• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

Ay linç gelirse de gelsin

42 yaşında genç profilsen doğur ok

Ama kaynana olmuşsun bi zahmet doğurma ya 20inden beri doğuruyorsun yani
Gerçekten hiç genç durmuyor onun yaşında olup 20 yaşında gibi duran birsürü kadın var

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Eşiniz neden götürüyor. Sanki eşinizden yaptı çocuğu tövbe tövbe yani. Net olarak bu olayı üzerinize almayın. Hastane doktor adı verin gidecekse gitsin kendisi

Sadece doğum değil her konuda kıskanç ben evlenirken o da en baştan ev dizdi
Eşinizi arayıp kv nasıl beni karının doğurduğu hastaneye götür, masrafını karşıla diyebiliyor??? Bu kadar rahat hadsiz ve sınır tanımaz olmasının nedeni eşiniz annesinin tüm saçma isteklerini yerine getirme çabası ve evin reisi olma görevi...Babası bostan korkuluğumu????

Eşinizi arayıp kv nasıl beni karının doğurduğu hastaneye götür, masrafını karşıla diyebiliyor??? Bu kadar rahat hadsiz ve sınır tanımaz olmasının nedeni eşiniz annesinin tüm saçma isteklerini yerine getirme çabası ve evin reisi olma görevi...Babası bostan korkuluğumu????
Babası gerçekten de öyle her şey de sessiz kalıyor tamam tamam diyip susuyor bu konuda da öyledir diye düşünüyorum

Kayinvalidenizle değil eşinizle konusacaksiniz. Gidecek annesine "saçmalama anne sen doguruyosun parasını niye ben veriyorum, çocuğun babası kimse hastane parasını da o versin" diyecek.
Eşimle konuştum kendisi de ben ne alakayım dedi babasıyla konuşacakmış

Babası gerçekten de öyle her şey de sessiz kalıyor tamam tamam diyip susuyor bu konuda da öyledir diye düşünüyorum
Bu tamam denecek bir konu değil,erkeğim diye gezeceğine hamile bıraktığı karısının peşinde dolansın,evli barklı oğluna yükü atıp kenara çekilmesin,adam şark kurnazı salak ayağına yatıp işini yaptırıyor.Eşinizde enayiliği bıraksın çocuğu kim yaptıysa sorumluluk onun.....

Eşiniz kaç yaşında ki annesi 42 yaşında? Şaka gibi.
Ben 40 yaşındayım ilkokula giden çocuğum var. Hadi daha erken evlenmiş olsam 12 -15 olurdu. Eşiniz de 20 yaşında mı evlendi?
44 yaşındayim 1.sinif ve 5.siniftalar daha 🤣

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Oğlu mu istemiş bebek de o ödeyecekmişim parasını 🤣 tövbe tövbeeee..

Ne okudum böyle. Bence 42 genç bir yaş ama torun torba sahibi olmuşsun bir zahmet korunun ya ne hamile kalması :D Hastane masrafını bile çocuğundan istiyorsan çocuk sahibi olmak tamamen cahillik.
Kaynananın acıbademde doğum yapmak istemesine hiç gelmiyorum bile :D

İlk veya ikinci çocuğu olanı geç evleneni ,çocuk hasreti çekeni anlarım da torun sahibi olmuş kadın oğlundan da utanmıyor nasıl bir rezillik , kınamayayım diyorum ama olmuyor 43 yaşıma yeni girdim 17 yaşında ergen oğlum var evin içinde biz çekiniyoruz eşimle özel hayat çok kısıtlı ,birde bazı teyzeler iki oğlun var birde kız yap derler bilirsiniz bazı kocakarılar ayy yok diyorum bu yaştan sonra Allah olmayana versin ,birde torun var bu kadında evli çocukları var Allah akıl versin diycem de zor daha bu saatten sonra .

Gerçekten hiç genç durmuyor onun yaşında olup 20 yaşında gibi duran birsürü kadın var
Duramaz zaten. Çocuk yıpratan bir şey. Emzirme bitince memeler bile kendinden geçiyor hele hele çok erken ve çok sayıda doğum yapan kadının ağzında ne diş kalır ne kemik. Yıpranır.
Dolayısıyla vaktinde çocuk yapan bir iki çocukta kalan bir 40 yaşla aynı görüntüde de olamaz.

E eşiniz de çok erken evlenmiş gerçi. Kayınvalideniz de ben erken evlendim çocuklarım bari biraz vaktini beklesinler dememiş. İnsan hatadan ders çıkarmalı.
Allah akıl fikir versin cidden
Biz evlenirken kayinvalidem 45 yaşındaydı 😁🫣
Benden genç duruyordu

Bir düğüne katılmıştım gelinin annesi hamileydi kızıda hemen hamile kaldığı için beraber doğurup kardeş kardeş büyütmüşler.

Kv’zin çocuk gelin olması üzücü tamam ama ,bu yüzyılda kaç senedir zihniyetinde bir gram değişim olmadan cahilliğe mıh gibi çakılı kalması daha da üzücü geldi bana.

Şu tabloda kv nerde doğuracak parayı kim ödeyecek yok kıskançlıktan doğuruyor falan umrumda bile olmazdı , benim bunların içinde ne işim var diye sayıklıyor olurdum büyük ihtimalle.

Sorunuza gelince bence biraz daha bekleyin, eşiniz şu an için babasıyla konuşmasın, henüz erken gündem haline getirmeyin ki kv durulsun biraz,oralı olmayın yani şimdilik.

Küçük görümce ya da kaynınız da sağlıkla gelsin inşallah.

Biz evlenirken kayinvalidem 45 yaşındaydı 😁🫣
Benden genç duruyordu
Ay bu yaşımda kaynana olmak bilemedim ya bana hiç güzel gelmiyor. Oğlum 30larda evlenir diye umuyorum ben de 60larımda kaynana olurum. En temizi.
Neyin acelesi

Ay bu yaşımda kaynana olmak bilemedim ya bana hiç güzel gelmiyor. Oğlum 30larda evlenir diye umuyorum ben de 60larımda kaynana olurum. En temizi.
Neyin acelesi
Biz 28 yaşında evlendik bizim yaşımız idealdi de kaynanam 15 yaşinda evlenmis 18 yaş civari eşimi doğurmuş.
Ben etrafimdakilere kayinvalidem 45 yasinda diyince öyle kayinvalidemi olur ölmezde ha demişlerdi 😂😂🫣

Back
X