalide.

Kayinvalideniz benden 4 yaş büyük. Benim çocuğum bile yok. 😅
Eğer ortak iş vs yapmıyorsanız bütçeler ortak degilse paraları nereye yeterse oraya gitsinler.
Sizinle neden yarışıyor ki? Onu hiç anlamadım.

Bu arada erken evlenmek yöre ile alakalı değil, kadınların okuması ile alakalı bence. Biz adanalıyız. Adana'da da çok erken ergen iken evlenenler vardır ama bizim sülalede ergen iken evlenen hiç yok. Annem 40 yıl önce 30 yaşında evlenmiş. Şu an 70 yaşında. Ben 38 yaşındayım. Annem; ben okul okuyacağım erken evlenmem demiş. Hiçbir teyzem erken evlenmedi. En erken evlenen teyzem 28 yaşında evlendi. Hepsi okumak istemiş. Sonra evlenmişler.

Bende 34 yaşında evlendim. Şimdi boşanıyorum. Boşanıp bir daha evlendim diyelim yaş olacak 40 civarı. Kayinvalideniz yaşında bir iki yaşında çocuğum olacak belki. Düşünsenize 40 civarı bir kadının torunu var diğer 40 civarı bir kadının bir, iki yaşında bebeği var. Aralarındaki sonsuz farkı bulun..😅
Hayat çok garip..
Amannn herkesin hayatı kendine.

Aslında çevresi geniş kolay geçinen bir insanım ben ama melek de olsan gelinle anlaşamayacağın da bir gerçek😂 burada görüyoruz çünkü ev verdiler ama iki bilezik az taktılar yada on bilezik taktılar ama bohçama far paleti koymadılar asla gidip gelmem diyenleri😂
Gerçi şu da var yaşlılığımda eşimle arkadaşlarımla gezmek eğlenmek evimde dinlenmek istiyorum zaten torun torba bakasım yok iyi olur bence geçinemezse 😂😂😂
Ben 32 yaşındayım 2 senedir benim de olmuyor.🤣🤣 takmayayim takmayayım herkesin hayatı kendine diyor insan ama hayy maşallah benim ne eksiğim var demekten de kendini alamiyor değil mi?

Gerçekten ne diyeceğimi bilemediğim bir durum
Aklıma şey geldi acaba bu bebekle kalacak mı misal siz kardeş yaparsanız o da yapacak mi Allahim ya
47 yasindayim 2 yıldır kayinvalideyim bana bile çok erken ay nasıl olur diyenler oluyor

24 yaşında evlendim 25 yasinda anne oldum kizim 20 yasinda evlendi üniversite eğitimi devam ederken aşık oldu engel olmadık halen sürüyor eğitimi 1 yıl uzadı okul evlenince

Geçen küçük kizimi doktora götürdüm 12yasinda kizim orası bebek doluydu ağlamaları vs içimden dedim ki

Allahim düzeni ne güzel kurmuş şu yaşımda bebeğim olsa asla ugrasamazdim kayinvalidenizin enerjisi de var demek ki ne güzel maşallah ne diyeyim ben düşünemiyorum kendimi okul oncesi çocukla bile ay

26 yaşında görümcesi varmış bir de.Kayınvalide 13 yaşında evlenmiş 14 yaşında anne olmuş.Ben 47 yaşındayım.Benim çocukluğumda bu kadar erken evlilik köyde bile yoktur ya.Annem 70 yaşında onun zamanında çocuk yaşta evlilik varmış ki zaten 16 yaşında anne olmuş.
Bence ya konu sahibi kayınvalidenin yaşını yanlış biliyor ya da kayınvalide yaşını küçültmüş.
Daha büyükse 45 ya da daha üstü.Nasıl hamile kaldı doğal yolla.Kadın 42 yaşında torun sahibi ben bu yaşımda anne olmaya çalışıyorum.😢
Amannn bosver herkesin hayatı kendine.ona bakarsan bizim ömür boyu kazanamadiğmiz parayı 5 dakikada kazanan insanlar falan var.ne yapalım yani? Sadece o konuda değil ki.

En küçük kızım 12 yasinda 1 sene sonra evleneceğini düşüneceğim yani öyle mi Allahim ya yemin ederim bebek daha gözümde yediğini içtiğini kontrol ediyorum uykusu sporu dersi vs kontrol ediyorum ne evlenmesi ay insan düşününce delirecek gibi oluyor bu eskiler acımıyor muymuş evlatlarına ya

Ahhahha bu dediğiniz de oralarda çok yaygın kimlikler çok geç çıkartılıyor bende o tarafların geliniyim ordan biliyorum
Hatta gulmemin sebebi şu 1 ocak günü bir Tweet görmüştüm bütün kürt kardeşlerin doğum günü kutlu olsun diye Allahim ya

Belli ki kv torununun torununu görecek🤣

Görümcemin en büyüğü 6 yaşında 3 çocuğu var yani 36 yaşında anneanne olmuş 🥲
Benim devrelerim yandı. Kim kaç yaşında evlenmiş anne olmuş? Çocuk gelin mi var içlerinde? 😲

Ablası varmış bir de konu sahibinin eşinin 26 yaşında.İlk doğumunu 14 yaşında yapmış kayınvalide.
15 yaşında evlenmiş 16 yaşında doğum yapmış

Back
X