- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi environmentaleng
Tam benimkinin kopyası..benim ki birde yalancı kurnaz ve kıskanç artı olarak.ve oda ilaçlar ile yaşıyor hasta.hergün aramamı bekler ona gün içindeki planlarımla ilgili rapor vermemi isterdi.ilk yıllar bitirmişti beni.arardım kavga çıkarır yada sürekli şikayet halinde olurdu.aramasam aramadım diye soylenirdi..kızlar kayınvalidem sinir hastası.. aşırı derece şüpheci güvensiz davranışları oluyor zaman zaman ve tedavisi yok ömür boyu böyle olacak ilaçlarla .. ben suan 3 aylık hamileyim ve ben de alınganım.. kv bugünlerde iyice kötüleşmeye başladı.. cumartesi günü evde misafirim vardı haliyle yoruldum dün geç kalktık eşimle.. dün akşam eşim evde yoktu ben de tv karsısında uyuyakalmışım beni aramıs aksam 9 gibi.. uyandıgımda yarım saat önce cagrısı görünüyordu.. aradım bunu hayırdır bişey mi oldu aramıssın dedim bişey mi olması gerekiyor aramam için diye basladı.. bende telaşlı geldi sesin ondan sordum dedim..uyuyordum dedim dörde kadar uyudunuz hala ne uykusu falan diye söylenmeye basladı ama cok gergin.. bende tv izlerken uyuyakalmışım ne var bunda diye sert cıktım cünkü yeni uyanmısım zaten ve bu ilk değil bugunlerde sürekli tartısma halinde.. slm söyle babama iyi geceler dedim hiçbirşey demeden kapadı telefonu..hergün aramamı bekliyor aramazsam laf söylüyor..arayınca da sinirini cıkarıyor ben de hamileyim ve kafamda söyledikleri büyüyor katlanamıyorum sinir stres içinde bırakıyor beni...
eşim gece geldi kusura bakma annemin ben de cok üzülüyorum bu haline ama anne işte ne yapayım dedi.. ona da üzülüyorum cünkü cocuğu boguyor günde kac kez arayıp söyleniyor.. ben senin iyi kalpliliğini sevdim yarın ara annemi anacım nasılsın de o hasta 30 sn konuşsan ne olacak söylediklerini takma dedi.. ne yapacağımı şaşırdım arasam bir dert aramasam hem oğluna şikayet edecek hem de arayıp laf sayacak..
ne yapmalıyım sizce aramalı mıyım eşimin hatrına yoksa sinirimi bozmamalı mıyım...
Neyse yıllarca çektirdi bana ruh hastası.
Yıllar sonra hastalığının etkisi ile(bipolar da vardi)iyice saçmaladı ve büyük bir kavga yaşadık.eşimde bende sildik onu.şimdi ayda yılda bir görüşüyoruz..
Çok zor gerçekten bende yaşadığım için anlıyorum sizi.Söylediği herşeyi silin kafanızdan çok ciddiye almayın. Kısa kesin konuşmaları ve onun hasta olduğunu unutmayın. Aksi halde sizde hasta olursunuz.
Allah sabır versin..