- Emoji Skoru
- 4.720
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi dilberebe65
Çok geç kalmış15 yaşında evlenmiş 16 yaşında doğum yapmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geç kalmış15 yaşında evlenmiş 16 yaşında doğum yapmış
Zaten kimse doğru olduğunu söylemiyorÇok geç kalmış
13 gün sonra 23 yaşında olacağım ve 21 yaşında evlendim evlilik meraklısı olduğumu nerden çıkardınız ? Ayrıca sizeneKonu sahibi de 22 yaşında anne, yani muhtemelen o da 18-20 arası evlendi, aile komple evlilik, çocuk meraklısı.
Durum eşinizde bitiyor. Ne münasebet ne diyoruz biz yapmasını biliyorsan bakmasınıda bileceksin. Cebinizden zorla para alacak değil ya vermezsiniz olur biterKayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Ben 30 yaşımdayım annem 49 yaşında iki tane doğurmuş gençliğinde sonra bakmış kendi hayatına şimdi 20lik çıtır gibi geziyor etraftaDuramaz zaten. Çocuk yıpratan bir şey. Emzirme bitince memeler bile kendinden geçiyor hele hele çok erken ve çok sayıda doğum yapan kadının ağzında ne diş kalır ne kemik. Yıpranır.
Dolayısıyla vaktinde çocuk yapan bir iki çocukta kalan bir 40 yaşla aynı görüntüde de olamaz.
E tamam ben de bir iki doğum yapan kadınla erken yaşta sürekli doğuran kadın bir değil demiştim. Yani 50 yaşında insan da 20lik çıtır gibi durmuyor. Herkes ortalama yaşını üç aşağı beş yukarı gösteriyor. Demek istediğim o değil benim. Demek istediğin her çocuk her doğum insanı yıpratıyor. Haliyle erken yaşta çok doğum yapan bir kadın yaşıtı olup çocuksuz kadınla bir görünmüyor bence.Ben 30 yaşımdayım annem 49 yaşında iki tane doğurmuş gençliğinde sonra bakmış kendi hayatına şimdi 20lik çıtır gibi geziyor etrafta![]()
Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama 21 yaş evlilik yaşı değil.Yegenim 22 yaşında üniversite öğrencisi şuanda ve biz ona hala çocuk gözüyle bakıyoruz .13 gün sonra 23 yaşında olacağım ve 21 yaşında evlendim evlilik meraklısı olduğumu nerden çıkardınız ? Ayrıca sizene
Evet katılıyorum. İki tanede bırakmış ve daha 30larında kocaman çocukları olduğu için tamamen kendine odaklanmış o yüzden ne görüntü ne enerji hiç yıpranmamış demek için söyledim. Ha kocayı boşamanında vardır katkısı belkiE tamam ben de bir iki doğum yapan kadınla erken yaşta sürekli doğuran kadın bir değil demiştim. Yani 50 yaşında insan da 20lik çıtır gibi durmuyor. Herkes ortalama yaşını üç aşağı beş yukarı gösteriyor. Demek istediğim o değil benim. Demek istediğin her çocuk her doğum insanı yıpratıyor. Haliyle erken yaşta çok doğum yapan bir kadın yaşıtı olup çocuksuz kadınla bir görünmüyor bence.
Şahsen ben 40 yaşındayım 35ten ufak da göstermem mümkün değil bekar arkadaşlarım benden daha dinç daha güzel görünüyor. Çünkü daha rahat bir hayatları var. Kabul etsek de etmesek de çocuk insanı yıpratan bir oluşum .
20 yaşında üniversiteden mezun oldum şuan açıktan başka bir bölüm okuyorum evlenip çocuk sahibi olmam okumama engel değil ayrıca sorduğum sorunun benim yaşımla hayatımla hiçbir alakası yok benim soruma yorum yapın başka konularla ilgili fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen herkesin hayat şartlarının farklı olduğunu da unutmayalımTabiki kimseyi ilgilendirmez ama 21 yaş evlilik yaşı değil.Yegenim 22 yaşında üniversite öğrencisi şuanda ve biz ona hala çocuk gözüyle bakıyoruz .
İşte sorunda bu herkes herkesin hayatını kendi gibi sanıyorBenim bir tanıdığım 11 yaşında evlendirilmiş, şuan 40 yaşında ve 28 yaşında oğlu ve torunları var..
Hayatta böyle şeyler var maalesef ki
Herkesin yaşantısı ve hayat şartları farklı ben bundan memnunum konunun benim yaşımla bir alakası yok lütfen sorduğum soruya yorum yapacaksanız yapın21 yaşında evlenmenden ve 22 yaşında anne olmandan çıkardım kuzum.
20 yaşında üniversite mezunu olamazsınız. Üniversite = lisans. Lisans dört yıldır. Liseden 18de mezun olunur. Yani siz önlisans mezunusunuz üniversite değil.20 yaşında üniversiteden mezun oldum şuan açıktan başka bir bölüm okuyorum evlenip çocuk sahibi olmam okumama engel değil ayrıca sorduğum sorunun benim yaşımla hayatımla hiçbir alakası yok benim soruma yorum yapın başka konularla ilgili fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen herkesin hayat şartlarının farklı olduğunu da unutmayalım
Çok komiksiniz üniversiteler 2ye ayrılır önlisans ve lisans diye söylediğiniz saçmalıktan başka bir şey değil20 yaşında üniversite mezunu olamazsınız. Üniversite = lisans. Lisans dört yıldır. Liseden 18de mezun olunur. Yani siz önlisans mezunusunuz üniversite değil.
Hayır önlisansa üniversite değil yüksek okul deniyor. Siz yüksek okul mezunusunuzÇok komiksiniz üniversiteler 2ye ayrılır önlisans ve lisans diye söylediğiniz saçmalıktan başka bir şey değil